دوستان من همه کارها را مو به مو انجام دادم ...... فقط وقتی روی LaunchIW5M کلیک میکنم اخطار Steam میده ..... عکسشو گذاشتم ببینید
چیکارش کنـــــــــــــــــــــــ ــــم ؟؟؟؟!!!!![]()
دوستان من همه کارها را مو به مو انجام دادم ...... فقط وقتی روی LaunchIW5M کلیک میکنم اخطار Steam میده ..... عکسشو گذاشتم ببینید
چیکارش کنـــــــــــــــــــــــ ــــم ؟؟؟؟!!!!![]()
اقا من تمام راه های برای مولتی ÷لیر رفتم درون اون سایت هم ثبت نام کردم ولی وقتی میخوام برم داخل بازی ارور stop working میده خواهشا جواب بدید؟؟!!
سلام دوستان
من این بازی رو تازه خریدم ولی متاسفانه cd2 بازی یکی از فایل های به دلیل خش پیدا کردن cd کپی نمیشه که ignore کردمش تا نصب انجام بشه ...
کسی میتونه این فایل رو برای یجا آپلود کنه تا من دانلود کنم . ...
آدرس فایل :
main/iw_20.iwd/پوشه نصب بازی
حجمش حدود 200 مگ باید باشه با اینترنت 256 کمتر از نیم ساعت طول میکشه .
ببین یکی پیدا میشه معرفت داشته باشه ماهم بازی کنیم![]()
آقا من تمام کار هایی که گفته شد رو انجام دادم و می خوام LAn با دوستم بازی کنم اما وقتی که بازی رو ار tekno gods باز میکنم ارور میده کهsteam must be run چی کارش کنمممممممم
ما میخوایم مد survival رو بازی کنیم
کمک فورییییی
آقا ما این همه پست رو خوندیم ۱کی نبود این آدم بکه که چجوری میشه lan بین دو pc نه بصورت آنلاین بازی کرد![]()
چه خبر شده باز که تعطیله همه جا !!
نه مدرن2 نه 3 نه ایرانی نه خارجی![]()
دوستان شما هم مشکل واردشدن به لیست سرورها را دارین ؟! من وقتی روی Play یا Servers میزنم ، مینویسه Connecting to Online Services بعد از 1 دقیقه ارور میده مینویسه "سرورهای این بازی فعلا در دسترس نیست.برید به این سایت ---> Callofduty.com/mw3 "
دیگه هم وارد لیست سرورها نمیشه ..... الان خیلی وقته اینطوری شده ! البته بگیر نگیر داره بعضی وقت ها میره داخل سرورها ولی اکثرا نمیره
فایل های داخل پوشه mw3 اونایی که مربوط به 4d1 هستن و کنار فایل اجراییشن (داخل sub folderها رو کاری نداشته باش) رو دوباره دانلود کن و جایگزین کن (ترجیحا تمام فایل های پوشه اصلی) و بعد از اجرای 4d1 و دادن یوزر و پس 1 دقیقه به ماوس و کیبرد دست نزن... بعد اوکی میشه
سلام خسته نباشید
من 1- ماه هست که دارم از کرک techno استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم .
الان 2 هفته ای هست که مشکل وارد شدن به لیست سرور ها رو دارم . وقتی روی servers کلیک میکنم همینطور روی connecting میمونه و وصل نمیشه و اخر بار پیام میده که نتونست وصل بشه .
الان 2 هفته ای هست این مشکل پیش اومده ، چندین بار در زمان های مختلف هم زدم ولی فایده نکرده .
میخواستم ببینم مشکل از چی میتونه باشه ؟ آیا روش های دیگه ای هم برای بازی کردن هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)