سلام
من پروژم...
سلام
من پروژم...
Last edited by lostnet; 15-07-2013 at 16:44.
سلام دوست عزیز
یه راست میرم سر اصل مطالب. با توجه به اینکه فرمودید برنامه از روی تبلیت استفاده خواهد پس با سیستم عامل های آندروئید (احتمال بیشتر) یا ios و یا ویندوز (بعید میدونم سرفیس باشه!) کار خواهد کرد. اگه آندروئیدی که گفتم باشه فک کنم 2 تا راه دارید. اول اینکه با زبان جاوا تو محیط eclips کار کنید که محیط معطفی هست و هرچی بخواید سایت خود گوگل فراهم کرده و امکان ادیت برنامه های اپن سورس دیگه هم هست ! دوم برنامه میتونه تحت وب باشه ، مثلا با Asp.net که حسن اینم اینه که منابع براش کاملا در دسترس هستش و خیلی راحت تر میتونید که سایت در حال ارتباط با سرور را بندازید ! البته میتونید اینارم ترکیب کنید !! یعنی یه اپلیکیشن مثل بروزر که مستقیم صفحه مورد نظر شمارو باز کنه !
اگه جاوا کار کنید باید پایگاه داده qlite هم یاد بگیرید و برا Asp.net یا sql یا پایگاه مشابه یاد بگیرید !
در مورد اینم که گفتید C کار کردید بطبع Asp خیلی براتون سخت نخواهد بود. هرچند جاوا هم زبان نزدیکی به c هست
در آخر این نکته رو هم اضافه کنم که محیط برنامه نویسی دیگه تحت نام mono هم هست که میتونید با C# برنامه بنویسید که هم میتونه رو پلتفرم آندروئید بره هم آی او اس ! اما مشکل اونم اینه که نیاز به لایسنس هست که اگه از نسخه کرک شده استفاده کنید قطعا دستگاه اندروئیدیتون باید روت و برا ای او اس باید جلبریک باشه !
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم![]()
سلام
.....
Last edited by lostnet; 15-07-2013 at 16:44.
چرا نمیشه این بستگی به خلاقیت و مهارت شما داره که چی درست کنید
خوب شما میتونی یه اپلکیشن درست کنی که به دیتابیس روی وب متصل باشه و یک صفحه مدیریت داشته باشه که با رمز عبور وارد بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)