اقا حقیقتش من پست های قبلی را نخوندم ولی حق با دوستمون هست گرافیگ ربطی به لن اصلا نداره :what:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
اقا حقیقتش من پست های قبلی را نخوندم ولی حق با دوستمون هست گرافیگ ربطی به لن اصلا نداره :what:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
منم از ویندوز سون استفاده می کنم و کارت گرافیک و شبکه رو توNetwork Adapter نشون میده که هموم اسم کارت گرافیکم هستنمیدونم شاید بخاطر اینه که هم کارت گرافیک انبورد دارم و هم یه کارت گرافیک جدا گونه نصب کردم
وایرلس بیسیم تکنولوژی جدیدی نیست اصول کارکردش مثل وایمکس امواج رادیویی است و جزء یه خانواده هستند. تنها وسیله مورد نیازش هم یه انتن وایرلس هست فقط فرقش اینه که انتن باید روی پشتبان خونه نصب بشه (مثل مودم های اوت- دور وایمکس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by arash59b; 28-06-2013 at 11:24.
مبین نت چقدر چرت شده که سرعت من 512 شبا میشه دانلودم 2-5 کلیو بایت
بازم ایرانسل اینقدر دزد نیست
مدتی هست که 512 به مشکل خورده. منم قبلا 512 بودم الان سرویس 2 مگ گرفتم. روزا سرعت بالای 250، شبا هم برای هر دانلود 50 !!!!!!!!!
البته اگه 3 تا دانلود همزمان بذاری مجموع سرعت مورد استفاده بین 100 تا 150 هست (هر دانلود بین 33 تا 50 و بعضا بیشتر ).
شاد باشی
دیشب انتن بد جوری نوسان داشت، انتن که همیشه روی 5 بود بین 1 و 4 دایم عوض میشد سرعت هم 10، سرویس یک مگ نورزوی
من که چند وقتی هست قید دانلود شبانه رو زدم سرویس ۱ مگ نوروزی هم تا چند روز اینده تموم میشه مرددم برم ۲ مگ بگیرم یابرگردم به وایرلس.
کلا از بعد از عید در شرکت مبین نت رو باید گل گرفت.
با طرح نوروزی دیشب 3 گیگ گرفتم. از سرور ماکروسافت
آقا mosi_alfa راست میگه. یه چند وقتی هست برا منم اینجوریه. مثلا الان آنتنم یه دونه است! نمی دونم چه مرگشونه و دارن چه غلطی می کنن. اوایل فکر می کردم که مودمم به مشکل خورده و باید یه سرویس بشه، اما حالا می بینم که فقط مشکل من نیست...![]()
سلام دوست عزیز
میشه یه یاهو ای دی تونو داشته باشم؟
برای یه مشاوره کوچولو
زیاد وقتتونو نمیگیرم
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)