تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: راهنمایی خرید مانیتور تا 750 نهایت

داره خودمونی میشه ENZO 000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

پس من چی؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خیلی بدین

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام بچه ها من این مدل مانیتور ایسوسو گیر اوردم بهم زنگ زدن قیمتش هست 900 تومن بنظرتون میارزه؟ جون خودتون زودی ج بدین ک من در شرف خریدن هستم
    ml239h

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها من این مدل مانیتور ایسوسو گیر اوردم بهم زنگ زدن قیمتش هست 900 تومن بنظرتون میارزه؟ جون خودتون زودی ج بدین ک من در شرف خریدن هستم
    ml239h
    از لحاظ قیمت اطلاعی ندارم ولی از لحاظ کیفیت تصویر و زاویه دید بسیار مناسبه.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

از لحاظ قیمت اطلاعی ندارم ولی از لحاظ کیفیت تصویر و زاویه دید بسیار مناسبه.
    اره ایناش ک خیلی خوبه از نظر کیفیت هم همه میگن ایسوس خیلی خوبه کیفیت ساختش قبلا بچه ها میگفتن گرونتره از الجی و سامسونگ و ایناس .طرف میگفت توی دبی 20 اینچش 700 تومن هستش حالا بنظرتون خریدش کنم؟

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

اگه هنوز نخریدی بهت بگم که زمان پاسخ گوییش 5 میلی ثاتیه است اونم گری تو گری. امکان داره تو بازی اگه خیلی حساس باشی، اذیتت کنه.
    ولی قیمتش انصافا مناسبه. از کجا گیر اوری اگه مدلای دیگه ای هم داره به ما اطلاع بده عزیز.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اگه هنوز نخریدی بهت بگم که زمان پاسخ گوییش 5 میلی ثاتیه است اونم گری تو گری. امکان داره تو بازی اگه خیلی حساس باشی، اذیتت کنه.
    ولی قیمتش انصافا مناسبه. از کجا گیر اوری اگه مدلای دیگه ای هم داره به ما اطلاع بده عزیز.
    سلام گلم اقا ما یه جا سفارش دادیم بعد از یه ماه زنگ زدن ک یه دونه مانیتور مدلی ک سفارش دادین تو انبار دیده شده اگه میخواین تا براتون بفرستیم اما یک ساعت بعد ک رفتم زنگ بزنم ک بفرستن دیدم فروخته شده سریعا و بازم سر ما بی کلاه موند و خلاصه هیچی. بعد این گری تو گری ک گفتین چی هست کلا؟ والا من شنیدم 5 میلی ثانیه توی پنل ips برابری میکنه با 2 ثانیه بقیه مانیتورا. باشه چشم اگه خبری شد خبرت میکنم گلم مدل خاصی مد نظرت هس؟ایسوس خیلی کمیاب شده لامصب واردات نداره فعلا واسه همین سخت گیر میاد

8. این کاربر از ENZO 000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

سلام گلم اقا ما یه جا سفارش دادیم بعد از یه ماه زنگ زدن ک یه دونه مانیتور مدلی ک سفارش دادین تو انبار دیده شده اگه میخواین تا براتون بفرستیم اما یک ساعت بعد ک رفتم زنگ بزنم ک بفرستن دیدم فروخته شده سریعا و بازم سر ما بی کلاه موند و خلاصه هیچی. بعد این گری تو گری ک گفتین چی هست کلا؟ والا من شنیدم 5 میلی ثانیه توی پنل ips برابری میکنه با 2 ثانیه بقیه مانیتورا. باشه چشم اگه خبری شد خبرت میکنم گلم مدل خاصی مد نظرت هس؟ایسوس خیلی کمیاب شده لامصب واردات نداره فعلا واسه همین سخت گیر میاد
    خدا هدایت کنه این فروشنده هارو. منم یه قضیه شبیه داستان شما برام اتفاق افتاد. یه فروشگاه اینترنتی بود که vs238h رو به قیمت 680 تومن موجود داشت . وقتی باهاش تماس گرفتم گفت یه ساعت پیش یه مشتری حضوری ازمون خریدش ما هم این طوری شدیم.
    در مورد GTG یا grey to grey: به مدت زمانی که یه پیکسل صرف میکنه تا از رنگ خاکستری به رنگ خاکستری دیگه تبدیل بشه میگن . که کاملا با بلک تو وایت متفاوته .
    در مورد اون ویژگی پنل ips من چیزی نشنیده بودم و یه سرچی هم تو نت کردم چیزی دستگیرم نشد. تا اونجا که من میدونم البته کلی نیست ، اینه که 5 میلی ثانیه گری تو گری مساوی با 12 میلی ثانیه بلک تو وایته. البته قضیه ی response time هم شده مثل قضیه ی کنتراست داینامیک، بازی با اعداد که سازنده ها ازش سو استفاده میکنن.
    منم همین طور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم بد جوری دنبالش بودم. مدلم که اینو در نظر دارم : vx238h که بعید میدونم گیر بیارم .البته به مدلای قدیمی تر هم راضی هستم ولی .....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد مانیتور های aoc را می خواستم بدونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد مانیتور های aoc را می خواستم بدونم
    مدلای جدیدش واقعا" خوبه . مثلا" مدل e2243اش خیلی مدل خوبیه. هر ویژگی خوبی که یه مانیتور باید داشته باشه رو داره . کیفیت تصویرشم حرف نداره . از طرفی قیمتاش نسبت به بقیه برندها مناسب تره . با یه بودجه یکسان برای lg و samsung و asus و ... میتونی یه مدل جدیدتر با ویژگیهای قوی تر از aoc بخری .
    مشخصات e2243:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •