نه دوست عزیز من هم فکر میکنم درست این هست کسی که خودش تماس گرفته تمام کننده تماس باشه!
به نوعی بی احترامی تلقی میشه(از دید من) که به کسی زنگ بزنم و اون بخواد حرف رو تموم کنه!(مگر در شرایط خاص) چون این حس بهم دست میده مزاحمش بودم میخواد خلاص بشه بره![]()
نه دوست عزیز من هم فکر میکنم درست این هست کسی که خودش تماس گرفته تمام کننده تماس باشه!
به نوعی بی احترامی تلقی میشه(از دید من) که به کسی زنگ بزنم و اون بخواد حرف رو تموم کنه!(مگر در شرایط خاص) چون این حس بهم دست میده مزاحمش بودم میخواد خلاص بشه بره![]()
آخه بیشتر اوقات نمیشه توپ را بندازم توی زمین اون.مثلا چند روز پیش زنگ زد گفت میای بریم بیرون؟گفتم باشه و ساعت قرار و... را هم مشخص کردیم و یکم صحبت کردیم.بعد دوباره سکوت حاکم شد.من گفتم پس آماده باش ساعت فلان میام دنبالت.گفت باشه و دوباره سکوت.من هم گفتم پس فعلا خداحافظ.
ارسال شده از LT29i با استفاده از تپاتالک 2
احساسی و دخترونه که بلد نیستیم لااقل عرفانی بگیمخیلی خوبه اما من تو مجلسش شرکت کردم و میخواستم یه جمله خوب اگه بشه با همدردی براش بفرستم یکم دخترونه و احساسیهم باشه
دیگران از مرگ مهلت خواستند
عاشقان گویند نی نی زود باد
سلام دوستان
اگه برای مصاحبه بری جایی و فرضا یه شهر دیگه که لهجش با شهر خودتون ففرق داره و لهجه فرد مصاحبه کننده طوری باشه که متوجه نشی یا برات سخت باشه،؛ چی باید بگی یا چکار باید بکنی؟ جلسه رو خیلی رسمی در نظر بگیرید لطفا.
ممنونم
کاریش نمیشه کرد جز اینکه ازشون بخواید سوالشون رو تکرار کننددر واقع اگر حرف عادی بود میشد لبخندی بزنید و عادی جلوه بدید قضیه رو ولی سوال که باشه تا وقتی متوجه نشید که نمیشه!بعد اینم نمیشه که شما یک شبه با حرف زدن اونها عادت کنید
بنابراین بهتره ازشون تکرار پرسش رو درخواست کنید
مثلا بگید:
عذرخواهی میکنم امکانش هست سوالتون رو مجدد بفرمایید؟
بعد اگه تکرار شد احیانا خوده طرف متوجه میشه که بیان جالبی نداره و احتمالا بهتر صحبت خواهد کرد
وقتی یک نفر اشنا نسبتا نزدیکو ببینیم باید اول اون (که خانومه و از من 7 8 سال بزرگتره)سلام احوال پرسی کنه یا من؟
امروز رفته بودم یه اداره ای بعد کارمند اونجا هی اشنا میومد واسم بعد کارم که تموم شد رفتنی یادم اومد که ـه ،این فلانی بود بعد چیزی نگفتم و رفتم اگه دفعه ی بعد دیدمش باید چیکار کنم سلام اینا بکنم یا نه؟
البته بابام با بابای طرف دوسته یه جور دوست خانوادگین من زیاد رابطه ای باهاشون ندارم ولی اگه همون اول میشناختمش و اونم میدونستم شناخته یه سلامی میکردم اما الان یه خرده یه جوری شد فک کنم اون منو شناخت من نشناختم ضایع شد، کلا موقعیت کمی پیچیده شد!![]()
به کسی که تازه بچه دار شده به غیر از جمله تکراری قدم نورسیده مبارک باید چی بگیم ؟ ممنون
از صمیم قلب به شما و همسر گرامیتان تبریک می گویم
انشاءالله که سایه پدر و مادرش 100 بالا سرش باشه
امیدوارم که اضافه شدن این فرشته خچکل و مچکل زندگیتون شیرین تر از پیش بشه
امیدوارم قدمش مبارک باشه و دنیایی از برکت رو به زندگیتون بده
به نظر من هیچ چیز جای راستگویی و احترام رو نمیگیره
فکر کنم بهتره دوباره که به اون اداره مراجعه کردید برید پیش اون اشنا سلام و احوال پرسی کنید و بگید اون روز اینقدر ذهنم مشغول بود که فراموش کردم خدمتتون عرض ادب کنم امیدوارم جسارت نشده باشه یا یه چیز تو این مایه ها![]()
خیلی ممنون ،سوال اولم چطور؟باید اول اون احوال پرسی کنه یا من (منظور بزرگتر از کوچیکتر یا برعکس؟)
Last edited by moh72; 03-07-2013 at 19:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)