مبارک باشه .
امیدوارم انجمن هم روز به روز پر بار تر بشه
ما تو این انجمن خاطرات مختلفی رو تجربه کردیم ، خوب و بد.
حرص هم زیاد خوردیم برای بهتر شدنشبا وجود ضعف هایی که گاهی دیدیم اکثرمون دلمون نمیاد اینجا رو ترک کنیم.
انصافا هیچ فرومی مثل پی سی نیست![]()
مبارک باشه .
امیدوارم انجمن هم روز به روز پر بار تر بشه
ما تو این انجمن خاطرات مختلفی رو تجربه کردیم ، خوب و بد.
حرص هم زیاد خوردیم برای بهتر شدنشبا وجود ضعف هایی که گاهی دیدیم اکثرمون دلمون نمیاد اینجا رو ترک کنیم.
انصافا هیچ فرومی مثل پی سی نیست![]()
Last edited by Miss Artemis; 16-07-2013 at 21:13.
مبارك باشه.
براي همه كاربراني كه اينجا عضو شدن حضور در انجمن خاطراتي رو به همراه داشته...
ولي فكر كنم به يادموندني ترين اونها همين هفت رقمي
شدن تعداد اعضا باشه.
والا ما هی لحظه شماری میکردیم وقتی رسید به یه میلیون , بیاییم اینجا تبریک بگیم
اما درست همون لحضه نت یاری نکرد
خلاصه اینکه میلیونی شدن انجمنو به تموم دوستان مخصوصا به میثم و سینا جان تبریک میگم
به امید یه میلیونی شدن آنلاین های انجمن![]()
یک میلیونی شدیم به این دلیل که اینجا بهترین انجمنی که وجود داشته و داره.
یک میلیونی شدیم به این دلیل که اون جو صمیمی و دوستانه ای که در این انجمن هست در هیچ انجمن دیگه ای نیست.
یک میلیونی شدیم به این دلیل که کاربرانی در این انجمن وجود دارند و در اینده نیز به این انجمن می ایند که اگه کمکی از دستشون بر بیاد دریغ نمیکنند و از کمک کردن به دیگران خودشون خوشحال میشن.
من هم 1 میلیونی شدن این انجمن رو تبریک میگم به تمام اعضای این انجمن از پایینترین رتبه انجمنی تا بالاترین رتبه.
و یک تبریک ویژه به تمام دوستان گل و با معرفتی که تو این چند ساله تو این انجمن پیدا کردم.
سلام دوستان..
منم بعنوان یه عضو کوچیک از این یه میلیون نفر این واقعه رو تبریک میگم ایشالله کیفیتمون هم به اندازه کمیتمون بهبود پیدا کنه...
بهترین فرومی که من تا حالا دیدم همین p30 خودمونه فرومهای دیگه هم رفتم ولی هیچ جا اینجا نمیشه و دلیلش چیزی جز معرفت و صمیمیت اعضا و مدیرای خوب انجمن ها نیست...
وظیفه خودم میدونم از MEISAM عزیز مدیر کل پی سی و مدیرایی که بیشتر تو انجمن هاشون فعال هستم تشکر کنم:
KUROSH مدیر انجمن موسیقی چقد زحمت کش و گله این پسر...
MEHRAN که تازه سوپر مدیر شده و دیگه تحویل نمیگیره...! دی:
حالا از شوخی گذشته از بهترین کسایی هست که تو این انجمن باهاش برخورد داشتم...
SOROUSH سوپر مدیر عزیز که اگه اشتباه نکنم قبلا مدیر انجمن متفرقه و ورزش بود...
NW_NK یا همون سینای عزیز از مدیرای انجمن ورزش که بارسایی هم هست....!
من هم به نوبه خودم یک میلیونی شدن پی سی ورلد رو تبریک میگم.
یه سایت بزرگ، با ادعایی بزرگ که خواهان اعتباری دائم و نه زودگذره باید تو سرفصل های کاری خودش خیلی حساس باشه.
والپیپرهای برنده بی نظیر بودن!( بعضی هاشون انگار بنده خداها وقت کم آورده بودن که کار رو نصفه و خام تحویل دادن! کانسپت ها هم که در حد فوق العاده! ) ...
آقا ما هم یه طرحی به اصرار یکی از دوستان زدیم که هم اجرا و تکنیکش ضعیف بود! هم کامپوزیشنش بد بود! هم ترکیب رنگی خوبی نداشت! هم میلیونی شدن رو نمی رسوند! همم که اصلا به پی سی ورلد اشاره ای نداشت!
جاداره از مدیران و داوران بزرگوار که همگی از اساتید و هنرمندان به نام این مرز و بوم هستند هم تشکر ویژه ای کنم.
اندازه کوچکتر واسه خنده دوستان مجدد پیوست این پست شد، اندازه اصلی هم در انجمن موجوده. اظهار نظر با شما . . .
یا حق . . .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
از دوستان و طبقه رنجبرفروم یاد کردی، یاد بابک گرامی افتادم...در بهار آزادی جای بابک خالی
![]()
جدا از شوخی حوصله و منش بابک رو فراموش نمیکنم و منتظرم که برگرده و اطلاعات مفیدش رو همچنان شیر کنه.
از کسی نام ببرم خیلی ها میشه ، دلم نمیاد اسمی رو بنویسم مبادا عزیزی از قلم بیافته و همه میدونیم چه افرادی به غنای علمی و فنی و هنری انجمن چه کمکها کردند...اونها که هستند پاینده باشند و اونها که رفتند جاشون در دل ما سبزه.
منم تبریک میگم یک میلیونی شدن انجمن های p3oworld رو
وتشکر از همه ی عزیزانی که تو این مدت انجمن رو سرپا نگه داشتن
حالا نفر 1 میلیون کی بوده؟اگه یه جایزه هم بهش میدادین خوب بود...
![]()
سلام
تبریک میگم
و به امید روزی که اینجا محلی باشد برای اجتماع تمامی ایرانیان و فارسی زبانان سراسر دنیا
و نام کاربری P30World ـی هر شخص قسمتی باشد مهم از هویت و راه ارتباطی اینترنتی آن شخص
اما
آقایون خانوما این فیر نیست
نشستم متنی رو آماده کردم مشتمل بر یک میلیون کلمه
در کلمهی نهصد و نود و نه هزار و نهصد و نود و نه که بودم برق رفت و من یادم رفته بود که متن رو کلا سیو کنم
بجای اون همه کلمه انجمن رو در هفت کلمه خلاصه میکنم
The Forum Of Extraordinary Ladies And Gentlemen
با امید به جشن ده میلیونیمین (چقدر نوشتن و تلفظ این کلمه سخته دی ) نفر در انجمن،
محتوای مخفی: قسمت تراژیک :
Last edited by Ahmad; 16-07-2013 at 22:17. دليل: یدونه ی جا مونده بود دی
تبریک میگم هر چند من در جریان تحولات انجمن در سالهای ابتدایی نبودم و در سالهای آتی به این محول پیوستم ولی خوشحالم خیلی چیزها یاد گرفتم با خیلی اشخاص آشنا شدم دانستههایی هر چند مختصر به اشتراک گذاشتم
باور کنید لحظاتی بود با مرور آرشیو همین انجمن با بعضی مشکلات و شرایط سخت زندگی کنار میاومدم (البته گاهی نه همیشه) و انس گرفته بودم
باور تون نمی شه با دو تا از کاربرهای انجمن هم تصادفی در دنیای واقعی هم رودررو شدم که هر دو هم ناظرهای انجمن بودند(خودشون میدونند) بگذریم...
امیدوارم این انجمن پیشتاز در ترویج علم و دانایی و فرهنگ واقعی دنیای مجازی باشه با تغییرات زیادی که اخیرا مدیرهای ارشد فروم انجام دادند و دارند میدهند آینده درخشانی رو پرفروغ تر از همیشه برای انجمن میبینم.
باز هم تبریک میگم
حسین موسوی
Last edited by peaceful1; 16-07-2013 at 22:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)