تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 616 از 755 اولاول ... 116516566606612613614615616617618619620626666716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,151 به 6,160 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان یه 4 کاره کانن 4450 هست که یه مشکل داره که روی اعصاب هست و اونم اینکه کاغدی که میزاری تا روش چاپ بشه (یا پرینت بشه) اگه با کاغذی که تو تنظیمات بود فرق داشته باشه ارور میده
    قبلا یه سامسونگ داشم اصلا این مشکل رو نداشت
    مثلا روی شیشه یه کاغذ A5 میزارم پایین هم کاغذ A5 میزارم کپی انجام میشه مشکلی هم نداره ولی یه پیغام خطا میده که باید کنسلش کرد چون هر دفعه هم کاغذ متفاوت استفاده میه نمیشه هر دفعه رفت توی تنظیمات و عوض کرد
    میخواستم بدون نمیشه کاری کرد بیخیال این چک کردن اندازه کاغذ بشه؟(عین دستگاه سامسنگ قبلی که داشتم کاری نداشت کاغذ چی هست)
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه hps2142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Azәrbaycan

پيش فرض

سلام دوستان من پرینتر 4 کاره ی سامسونگ 4521F دارم نمیدونم چجوری پودر رو تو پرینتر بریزم که شارژ شه . کسی میتونه کمک کنه ؟
    up..is important to me

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

معمولا تو مسیر سینی دستی پرنیتر سایز چک نمی شه .

4. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز برای پرینتر samsung ml-1670 از چه تونری استفاده کنم خوبه و اینکه آیا PRAX خوب هست؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

معمولا تو مسیر سینی دستی پرنیتر سایز چک نمی شه .
    چرا هر دو جا چک میکنه

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز برای پرینتر samsung ml-1670 از چه تونری استفاده کنم خوبه و اینکه آیا PRAX خوب هست؟
    عزیز جان تونر سامسونگ کرونا رو بگیر بطری های سبز رنگ کرونا خیلی عالی جواب می ده
    من تا اونجا که میدونم بهتر از پرکسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

ممنون از راهناییتون.شما می دونید قیمتش چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    چاپگر کنن 4840 دارم
    الان داشت چاپ می کرد یکی از کارتریجاش تموم شد.چون تانک گذاشتم باید بیارم وسط هد رو و کارتریج رو دربیارم تا دوباره ریست بشه.همین کارو کردم اما بعد اینکه برگشت سر جاش این خطا رو میده
    az ink tank cannot be recognized

چکارش کنم؟؟ کارتریج ها هم سرجاشون هستن.
    لطفا راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام دوستان

پرینتر hp p2014 من با اینکه از زمانی که خریدم از اون زیاد استفاده نکردم یعنی حدود 5000 تا هم پرینت نگرفتم یه مدتیست که کاغذ پرینت گرفته شده را کثیف ( دانه های سیاه رنک ) ( مثل کپی بی کفیت ) چاپ میکنه و در خطهای کاغذ هم سایه دار چاپ میشه و مجبورم برای کمی با کفیتر چاپ بشه در قسمت نرم افزار پرینتر print quality عدد 600dpi وتیک economode بزنم ولی طبیعتا کم رنگ متن چاپ شده را دار هستم و چند روز قبل کاغذ گیر کرد که اونو بیرون کشیدم و لی پرینتر روشن میشه و من صدای اولیه پرینتر در هنگام روشن شدن دیگه نمیده و چراغ jam light روی پرینتر چشمک نارنجی رنگ میزنه
    لطفا کمکم کنید
    نحوه تمیزکاری پرینتر و شارج کاتریج آن هم میخواستم
    راستی دفترچه فارسی این نوع پرینتر و یا مشابه آن هم اگه هست ممنون میشوم لطف بکنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام دوستان

پرینتر hp p2014 من با اینکه از زمانی که خریدم از اون زیاد استفاده نکردم یعنی حدود 5000 تا هم پرینت نگرفتم یه مدتیست که کاغذ پرینت گرفته شده را کثیف ( دانه های سیاه رنک ) ( مثل کپی بی کفیت ) چاپ میکنه و در خطهای کاغذ هم سایه دار چاپ میشه و مجبورم برای کمی با کفیتر چاپ بشه در قسمت نرم افزار پرینتر print quality عدد 600dpi وتیک economode بزنم ولی طبیعتا کم رنگ متن چاپ شده را دار هستم و چند روز قبل کاغذ گیر کرد که اونو بیرون کشیدم و لی پرینتر روشن میشه و من صدای اولیه پرینتر در هنگام روشن شدن دیگه نمیده و چراغ jam light روی پرینتر چشمک نارنجی رنگ میزنه
    لطفا کمکم کنید
    نحوه تمیزکاری پرینتر و شارج کاتریج آن هم میخواستم
    راستی دفترچه فارسی این نوع پرینتر و یا مشابه آن هم اگه هست ممنون میشوم لطف بکنید .

=============================

دوستان در مورد چراغ jam light روی پرینتر چشمک نارنجی رنگ میزنه جواب گرفتم و کاتریجمو شارج کردم با پودری که عکسشو گذاشتم ( عکس 1 ) قبل و بعد شارج کاغذ را به صورت عکسی که گذاشتم ( عکس 2 ) چاپ میکنه در این مورد جهت عیب یابی لائقل کمکم بکنید
    راستی عیب چراغه را با باز و بسته کردن دربهای پرینتر شانسی جواب گرفتم
    از پودری که استفاده کردم مناسب پرینترم هست ؟ آخه از دوستم که داشته بود گرفتم

لینک عکسها :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by amin_post; 15-07-2013 at 00:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •