گزارشگران ایرانی توی گزارش بی طرف که شهره ی آفاقند . دیگه باید این رو بدونیم .
البته دو تا راه حل میشه برای این معضل در نظر گرفت:
1 - این که با این وضعیت کنار بیایم ..... 2 - بازی رو از کانال های دیگه دنبال کنیم که پیشنهاد من گزینه ی دومه![]()
گزارشگران ایرانی توی گزارش بی طرف که شهره ی آفاقند . دیگه باید این رو بدونیم .
البته دو تا راه حل میشه برای این معضل در نظر گرفت:
1 - این که با این وضعیت کنار بیایم ..... 2 - بازی رو از کانال های دیگه دنبال کنیم که پیشنهاد من گزینه ی دومه![]()
مزدک که طرفدار ایتالیاست!
اسپانیا فوتبال قوی رو ارائه میکنه اما برزیل با داشتن چند بازیکن جوان و سریع و قدرتمند مثل نیمار و دیگر بازیکنان مثل پائولینیو ، هالک ، مارسلو ، داوید لوییز ، تیاگو سیلوا ، دانته ، دنی آلوس توانایی این را دارد که در جام کنفدراسیون ها در فینال اسپانیا را شکست دهد و چهامین قهرمانی خود را در این تورنومنت به دست آورد
به امید قهرمانی برزیل
همه میگن مزدک طرفدار یوونتوس و ایتالیاست
حتی خودشم تو مصاحبه ای که با جام جم کرده بود اینو گفته بود
ولی خب الان چند وقتیه تو سیما،اکثرا ذوب اسپانیولی ها هستن انگار
دوستان بازیهای جام جهانی هم همین ساعته؟
فینال 2.30 شب؟!
متأسفانه مثل اینکه همینطوره.یادمه جام جهانی 94 که تو آمریکا بود فینالش نصفه شب بود.
شما فینال 94 رو یادته؟!![]()
من چندین بار دیگه هم قبلا گفتم این مزدک با ایتالیا و تیم های ایتالیایی لجه تو گزارشاش کاملا مشخصه این موضوع من خیلی دقت کردم حالم ازش بهم میخوره عادل با اینکه عشق اینگلیساس ولی هیچوقت یه طرفه گزارش نمیکنه ولی مزدک کلا ایتالیایی هارو میکوبه
Last edited by sAeEd_kHaAn; 29-06-2013 at 18:36.
دقیقا
کلا از لحنش معلوم بود
موقعی که بازیکن ایتالیا پنالتی رو چیپ زد گفت"با یه پنالتی چیپ که نمیشه برنده شد"
کاملا درسته در حالی که زدن اون پنالتی تو اون شرایط کار هر کسی نبود اونم با اون زیبایی که کاسیاس و اسپانیا رو یه تنه تحقیر کرد
منم یادمه،یه فینال خیلی خیلی سخت در حالی که تمام دنیا هنگامی که باجو پنالتیش رو از دست داد بهت زده شدشما فینال 94 رو یادته؟!![]()
![]()
Last edited by sAeEd_kHaAn; 29-06-2013 at 18:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)