جوهر افشان دردسر خیلی داره اول یه براورد قیمتی رو کارتریج هاش بکن و بدون که هر کدوم 20صفحه پر هم بزور می زنن
جوهر افشان دردسر خیلی داره اول یه براورد قیمتی رو کارتریج هاش بکن و بدون که هر کدوم 20صفحه پر هم بزور می زنن
با سلاممن یک hp جوهر افشان دارم. دیروز کارتریج رنگیشو ( که سه رنگه) شارژ کردم . شستشو با محلول و آب جوش هم دادم به جونش و بعدش یه هوا گیری تپل کردم. بعد از نصب تو جاش چراغ Color و Check Print Cartridge خاموش روشن میشه . انگار اصلا نمیشناستش !! البته اتصالات رو کارتریج و توی دستگاهو هم تمیز کردم اما تاثیری نداشت...اگه کمک کنید ممنون میشم
من یه پرینتر اچ پی مدل 2050 خریدم که کارتریج 122 میخوره . تا الان شاید کلا 60 یا 70 برگ بیشتر پرینت باهاش نگرفتم که دیروز اومدم کپی سیاه سفید بگیرم دیدم کاغذ خالی برگردوند . یعنی انگار جوهرش تموم شده و چیزی چاپ نمیکنه ، رفتم توی تنظیماتش از توی کامپیوتر و دیدم هنوز کرتریج مشکی حدوده 35 تا 40 درصد جوهر داره . بازم کپی گرفتم که چیزی چاپ نکرد اما وقتی پرینت ساه و سفید گرفتم یه چیزای خیلی کمرنگی چاپ کرد .
اولا چرا اصلا توی 70 برگ پرینت این جوری شده در صورتی که تو کاتالوگش نوشته 300 برگ پرینت میگره .
بعد اینکه اصلا وقتی توی کامپیوتر داره نشون میده 40 درصد جوهر داره چرا توی عمل چیزی چاپ نمیکنه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
با سلام و خسته نباشید . من پرینتر office jet 7000 واید فرمت اچ پی دارم . هر چی گشتم طریقه پر کردن کارتریج 920 به صورت کامل و تخصصی نبود بالاخره بعد از سوراخ کردن سوراخ هواگیری یک کارتریج و خراب شدنش و کلی ماجر ا از ته کارتریج اونا را پر کردم . ولی کمی رنگهام به هم میریزه و کلا چیز زیادی از این پرینتر نمیدانم مثلا کلین آپ این پرینتر را بلد نیستم و.... مساله ی بعدی اینکه یه کاغذ خریدم با عنوان silk inkjet paper از مارک tillco و مات است ولی وقتی کاغذ اینکجت را در پرینتر انتخاب میکنم رنگ سیاه بعد از چاپ با انگشت بخش میشود وقتی فتو پیپر را میزنم پخش نمیشود ولی سیاه نیست مایل به سبز است . لطفا یک راهنمایی کلی بفرمایید . ااگر هم خواستید به من ایمیل بزنید که خیلی ممنون میشوم ایمیل من هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بعد از اینکه تو اب جوش گذاشته باشی و کاملا خشکش نکرده باشی هد کارتریج می سوزه؟
راستی چه مدلی هست.
می تونه هد دستگاهت گرفته باشه و نتونه جوهر که تو کارتریج هست رو پرینت بگیره
البته بگم چیپ کارتریج مثل امپر بنزین نیست که بدون توی باک چقدر بنزین هست. بلکه مقدار چاپی که می گیری رو محاسبه می کنه و از مقدار چیپ کم می کنه.
ممنون ولی پرینتر رو سه ماهه گرفتم و هدش باید سالم باشه . کلا اینا اینطوریا که این قدر زود کارترجشون تموم میشه ؟
نه،خوب خشکش کردم..
دوست عزیز 2تا سوال :
1-جطور میشه فهمید کارتریج سوخته ؟؟ (البته بدون تست تو یه دستگاه دیگه)
2-چرا اگر کاملا خشک نشه،میسوزه؟؟
من زیاد تو پرینتر های جوهر افشان اطلاعات ندارم هد شامل یه سری المنت هست که جوهر رو بخار می کنه و جوهر از هد خارج می شه و روی کاغذ می شینه
اب باعث می شه این مدار اسیب ببنی اگر جریان تو مدار (کارتریج رو دستگاه روشن باشه) باشه. و از هد جریان برق عبور کنه برای همین باید کاملا خشک بشه
هد سوخته رو دستمال جوهر می اد اما تو دستگاه هیچ چیزی پرینت نمی گیره.
البته اگر ارور بده نمی دونم می تونه هد سوخته باشه یا نه. بهترین کار اینه که قسمت اتصال رو کارتریج و پرینتر رو کاملا با مایع شیشه شور یا الکل تمیز کنی و بگذاری خشک بشه.
سلام دوستان من پرینتر 4 کاره ی سامسونگ 4521F دارم نمیدونم چجوری پودر رو تو پرینتر بریزم که شارژ شه . کسی میتونه کمک کنه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)