یعنی به تنهایی نمیشه ؟؟ حتما دو امضایه باید باشه ؟ آخه برای جواز که به دونفر نمیدن
قوامین 18 درصد و ایران زمین 18 درصد روز شمار دارن : ولی موجودی اولیه رو باید یه تومنی باز کنی
کلیه اعضاء شتاب برای کوتاه مدتهای زیر یه تومن هم 7 درصدی هستن
یعنی به تنهایی نمیشه ؟؟ حتما دو امضایه باید باشه ؟ آخه برای جواز که به دونفر نمیدن
قوامین 18 درصد و ایران زمین 18 درصد روز شمار دارن : ولی موجودی اولیه رو باید یه تومنی باز کنی
کلیه اعضاء شتاب برای کوتاه مدتهای زیر یه تومن هم 7 درصدی هستن
سلام دوستان من تو بانک کشاورزی کارتم گم شده میگن باید نامه اداری بنویسی که کارت گم شده ور درخواست کارت جدید رو بدی کسی از دوستان میتونه بگه چجوری بنویسم؟
من زیاد به نامه اداری وارد نیستم
سلام دوستان کسی میدونه برای وام بین 5 میلیون تا 10 میلیون تومان چه نوع وام هایی وجود داره؟
مثلا بجز وام مسکن و ازدواج ، وام های دیگری در این حد داریم؟
این امکان برای شما وجود دارد که تک امضاء باشه یا دو امضاء - حتما در کار نیست به قول معروف این یک اپشن که در اختیار مشتری هست
با سلام به ریاست محترم . . . .
اینجانب . . . . فرزند . . . . متولد . . . . دارای شماره شناسنامه . . . . صادره از . . . . دارای حساب کوتاه مدت به شماره . . . . به دلیل . . . . و مفقود شدن کارت شماره . . . . درخواست باطل کردن کارت قبلی و صدور کارت جدید را دارم
با تشکر تاریخ و امضاء
چیز خاصی لازم نیست بانک مجبوره یه دست خط کتبی از شما داشته باشه![]()
day 19% روزشمار . پرداخت سود هر 30 روز . حداقل موجودی 50.000 تومان
آقا من 10 امتیاز طلایی تو کبوب ملت دارم،20 روز مونده
اگه این 20 روز بگذره چی میشه؟تبدیل به نقره ای میشه؟
بعدشم میشه امتیاز گرفت؟
کجاست ؟؟؟؟؟؟
سلام
گزينه هاي بسيار عالي براي اين مبالغ وام در بانك مهر اقتصاد(موسسه ماي و اعتباري مهر) با نرخ كارمزد پايين وجود دارد.
مبلغ وام درخواستي،تعداد اقساط،مدت سپرده گذاري و نرخ سود دريافتي را مي توانيد بر اساس نيازتان انتخاب كنيد.
به سه سال به بالا 19 درصد میده...
مهر تو سایتش زده کوتاه مدت 4 ماهه با باز پرداخت تو سررسید 19 درصد ولی رفتم یکی از شعبه هاشون گفتن سود دهی نداریم و فقط میتونید قرض الحسنه باز کنید!!!چرا؟؟؟
Last edited by *IN*; 01-07-2013 at 11:09.
یه شعبه دیگشون رفتم این گفت یه طرح داریم 4 ماهه 19 درصد تا آخر 4ماه نمیتونید به اصل و سود دست بزنید...
یه طرح جدید هم داریم 21% سالیانه حداقل باید 5000000 ته حساب باشه تا سود تعلق بگیره و میشه اصل پول و سود رو هروقت که خواستید برداشت کنید باز پرداخت سود ماهیانه...
واسه من که به پولم احتیاج ندارم و باهاش کار نمیکنم فکر کنم 4 ماهه بهتر باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)