تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: چگونه قسمت " لیست من" در All Share Play سامسونگ را پاکسازی کنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض چگونه قسمت " لیست من" در All Share Play سامسونگ را پاکسازی کنیم؟

سلام دوستان
    در تلوزیونهای اسمارت سامسونگ بخشی به نام All Share Play وجود دارد که کنترل دستگاه های پخش فیلم و موسیقی متصل به تلوزیون را در اختیار دارد . با ورود به All Share Play در اسمارت هاب ، در اولین صفحه به جدولی بر می خوریم که آیتم اول آن " لیست من" نام دارد . قسمت " لیست من" شامل موارد تازه پخش شده و تازه ها می باشد . یعنی فایلهایی که مثلا از روی هارد دیسک متصل به تلوزیون پخش کرده اید در قسمت " لیست من" موارد تازه پخش شده به نمایش در می آیند . همچنین خود تلوزیون فایلهای موجود بر روی USB را بررسی و مواردی را در قسمت " تازه ها" نشان می دهد .
    برای حذف این موارد باید بصورت تکی هر فایل را حذف کرد که خیلی وقت گیر است .
    آیا راهی برای حذف کلی این موارد وجود دارد ؟ آیا راهی برای اینکه اصلا این موارد نمایش داده نشوند وجود دارد ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    در تلوزیونهای اسمارت سامسونگ بخشی به نام All Share Play وجود دارد که کنترل دستگاه های پخش فیلم و موسیقی متصل به تلوزیون را در اختیار دارد . با ورود به All Share Play در اسمارت هاب ، در اولین صفحه به جدولی بر می خوریم که آیتم اول آن " لیست من" نام دارد . قسمت " لیست من" شامل موارد تازه پخش شده و تازه ها می باشد . یعنی فایلهایی که مثلا از روی هارد دیسک متصل به تلوزیون پخش کرده اید در قسمت " لیست من" موارد تازه پخش شده به نمایش در می آیند . همچنین خود تلوزیون فایلهای موجود بر روی USB را بررسی و مواردی را در قسمت " تازه ها" نشان می دهد .
    برای حذف این موارد باید بصورت تکی هر فایل را حذف کرد که خیلی وقت گیر است .
    آیا راهی برای حذف کلی این موارد وجود دارد ؟ آیا راهی برای اینکه اصلا این موارد نمایش داده نشوند وجود دارد ؟
    دوست عزیز
    اصلاٌ کار این برنامه بر این اساس تعریف و ساخته شده و اصلاٌ جذابیت آن به این است که اگر شما یک فیلم را مقداری از آن را دیدید و به دلیلی موفق به ادامه دیدن آن نشدید بتوانید از همان جا آن را پیگیری کنید و برای حذف آن اگر مایل به پیگیری آن نیستید در همان موقع آن را حذف کنید و نگذارید که تعداد آن زیاد شود چون این برنامه بصورت انفرادی و مستقل برای هر پخش است واین گونه طراحی شده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •