تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 1805 اولاول ... 2382883283343353363373383393403413423483884388381338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه چند وقته حرف سرعت سرور داخلی و خارجی داره تو نت زیاد شنید میشه و از وقتی این حرفا شروع شده سرعت هم داغون شده چه روز چ شب من که الان صبح اومدم تو نت سرعت از سرور خارجی (دیگه مجبوریم بگیم سرور خارجی)نهایتش میشه ۳۰ کیلوبایت ک قبلا همه خودتون میدونید سرعت صبح اینترنت مخابرات چ قدر بود ولی سرورهای داخلی مثل همین انجمن خود گلدنت کافیه صبح ظهر شب تست کنید سرعت از ۱۲۰ کمتر نمیشه یا سایتهایی مثل ببخشید دیگه اینجا میگم سافت گذر و پی سی دانلود و سافت نود و هشت از هر کدوم حتی شب در ساعات رایگان(یک تا هفت)دانلود کنید اگه سرعتتون از ۱۲۰ کمتر بود هرچی خواستین به من بگیدولی خدا نکنه از یه سایت با سرور خارجی بخوای دانلود کنی سرعت به زور به ۱۵ کیلو میرسه بعضی وقتها برا چند دقیقه با سرعت بایتی دانلود میکنی تازه باید از قبل لینکای دانلودت تو دانلود منیجرت باشه وگرنه اگه خواسته باشی همون لحظه بری تو سایت و دانلود کنی اصلا سایت برات باز نمیشه که بتونی لینک دانلولد رو ببینی .نمیدونم چرا این طوری شده ولی فک کنم همه مربوط میشه به همین اینترنت ملی.به اسم اینکه میخوان با این کارشون که اینترانت بیارن و ترافیک رو از اینترنت کم کنن اومدن ولی همش کشکه کم کم باید برگدیم سر خونه اولمون یعنی همون دیال اپ
    Last edited by alyy; 11-07-2013 at 08:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

متاسفانه چند وقته حرف سرعت سرور داخلی و خارجی داره تو نت زیاد شنید میشه و از وقتی این حرفا شروع شده سرعت هم داغون شده چه روز چ شب من که الان صبح اومدم تو نت سرعت از سرور خارجی (دیگه مجبوریم بگیم سرور خارجی)نهایتش میشه ۳۰ کیلوبایت ک قبلا همه خودتون میدونید سرعت صبح اینترنت مخابرات چ قدر بود ولی سرورهای داخلی مثل همین انجمن خود گلدنت کافیه صبح ظهر شب تست کنید سرعت از ۱۲۰ کمتر نمیشه یا سایتهایی مثل ببخشید دیگه اینجا میگم سافت گذر و پی سی دانلود و سافت نود و هشت از هر کدوم حتی شب در ساعات رایگان(یک تا هفت)دانلود کنید اگه سرعتتون از ۱۲۰ کمتر بود هرچی خواستین به من بگیدولی خدا نکنه از یه سایت با سرور خارجی بخوای دانلود کنی سرعت به زور به ۱۵ کیلو میرسه بعضی وقتها برا چند دقیقه با سرعت بایتی دانلود میکنی تازه باید از قبل لینکای دانلودت تو دانلود منیجرت باشه وگرنه اگه خواسته باشی همون لحظه بری تو سایت و دانلود کنی اصلا سایت برات باز نمیشه که بتونی لینک دانلولد رو ببینی .نمیدونم چرا این طوری شده ولی فک کنم همه مربوط میشه به همین اینترنت ملی.به اسم اینکه میخوان با این کارشون که اینترانت بیارن و ترافیک رو از اینترنت کم کنن اومدن ولی همش کشکه کم کم باید برگدیم سر خونه اولمون یعنی همون دیال اپ
    نه عزیز مشکل از سرورای خارجی نیستش خودم سرور اختصاصی دارم از سرور خودم دانلود میکنم در بین ساعات 5-11 صبح اینا سرعت همون 120 نه اما به بعدش سرعت باز کردن صفحات هم از دایال آپ بدتر میشه این مخابرات لعنتی کوفتی هیچ چیزی بلد نیستن الان تعداد یوزراشون زیاد شدن الانم تابستون همه پای نتن همین تعدد کاربراشون باعث سرعت کمیشون شده یه ذره عقل خرو که ندارن البته دارن ولی همش به فکر منافع خودشونن نمیگن که بابا خب کاربر زیاد میکنیم باید سرویس هم بدیم ! مخابرات ظرفیت اصلا نداره اولا با سرعت 450 دانلود میکردم صبح و شب اما کم کم که تبلیغاتش شروع شد و یوزراش داشتن زیاد میشدن سرعت شد 128 الانم شده 30 ! گند ترین سرویس اینترنت جهانه ولی چیکار میشه کرد شرکتای دیگه از نظر حجم و قیمت لامصب مثل مخابرات نیستن وگرنه نه تنها من همه مهاجرت میکردن به شرکتای دیگه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آره افت سرعت هست ، پستایه بچه هارو هم یه نگاهی بندازی همینو نشون میده
    اما در مورد سرعت دانلودت ، بستگی به سروری که ازش دانلود میکنی داره ، مثلا این لینکو یه تست کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه 2مگ هستی باید حداقل از این لینک تو این ساعت بهت 150 سرعت بده ، و اگه سرعتت از این لینک هم خیلی پایین بود احتمالا مشکل، مرکز مخابراتیو پورتت هست !
    اوه پس خوش به حال شما . زدم دانلود با 16 کانکشن به زور به 60 میرسید . مثلا الان اگه اشتباه نکنم روزه . خدا شب رو بخیر کنه .
    خدایا ببین بندگانت دغدغه شون شده سرور خارجی و سرور ایرانی و پینگ و تایم اوت و مرکز مخابراتی و تعداد کانکشن و دانلود همزمان و .... اووووووووو برو تا کجا
    الکی نیست سازندگی تو این مملکت کنده . نصف وقت ملت میره پای اینترنت و نصف دیگه اش هم میره پای پیدا کردن دلیلش کندی اینترنت .

4. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اوه پس خوش به حال شما . زدم دانلود با 16 کانکشن به زور به 60 میرسید . مثلا الان اگه اشتباه نکنم روزه . خدا شب رو بخیر کنه .
    خدایا ببین بندگانت دغدغه شون شده سرور خارجی و سرور ایرانی و پینگ و تایم اوت و مرکز مخابراتی و تعداد کانکشن و دانلود همزمان و .... اووووووووو برو تا کجا
    الکی نیست سازندگی تو این مملکت کنده . نصف وقت ملت میره پای اینترنت و نصف دیگه اش هم میره پای پیدا کردن دلیلش کندی اینترنت .
    من از منابع موسق شنیدم

کلید روحانی تو قفل گیر کرده دلیل این اختلالات همینه

اصلا من که شبا دانلود نمیکنم حال ندارم !واقعا این مخابرات چی فک کرده! بزارین من مشکلو بگم د دی رییس اداره ... هست یک دفعه سر زده رفته بودن این 2020 میگفت بابام واقعا اینا گاون گاو بهتر میفهمه از اینا

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

ما چیزی به شما نمیگیم ولی اگه صفحات قبل رو هم میخوندی این حرف رو نمیزدی من و خیلی دوستان تو روز هم سرعت زیر 120 حدود 50 و 60 بعضی موقعه ها پایین تر و خیلی جالبه هر دفعه کانکت میشی یک سرعتی داره! سرعت نوسان شدیدی داره !

7. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

من که دو هفته هست که این مشکلات رو دارم نمیدونم چرا اول از من شروع کرد !!! هم طرح طلایی گرفتم شروع شد حیف اون هزینه برای طلایی حالا جالبه من با این سرعت در 2 هفته 6 گیگ استفاده کردم با این سرعت من چطور میتونم این کار رو بکنم با این وضعیت از کاربرها دزدی کردن خیلی حرفه که فقط از دست گلدنت و مخابرات بر میاد!

9. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در راستای تایید حرف دوستان سرعت اینترنت بنده هم افت فاحشی داشته و شبانه هم عملا قطع می باشد! البته من و بسیاری دیگه خیلی وقته که اینجا به این مشکل اشاره می کنیم ولی متاسفانه بعضی ها نمیخوان قبول کنن. مجموع دلایلی که در پست های پیشین بهش اشاره شده کمابیش در این مشکل نقش دارند و باید آغاز ماه رمضان و هجوم یوزرهای بشدت در حال افزایش مخابرات در ساعات رایگان و حتی عادی رو به این مساله اضافه کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه عزیز مشکل از سرورای خارجی نیستش خودم سرور اختصاصی دارم از سرور خودم دانلود میکنم در بین ساعات 5-11 صبح اینا سرعت همون 120 نه اما به بعدش سرعت باز کردن صفحات هم از دایال آپ بدتر میشه این مخابرات لعنتی کوفتی هیچ چیزی بلد نیستن الان تعداد یوزراشون زیاد شدن الانم تابستون همه پای نتن همین تعدد کاربراشون باعث سرعت کمیشون شده یه ذره عقل خرو که ندارن البته دارن ولی همش به فکر منافع خودشونن نمیگن که بابا خب کاربر زیاد میکنیم باید سرویس هم بدیم ! مخابرات ظرفیت اصلا نداره اولا با سرعت 450 دانلود میکردم صبح و شب اما کم کم که تبلیغاتش شروع شد و یوزراش داشتن زیاد میشدن سرعت شد 128 الانم شده 30 ! گند ترین سرویس اینترنت جهانه ولی چیکار میشه کرد شرکتای دیگه از نظر حجم و قیمت لامصب مثل مخابرات نیستن وگرنه نه تنها من همه مهاجرت میکردن به شرکتای دیگه
    دوست عزیز حرف شما هم درسته .البته مال شما رو نمیدونم ولی نت من یا فاصله ۲۴ ساعت اینطوری شد یعنی چند روز پیش شبانه حداقل با سرعت ۵۰ تا ۶۰ دانلود داشتم ولی شب بعد سرعت شد ۱ تا ۱۰ کیلوبایت.این فک نکنم به افزایش یوزرها کاری داشته باشه.سرورهای خارجی هم من نگفتم مشکل داره گفتم مشکل از اینجاست نه از سرورهای خارجی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

امروز صبح بعد سه روز که یکسره دارم زنگ میزنم به 2828 بالاخره امروز تونستم با اپراتور صحبت کنم.

انشا... بی تهران بشیم که هر چی میشه هی میگند مشکل از تهرانه .
    اپراتور میگه مشکل سراسریه و از تهران دارند روش کار میکنند.

دقیقا هر 3 هفته یک بار همین آش و همین کاسه ست.

13. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من دیشب ساعت 2 به بعد گذاشتم دانلود.
    از یه سرور مستقیم و داخلی تا صبح 3500 مگ گرفته بود.

15. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •