خوب با اجازه اساتید فن با توجه با اینکه من خودم یه 5970 MSI دارم گفتم یه راهنمایی بکنم

دوست من اولا باید بگم که از سری 5000 به بعد amd داریور تمام گرافیکهای دو هسته ای خودش رو طوری تنظیم کرده که برای کاهش مصرف گرافیک، توی محیط ویندوز همیشه یک عدد از هسته ها خاموش باشه یعنی اینکه جتی اگه شما توی بازی هم باشی ولی بازی رو از حالت full screen خارج کنی میبینی که یکی از هسته های گرافیک خاموش میشه و بدنیال اون فریم شما هم به طرز قابل توجهی کاهش پیدا میکنه!
با توجه با این نکه هم بهترین راه حل اینکه متوجه شی آیا هر دو هسته گرافیک کار میکنه یا نه همین روش بالاست یعنی برو توی یه بازی سنگین گرافیکی که تمام توان گرافیک رو بکشه و با زدن کلیدهای ALT+Enter و خارج کردن بازی ار حالت full screen ببین فریمت به شدت کم میشه یا نه اگه فریمت خیلی فرق کرد(در حد نصف)معلومه که هر دو هسته کار مکینند ولی اگه تغییر نکرد معلوم میشه که کلا یکی از هسته هات خاموشه!!!!
در مورد نرم افزار FurMark هم باید بگم زیاد بهش گیر نده مال خود من هم با اینکه توی بازیها دمای GPU واقعا کم پیش میاد که بالای 90-80 بره(دمای طبیعی اون 87 هست!) ولی توی این نرم افزار به راحتی به 100 میرسه!!!
توی نت هم تحقیق کردم مثل اینکه کلا دمای این کارت بالا هست و اکثرا توی این نرم افزار از بالا رفتن بیش از حد دما میگفتند،پس خیالت راحت تا وقتی که توی بازیها دمای گرافیکت بالای 90 نره خطری کارتت رو تهدید نمیکنه
.gif)