تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشاوره برای خرید سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض مشاوره برای خرید سیستم

خب من تصمیم گرفتم یه سیستم خوب جمع کنم که هم واسه کار با نرم افزار های طراحی مانند اتوکد و جی آی اس و ... جوابگو باشه و هم برای بازی های روز ...

بودجه ام حدود 1 تومنه با توجه به اینکه هارد و درایو و کارت گرافیکی 9600 gso دارم

فقط چند تا سئوال دارم در این مورد :
    کارت گرافیک من در مورد بازی های جدید (نه بازی هایی که قراره امسال بیاد) تا چه حد جوابگو هست ؟ بازی هایی مانند مکس پین 3 و اساسین 3 و ...
    چون من اگه بخوام یه کارت خوب بخرم حداقل باید 300 تومن واسه کارت بخرجم در این صورت 700 تومنو باید بین قطعات دیگه تقسیم کنم و در نتیجه قدرت سی پی یو انتخابیم میاد پایین ...
    من خودم نظرم اینه که کارت گرافیک رو میتونم 4 5 ماه بعد تعویض کنم ولی الان در مورد سی پی یو و ... کم نزارم .

در مورد سی پی یو هنوز نتونستم تصمیم بگیرم که intel بگیرم یا amd ..
    برای گیم کدوم یکیشون بهتر جواب میده ؟
    اگه گرافیک جدید نخرم میخوام دورو بر 400 تومن واسه سی پی یو بودجه بزارم و تا جایی که تحقیق کردم انتخاب هام اینا میتونن باشن :
    Intel Core i3 2120 3MB 3.30GHz

با قیمت تقریبی 400 تومن

AMD FX 6100 6 Core 14 Mb Cash

با قیمت تقریبی 500 تومن

این دو سی پی یو خیلی با هم فرق دارن در حالی که قیمت هاشون نزدیک به هم ه
    سی پی یو amd شش هسته ای هستش . من سئوالم اینه که آیا در عمل هم این دو سی پی یو انقدر با هم تفاوت دارن ؟
    دوستان لطفا پیشنهاداتونو بگید در این مورد ...

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

خب من تصمیم گرفتم یه سیستم خوب جمع کنم که هم واسه کار با نرم افزار های طراحی مانند اتوکد و جی آی اس و ... جوابگو باشه و هم برای بازی های روز ...

بودجه ام حدود 1 تومنه با توجه به اینکه هارد و درایو و کارت گرافیکی 9600 gso دارم

فقط چند تا سئوال دارم در این مورد :
    کارت گرافیک من در مورد بازی های جدید (نه بازی هایی که قراره امسال بیاد) تا چه حد جوابگو هست ؟ بازی هایی مانند مکس پین 3 و اساسین 3 و ...
    چون من اگه بخوام یه کارت خوب بخرم حداقل باید 300 تومن واسه کارت بخرجم در این صورت 700 تومنو باید بین قطعات دیگه تقسیم کنم و در نتیجه قدرت سی پی یو انتخابیم میاد پایین ...
    من خودم نظرم اینه که کارت گرافیک رو میتونم 4 5 ماه بعد تعویض کنم ولی الان در مورد سی پی یو و ... کم نزارم .

در مورد سی پی یو هنوز نتونستم تصمیم بگیرم که intel بگیرم یا amd ..
    برای گیم کدوم یکیشون بهتر جواب میده ؟
    اگه گرافیک جدید نخرم میخوام دورو بر 400 تومن واسه سی پی یو بودجه بزارم و تا جایی که تحقیق کردم انتخاب هام اینا میتونن باشن :
    Intel Core i3 2120 3MB 3.30GHz

با قیمت تقریبی 400 تومن

AMD FX 6100 6 Core 14 Mb Cash

با قیمت تقریبی 500 تومن

این دو سی پی یو خیلی با هم فرق دارن در حالی که قیمت هاشون نزدیک به هم ه
    سی پی یو amd شش هسته ای هستش . من سئوالم اینه که آیا در عمل هم این دو سی پی یو انقدر با هم تفاوت دارن ؟
    دوستان لطفا پیشنهاداتونو بگید در این مورد ...
    گرافیک 300 تومن شما منظورتون چه گرافیکیه؟
    همه قطعات کامپیتوری الان با دلار 3600 هستن
    فعلا هیچی نخرید...
    همین

3. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

صرفا براى کاربرد بازى پلتفرم اينتل مناسبتره و صرفا تعداد هسته و فرکانس بالاتر ملاک برترى نيستند.
    با 300 تومن هم ميتونين يه گرافيک متوسط رو به ضعيف تهيه کنين.
    به هرحال پيشنهاد من :

CPU : Intel Core i3 3220 3.3GHz : 430.000
    M.B : ASrock B75M-GL : 240.000
    RAM : Kingmax 4GB 1333 : 100.000
    Power : Green 480A-EU : 160.000
    Case : 80.000
    All : 1.010.000

5. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

گرافیک 300 تومن شما منظورتون چه گرافیکیه؟
    همه قطعات کامپیتوری الان با دلار 3600 هستن
    فعلا هیچی نخرید...
    همین
    کارت 6670 باید دورو بر 300 تومن باشه .
    البته نمیدونم چقدر با کارتی که من دارم تفاوت داره ...

حرفتونو قبول دارم . کار من یه کم ضروریه . البته با دوستم مشورت کردم در این مورد و قرار شد اول ماه رمضان بخرم که میشه تقریبا 2 هفته بعد ...

صرفا براى کاربرد بازى پلتفرم اينتل مناسبتره و صرفا تعداد هسته و فرکانس بالاتر ملاک برترى نيستند.
    با 300 تومن هم ميتونين يه گرافيک متوسط رو به ضعيف تهيه کنين.
    به هرحال پيشنهاد من :

CPU : Intel Core i3 3220 3.3GHz : 430.000
    M.B : ASrock B75M-GL : 240.000
    RAM : Kingmax 4GB 1333 : 100.000
    Power : Green 480A-EU : 160.000
    Case : 80.000
    All : 1.010.000
    اگر اینها ملاک نیست پس بر اساس چی باید انتخاب کرد ؟
    توی این لینک میتونید تفاوت قدرت این دو پردازنده رو ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AMD FX 6100 در کارایی با پردازنده های Core i7 رقابت میکنه و حتی از اونا هم بهتره ...

البته واقعیت اینه که کیفیت اینتل بهتر از amd هستش . اما خب به نظرم با بودجه ای که من دارم AMD انتخاب ارجحی خواهد بود . علیرضا جان منتظر پاسختم

و چند تا سئوال دیگه :

1- رم باس 1600 با 1333 در کارایی و قیمت چقدر متفاوتن و اینکه به نظرتون ارزش پول بیشترو داره 1600 ؟
    2- گرافیک من جداگانه از پاور برق میگیره . این پاوری که گفتین برای کارتم مناسبه ؟ باید از تبدیل استفاده کنم ؟ تبدیل مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ واینکه اگه در آینده یه گرافیک قدرتمند بخرم این پاور کفاف میکنه یا نه .
    3- کیس که شما میگید 80 تومن من پرسیدم 50 تومن قیمت دادن . البته همه جور کیس با همه جور قیمتی هست . فقط میخواستم ببینم چه تفاوتی دارن اینا با هم .

7. این کاربر از loyal_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کارت 6670 باید دورو بر 300 تومن باشه .
    البته نمیدونم چقدر با کارتی که من دارم تفاوت داره ...

حرفتونو قبول دارم . کار من یه کم ضروریه . البته با دوستم مشورت کردم در این مورد و قرار شد اول ماه رمضان بخرم که میشه تقریبا 2 هفته بعد ...

اگر اینها ملاک نیست پس بر اساس چی باید انتخاب کرد ؟
    توی این لینک میتونید تفاوت قدرت این دو پردازنده رو ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AMD FX 6100 در کارایی با پردازنده های Core i7 رقابت میکنه و حتی از اونا هم بهتره ...

البته واقعیت اینه که کیفیت اینتل بهتر از amd هستش . اما خب به نظرم با بودجه ای که من دارم AMD انتخاب ارجحی خواهد بود . علیرضا جان منتظر پاسختم

و چند تا سئوال دیگه :

1- رم باس 1600 با 1333 در کارایی و قیمت چقدر متفاوتن و اینکه به نظرتون ارزش پول بیشترو داره 1600 ؟
    2- گرافیک من جداگانه از پاور برق میگیره . این پاوری که گفتین برای کارتم مناسبه ؟ باید از تبدیل استفاده کنم ؟ تبدیل مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ واینکه اگه در آینده یه گرافیک قدرتمند بخرم این پاور کفاف میکنه یا نه .
    3- کیس که شما میگید 80 تومن من پرسیدم 50 تومن قیمت دادن . البته همه جور کیس با همه جور قیمتی هست . فقط میخواستم ببینم چه تفاوتی دارن اینا با هم .

اون لينکى که شما گذاشتين عملکرد پردازنده ها با توجه به قيمتشون هست و ارزش خريد پردازنده ها رو مشخص کرده!
    همونطور که گفتم صرفا در کاربرد گيم پردازنده هاى پلتفرم اينتل تا حدودى از مدل مشابهشون از پلتفرم اى ام دى بهتر عمل کرده اند.
    در مورد رم خيلى اختلافى با هم ندارن ، چه از لحاظ کارايى و چه از لحاظ قيمت.
    در مورد پاور بله پاور مناسبه و کفايت و براى نصب گرافيک مشکلى نيست.
    کيس هاى متفرقه با قيمتهاى مختلف و ارزان در بازار زيادن که البته کولينگ و تهويه مناسبى ندارن.

9. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سی پی یو هایی که پردازنده گرافیکی دارند مثل پردازنده های سری a در amd در صورتی که از یه کارت گرافیک جداگانه استفاده بشه روی سیستم به این کارت گرافیک کمک میکنه یا اینکه با اضافه شدن کارت گرافیک ، پردازنده گرافیکی این سی پی یو ها از کار می افتند ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سی پی یو هایی که پردازنده گرافیکی دارند مثل پردازنده های سری a در amd در صورتی که از یه کارت گرافیک جداگانه استفاده بشه روی سیستم به این کارت گرافیک کمک میکنه یا اینکه با اضافه شدن کارت گرافیک ، پردازنده گرافیکی این سی پی یو ها از کار می افتند ؟
    پردازنده هاى اى ام دى ، بسته به اينکه چه پردازنده و با چه گرافيک داخلى باشه ، با يه سرى کارتهاى خاص ميشه کراس بشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •