تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 468 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

دوستان، من Kis نسخه 2013 دارم و ویندوزمم 8 هستش.
    من الان واسه استفاده از بعضی سایتها مشکل دارم! مشکلمم طوری هستش که این سایتها یا به کل لود نمیشن، یا اگه بشن ناقص میشن! در مجموع از هر 10 بار، 8 بار لود نمیشن، 2 بارم که میشن، ناقص!
    بعد که پیگیری کردم و فایروال ویندوز رو غیرفعال کردم، اوضاع یخورده بهتر شد! اما هنوز کامل برطرف نشده و خیلی مشکل دارم! وقتی کلاً Kis رو Pause میکنم، همه چی اوکی میشه! تا زمانی هم که Pause نکنم، Kis اجازه دسترسی به تنظیمات فایروال ویندوز رو به من نمیده! این سایتها خیلی هاشون هیچ مشکلی ندارن. (سایتهای خبری، ورزشی و دانلود فیلم)
    میخواستم بپرسم من از کدوم قسمت Kis میشه تنظیماتشو اوکی کنم که کلاً همه رقمه بیخیال این سایتهای مورد نظر من بشه!

2. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

دوستانی که نسخه 2014 کسپر را دارند، میخوام بدونم تغییرات جدید چی بوده. بیشتر بهبود بخشهای مختلف بوده یا اینکه ویژگیهای جدیدی هم اضافه شده؟

میخوام بدونم گام تازه کسپر در نسخه 2014 و نسخه های آینده، برای حفاظت چی هست.

لینک نسخه بتا را هم اگر بدید ممنون میشم.
    Last edited by Jadda; 28-06-2013 at 00:29.

4. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوستان، من Kis نسخه 2013 دارم و ویندوزمم 8 هستش.
    من الان واسه استفاده از بعضی سایتها مشکل دارم! مشکلمم طوری هستش که این سایتها یا به کل لود نمیشن، یا اگه بشن ناقص میشن! در مجموع از هر 10 بار، 8 بار لود نمیشن، 2 بارم که میشن، ناقص!
    بعد که پیگیری کردم و فایروال ویندوز رو غیرفعال کردم، اوضاع یخورده بهتر شد! اما هنوز کامل برطرف نشده و خیلی مشکل دارم! وقتی کلاً Kis رو Pause میکنم، همه چی اوکی میشه! تا زمانی هم که Pause نکنم، Kis اجازه دسترسی به تنظیمات فایروال ویندوز رو به من نمیده! این سایتها خیلی هاشون هیچ مشکلی ندارن. (سایتهای خبری، ورزشی و دانلود فیلم)
    میخواستم بپرسم من از کدوم قسمت Kis میشه تنظیماتشو اوکی کنم که کلاً همه رقمه بیخیال این سایتهای مورد نظر من بشه!
    سلام
    اول اینکه نسخه 2013 کلا با ویندوز 8 مشکل داره ولی بزودی نسخه نهایی 2014 ارائه خواهد شد که کاملا با ویندوز 8 سازگار خواهد بود.
    برای مشکلتان هم اگه فقط با چند آدرس خاص مشکل داری می تونی اونها رو به کسپر معرفی کنی تا اصلا آنالیز نشوند.البته به این معنی که شما اونها رو تایید میکنی.پس با مسئولیت خود!
    مطابق عکس به محل مورد نظر رفته و روی setting کلیک کنید:

در پنجره جدید در قسمت trusted urls آدرس سایتهایی که نمی خواهی آنالیز بشوند رو وارد کرده و تمام پنجره هارو ok کن.

سلام
    دوستانی که نسخه 2014 کسپر را دارند، میخوام بدونم تغییرات جدید چی بوده. بیشتر بهبود بخشهای مختلف بوده یا اینکه ویژگیهای جدیدی هم اضافه شده؟
    سلام علی آقای گل.
    من 2014 ندارم.منتظر نظرات دوستان میمونیم.اما لینک نسخه RC آخرین نسخه موجود 14.0.0.4651 RC :
    آنتی ویروس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینترنت سکوریتی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینکها کاملا معتبر و متعلق به خود کسپر میباشند

6. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

سلام

بخشی از تغییرات کسپر 2014

بهینه سازی رابط کاربری
    ساپورت نمایشگرهای لمسی
    ساپورت بانک ها و فروشگاههای اینترنتی (بهبود)
    توانایی انتخاب مروگر در هنگام استفاده از قابلیت safe money (بهبود)
    کاهش استفاده از منابع سیستم(بهبود)

حذف تنظیمات پیشرفته در بخشهای Full Scan و custom scan و Quick Scan که منجر به یکپارچه شدن تنظیمات در این بخش شده

افزوده شدن قابلیتی برای مقابله با مخربهای قفل کننده صفحه نمایش , صفحه کیبورد , قفل نوار وظیفه و ...

من فکر میکنم نقشه راه شرکت کسپرسکی حرکت به سوی =====> whitelisting هست.

کسپر با داشتن دیتابیس بزرگی از برنام های انالیز شده و با تیکه بر این موضوع:
    داره متودهای دفاعی خودشو بر این اساس طراحی میکنه یعنی استفاده گسترده از لیست سفید , در حال حاظر نزدیک به 770 میلیون فایل انالیز شده دردیتابیس داره

قابلیت جدیدی بر همین مبنا در نسخه 2014 اضاف شده به نام (Trusted Applications mode)

با فعال بودن این بخش کسپر شروع به انالیز فایلهای سیستمی و برنامه های نصب شده بر روی سیستم میکنه و اونا رو تفکیک میکنه و فقط به برنامه های معتبر اجازه فعالیت میده و برنامه های غیر معتبر رو مسدودمیکنه (استفاده از لیست سفید)(اطلاعات دقیقی از این بخش ندارم چون هنوز امکان تست نداشتم )

در همین راستا این شرکت در سایت خودش بخش جدیدی ایجاد کرده برای مطابقت دادن فایلها با پایگاه داده =====> whitelisting

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای استفاده از این بخش میتونید با وارد شدن به ادرس بالا فایلها رو در این بخش اپلود کنید تا طبق هش کد فایلها اطلاعات کاملی از فایل ها در اختیار شما قرار بگیره

و یا میتونید بر روی برنامه ها راست کلیک کنید و گزینه Kaspersky Application Advisor انتخاب کنید تا شما رو به سایت بالا هدایت کنه و مشخصات و نحوه برخورد کاربرا با فایل رو مشاهده کنید.(این بخش در مرحله بتاست)

نکته: در نسخه rc بخش (Trusted Applications mode (TAMوجود نداره این بخش با دریافت پچ A (نسخه نهایی )به کسپر افزوده میشه.

8. 16 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

دوستان چطوری برنامه کریو رو تنظیم کنیم تو kis که باهاش مشکلی پیدا نکنه ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    در نسخه 2014 آیا قابلیتی مثل safe run mode یا همچین گزینه ای برای تست برنامه ها در فضای مجازی قرار داده اند یا نه؟

11. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    در نسخه 2014 آیا قابلیتی مثل safe run mode یا همچین گزینه ای برای تست برنامه ها در فضای مجازی قرار داده اند یا نه؟

سلام

محمد جان در نسخه 2013 به این طرف شرکت کسپر بنظر میاد از این گزینه دیگه استفاده نکنه و قدرت مابقی ماژوال ها را بیشتر بکنه تا کمبود این گزینه حس نشود.

13. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام

محمد جان در نسخه 2013 به این طرف شرکت کسپر بنظر میاد از این گزینه دیگه استفاده نکنه و قدرت مابقی ماژوال ها را بیشتر بکنه تا کمبود این گزینه حس نشود.
    ممنونم.حالا راه جایگزینی حتی الان وجود نداره؟مثلا یک برنامه مشکوک داریم و می خواهیم در حالت آزاد رفتارش رو ببینیم؟

15. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنونم.حالا راه جایگزینی حتی الان وجود نداره؟مثلا یک برنامه مشکوک داریم و می خواهیم در حالت آزاد رفتارش رو ببینیم؟
    راهش تست برنامه در محیط مجازی(ویندوز مجازی) یا نصب Shadow Defender هست.

17. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام به همیگی
    نمیدونم این مطلب گفته شده یا نه
    اما انتی ویروس من ( کاسپر ) خود به خود میره رو اپدیت تنظیمات اپدیت رو رو اپدیت دستی گذاشتم اما باز خود به خود میره به اپدیت
    ممنون میشم کمک کنید دهنمو سرویس کرد
    نمیخوام دیگه نشه اپدیت کرد فقط سر خود اپدیت نکونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •