فکر کنم اگه با این گشوی تو هوای گرم و شرجی بندرعباس و بوشهر و خوزستان کار کنید گوشی از شدت گرم شدن دیگه هیچ وقت روشن نشه
گرمای تولیدی خوش + گرمای محیط = گرمای وحشتناک
حالا فکرشو بکن تو اون گرما گوشی دستت باشه از شدت عرق کف دست و گرمای گوشی و گرمای دمای اطراف چه بلایی سر گوشی میاد

جواب بصورت نقل قول

اما هر چند با وجود کیس حتی ممکنه دیده هم نشه اون جنس بدنه٬ اما ترجیح میدم ۲ میلیون پول رو واسه دیوایسی بدم که راجع به جنس بدنش فقط احساس بهتری داشته باشم٬ یعنی ترجیح میدم وقتی ۲ میلیون پول دادم یه دیوایس با بدنه شیشه با کیفیت بگیرم دستم تا پلی کربنات که یه پلاستیک خیلی با کیفیت و خوب و خفن و خداست (اینو گفتم که دوستان زحمت نقل قول و بیان این نکته رو نکشن. =) ). از نظر خود من مقاومت بدنه اس ۴ از وان و زد و آیفون در برابر ضربه های جزئی که اتفاقا خیلی بیشتر از ضربه های محکم رخ میده بیشتره (چون به هر حال آیفون با یه ضربه جزئی ممکنه رنگش بریزه٬ وان ممکنه یه کمی قر شه و جای زدگی بمونه٬ زد ممکنه یه تیکه کوچیک شیشه بپره یا ترک بخوره)٬ ولی با این حال مسئله اینه که آدم احساس بهتری داره وقتی ۲ میلیون پولی که داده رفته پای یه دیوایس با جنس بدنه ای که تو ذهن آدم یه جایگاه بالاتری داره.