من که اگه بودم 600 درصد کلاریون رو برمیداشتم خدای مسابقات صداست هستش برا اول شدن
من که اگه بودم 600 درصد کلاریون رو برمیداشتم خدای مسابقات صداست هستش برا اول شدن
برادر یه دنیا از محبت و راهنماییت و پیام خصوصیت ممنونم ...
من متاسفانه اهوازم ، وگرنه حتما مزاحمت میشدم ... خیلی مفید بود اطلاعاتت ، فک کنم حالا باید بشینم ببینم میخام تصویری ببندم و صوتی رو بی خیال شم ، یا صوتی ببندم ... بازم ممنون ، مزاحمت میشم اگه باز هم سوالی بود
مدل دوم خیلی زیباس
مدل اولم بنظر قدیمی میرسه،این مدل کلاریون چنده الان؟
دوستان دیگه نظری ندارن؟فک میکنم جالب باشه هرکی پخش صوتی آرزوهاشو بگه
یعنی هیچ رقمه پخش تصویری خوب که صدای خدایی داشته باشه نیس؟!پس این پخش های تصویری آلپاین واسه چی انقد قیمت نجومی دارن؟
یه سوال میخام بپرسم خعلی داغووونقیمت DLS 1073 که بچه ها گفتن حدود 450 قیمت یک جفته عایا ؟؟؟
![]()
من خودم میرم تو افق محو میشمچیزی بم نگین
![]()
اره داداش قیمت 1 جفتش 450
خیلی ممنون از بابت راهنمایی،اما این DLS 1073 را از کجا می توانم اصلش را گیر بیارم؟
قیمت امپ 8002 و 8004 چنده؟
تموم باندا الان جفتی هستن
اون 10 سال پیش بود که طرف میرفت تو مغازه یه دونه خربزه ای بر میداشت مینداخت زیر داشبورد پیکانش
اگه صفحه قبلو نگاه کنید اقا حمید قیمت آمپ 8004 رو فرمودن 450 تومن
تقریبا میشه گفت 1073 تقلبی نداره توسط گارانتی زاب کیش گارنتی بابد داشته باشه اگه درست خاطرم باشه تایلندی هستش تحت لیسانس سوئد
سلام
آقا حمید اگه جایی اشتباه کردم معزرت میخوام![]()
سلام ضبطه من الان با سوییچه ماشین روشن میشه ... حالا میخوام بدونه سوییچ هم کار کنه ... باید چیکار کنم ؟ مدلشمp1y هست
سلام محمد جان
اون مشکل موبایل که گفتی رو من ندارم اصلا،یعنی وقتی گوشی پیش هدیونیت هست و زنگ میخوره حتی صدای نویز هم رو هدیونیت و اسپیکرا نمیندازه چه برسه بخواد صدا قطع شه!
فقط رو رادیو اگه باشه موقعی که گوشی کاملا نزدیک هدیونیت باشه و زنگ بخوره صدا نویز میندازه که با یخورده جابجایی گوشی،برطرف میشه
اما اون مورد دومی که گفتی لنز دستگاه ضعیفه !!!
فکر کنم منظورتو اشتباه گفتیا محمد!
منظورت که لنز خوندن CD که نیستش !؟
چون لنزش خیلی قویه و تو دست اندازهای شدید هم مشکلی نداره.
منظورت کنترلش بود که به اشتباه لنز دستگاه بیان کردی
آره تنها اشکالش به نظر من همین کنترلش هست که باید مستقیم بگیری طرفش که اونم بعد یه مدت عادت میشه...![]()
هم اکنون 114 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 114 مهمان)