متاسفانه چند وقته حرف سرعت سرور داخلی و خارجی داره تو نت زیاد شنید میشه و از وقتی این حرفا شروع شده سرعت هم داغون شده چه روز چ شب من که الان صبح اومدم تو نت سرعت از سرور خارجی (دیگه مجبوریم بگیم سرور خارجی)نهایتش میشه ۳۰ کیلوبایت ک قبلا همه خودتون میدونید سرعت صبح اینترنت مخابرات چ قدر بود ولی سرورهای داخلی مثل همین انجمن خود گلدنت کافیه صبح ظهر شب تست کنید سرعت از ۱۲۰ کمتر نمیشه یا سایتهایی مثل ببخشید دیگه اینجا میگم سافت گذر و پی سی دانلود و سافت نود و هشت از هر کدوم حتی شب در ساعات رایگان(یک تا هفت)دانلود کنید اگه سرعتتون از ۱۲۰ کمتر بود هرچی خواستین به من بگیدولی خدا نکنه از یه سایت با سرور خارجی بخوای دانلود کنی سرعت به زور به ۱۵ کیلو میرسه بعضی وقتها برا چند دقیقه با سرعت بایتی دانلود میکنی تازه باید از قبل لینکای دانلودت تو دانلود منیجرت باشه وگرنه اگه خواسته باشی همون لحظه بری تو سایت و دانلود کنی اصلا سایت برات باز نمیشه که بتونی لینک دانلولد رو ببینی .نمیدونم چرا این طوری شده ولی فک کنم همه مربوط میشه به همین اینترنت ملی.به اسم اینکه میخوان با این کارشون که اینترانت بیارن و ترافیک رو از اینترنت کم کنن اومدن ولی همش کشکه کم کم باید برگدیم سر خونه اولمون یعنی همون دیال اپ

جواب بصورت نقل قول

هم طرح طلایی گرفتم شروع شد حیف اون هزینه برای طلایی حالا جالبه من با این سرعت در 2 هفته 6 گیگ استفاده کردم با این سرعت من چطور میتونم این کار رو بکنم
با این وضعیت از کاربرها دزدی کردن خیلی حرفه که فقط از دست گلدنت و مخابرات بر میاد!