دوربین عکاسی؟نکنه همونی که باهاش چراغ قوه رو شارژ میکنه منظورته؟
تو این مرحله کلی سوراخ سمبه هست-برو اونجاها و از جسدها فیلتر بردار
دوربین عکاسی؟نکنه همونی که باهاش چراغ قوه رو شارژ میکنه منظورته؟
تو این مرحله کلی سوراخ سمبه هست-برو اونجاها و از جسدها فیلتر بردار
اقا جالبه موقعی که بازی سیو شده من فقط 9 ثانیه اکسیژن دارم و اصلا نمیتونم فیلتر بیدا کنم و میمیرم....خیلی مسخرس..........
پس از اول مرحله ای که هستی باید بری
یعنی تو می گویی که از اول باید این مرحله رو بروم؟فک کنم از اول مرحله باید فیلتر جمع میکردم....
دقیقا
مرحله ای که هستیو restar کن و دوباره از اول همین مرحله ای که هستی برو و هر چی فیلتره جمع کن-در ضمن جاهایی هم که احساس میکنی هوا تمیزه ماسکتو بردار
رو چه درجه سختی ای داری میری؟
سلامdlc های منتشر شده واسه مترو لاست لایت رو از کجا میتونم دانلود کنم؟یه نفر لینک بده
دوستان من وقتي از روي led 43 اينچ بازي مكنم وقتي تصوير روي حالت game هست حركات كندتر(شايد هم واقعي تر) و وقتي روي standard ميزارم تصوير و شفافيت تلوزيون سريع تر مطشه...كدومش توصيه ميشه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بستگی به خودت داره .
گرافیک game بالاتره و سرعستش کمتر ( بخاطر ضعف قطعات سخت افزاری )
Last edited by GOLDFINCH; 11-07-2013 at 19:14.
یه راهنمایی برای ماسک که برای من جواب داد در حد تیم ملی! آقا ماسک و دائم نذارید.مخصوصا تو محیط های باز. من ماسک و بر میداشتم وقتی به نفس نفس میفتاد و داشت خفه میشد یه ثانیه میذاشتم که نفس بگیره بعد دوباره برمیداشتم ، هر سری حدود 10 ثانیه نفس داره . تو محیط های باز هم فقط قطب نما و میگرفتم دستم با سرعت تمام میرفتم جلو تا میتونستم از درگیری خودداری می کردم. هیچ طوریش هم نمیشه البته چند سال بعد از همین هوای مسموم کلی بیماری میفته به جونش و به مرگ دردناکی میمیره که دیگه مربوط به بازی و ما نمیشه![]()
Last edited by hoomi_gta; 11-07-2013 at 19:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)