تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 141

نام تاپيک: پرینتر Epson P50

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام...
    ببخشید.. من تازه عضو انجمن شدم... لینکارو بهم نشون میده... اما کامل نیست و باز نمیشه،.. چیکار باید کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

درود
    من از رنگ سابلیمیشن تو پرینترم استفاده میکنم، اما جالا می خوام رنگ معمولی بریزم توش
    میشه کامل راهنماییم بکنید که راه حلش چیه تا بتونم از رنگ ساده استفاده بکنم؟
    در ضمن نازل چک کاملا درست چاپ می شود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دو تا رنگ قرمز و آبی پر رنگ(دوتا آخری سمت راست) پرینتر من با وجود چندین بار هد کلین اصلا رنگ نمیزنه این دوتا یعنی سفید سفید. تو نوزل چک دو تا آخری سمت راست سفیده سفیده.
    مشکل چیه به نظرتون؟ هد سوخته؟ نیم سوز شده؟ از کارتریجه؟
    من تمام کارهایی که مربوط به تمیز کردنش بود رو انجام دادم. حتی حد رو در آوردم و تمیزش کردم. اما بازم هیچ تغییری نکرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چند روزیه که اپسون P50 من کاغذ سفید رو چندتایی با هم میکشه داخل ، کاغذ ها رو حسابی بر زدم و بینشون هوا دادم و از یه نوع کاغذ دیگه هم استفاده کردم . تنظیمات هم روی plain papeer هست و در همه حالات کیفیتی بازم همین مشکل رو داره .
    آیا چیزی شکسته یا باید جایی نمیز بشه ؟
    سه تا احتمال وجود داره:

اول این که کاغد شما بیش از حد سبک و نازک هست. کاغذ زیر 90 گرم برای پی50 مناسب نیست. هرچند ممکنه خوب هم کار کنه ولی بعضی وقتها ممکنه خوب کار نکنه.
    دوم این که کاغذ شما ممکنه مغناطیسی شده باشه و به هم چسبیده باشن. اگر پرینتر لیزری استفاده میکنید، نباید مازاد کاغذ رو از مخزنش بردارید و به پرینتر جوهری منتقل کنید.
    سوم این که سوزن کاغذکش پرینتر شما از تنظیم خارج شده. خوشبختانه پی50 مثل پیکان شده و همه جا میتونن به راحتی این مشکلش رو رفع کنن.

5. این کاربر از afn.gig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    دو تا رنگ قرمز و آبی پر رنگ(دوتا آخری سمت راست) پرینتر من با وجود چندین بار هد کلین اصلا رنگ نمیزنه این دوتا یعنی سفید سفید. تو نوزل چک دو تا آخری سمت راست سفیده سفیده.
    مشکل چیه به نظرتون؟ هد سوخته؟ نیم سوز شده؟ از کارتریجه؟
    من تمام کارهایی که مربوط به تمیز کردنش بود رو انجام دادم. حتی حد رو در آوردم و تمیزش کردم. اما بازم هیچ تغییری نکرد.

اگر پرینتر شما تا قبلش خوب کار میکرده و بدون این که دستکاریش کنیین یکهو اینطوری شده مشکل از مکنده های هد هست. دوتاش سوخته. شما اصلا نگران نباش چون نیازی به تعویض هد نیست و با یه هزینه مناسب قابل تعمیر هستند. مگر این که تعمیرکار ناشی باشه و بخواد هد رو عوض کنه (!)
    Last edited by afn.gig; 28-06-2013 at 12:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درود
    من از رنگ سابلیمیشن تو پرینترم استفاده میکنم، اما جالا می خوام رنگ معمولی بریزم توش
    میشه کامل راهنماییم بکنید که راه حلش چیه تا بتونم از رنگ ساده استفاده بکنم؟
    در ضمن نازل چک کاملا درست چاپ می شود

توی تاپیک مجزایی که ایجاد کردید پاسخ دادم.
    Last edited by afn.gig; 28-06-2013 at 12:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام . دوستان می خوام یه پرینتر برای چاپ کاور و چاپ روی سی دی بگیرم که روزی 20-30 تا چاپ ازش بشه بگیریم و تانکر هم نصب بشه . عزیزانی که تجربه دارند لطفآ راهنمایی کنند چه نوع پرینتری بگیرم . ممنون
    دوست عزیز اپسون پی50 مثل پیکان میمونه. کیفیتش عالیه. سرعتش مناسب هست. تانکر خورش هم ملسه. تعمیراتش رو هم میوه فروشی سر کوچتون انجام میده. از پیکان هم سگ جون تره. هرچند گزینه های مشابه دیگه ای هم هست ولی از نظر من همین از بقیه بهتره. الان یکم گرون شده ولی اگه خوب بگردی شاید دست دوش رو هم پیدا کنی.

9. این کاربر از afn.gig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من یک پرینتر P50 دارم
    در مورد ۲ درپوشی که روی تانک هستش میخواستم بپرسم
    این درپوش ها موقع پرینت باید به چه صورت باشه؟؟بسته باشه یا باز ؟؟؟
    موقعی که از پرینتر استفاده نمیکنم چطور؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنید
    منبع جوهر دو جدارست. یک جداره بزرگ هست که محل نگهداری جوهره. درش هم بزرگه. یه جداره کوچیک هست که محل ورود هواست و درش هم کوچیکه. قسمت ورود به هوا باید همیشه خالی باشه. موقع پر کردن جوهر باید اول درب ورود هوا رو ببندید و بعد درب مخرن جوهر رو باز کنید. نباید هر دو درب در یک زمان باز باشند. به این ترتیب وقتی جوهر رو پر میکنید جداره مربوط به هوا پر نمیشه. بعد از پر کردن جوهر باید اول درب جوهر رو ببندید و بعد درب هوا رو باز کنید تا جوهر بالا نیاد. موقع باز بودن درب هوا باید فیلتر مخصوص جلوگیری از ورود گرد و غبار روی محل ورود هوا قرار بگیره (این فیلتر به تعداد شش عدد در جعبه تانکر جوهر موجود میباشد) اگر این فیلتر قرار نگیرد، گرد و خاک و زرات معلق به ممرور به جوهر نفوظ کرده و پشت هد جمع میشود و پس از چند ماه گرفتگی ای غیر عادی در هد پدید می‌آورد. ضمنا علت جدا کردن محل ورود هوا از جوهر این است که در صورت حرکت دادن پرینتر جوهر به بالا نپاشد و فیلتر گرد و خاک را مسدود نکند.

11. این کاربر از afn.gig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

13

سلام
    پیرنتر epson p 50 دارم و از مخزن قابل شارژ استفاده می کنم
    الان پرینت داشتم میگرفتم که چراغ قطره روشن شد خاموش روشن کردم هر دوتا چراغ قطره و سطل آشغال روشن خاموش می شن
    اصلا پیرنتر که روشن میشه زودی 2 چراغ چشمک میزنه

اصلا هد حرکت نمیکنه که کارتریج ها رو بردارم

یکی کمک کنه

باید چکار کنم ریست هم نمیشه
    یعنی دکمه ها کم رنگه نمیشه دکمه برنامه و زد تا ریست شه
    مشکلش چیه ؟؟؟؟
    تصاویر پیوست شده
    Last edited by HOSEINBIG; 10-07-2013 at 12:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

سلام
    پیرنتر epson p 50 دارم و از مخزن قابل شارژ استفاده می کنم
    الان پرینت داشتم میگرفتم که چراغ قطره روشن شد خاموش روشن کردم هر دوتا چراغ قطره و سطل آشغال روشن خاموش می شن
    اصلا پیرنتر که روشن میشه زودی 2 چراغ چشمک میزنه

اصلا هد حرکت نمیکنه که کارتریج ها رو بردارم

یکی کمک کنه

باید چکار کنم ریست هم نمیشه
    یعنی دکمه ها کم رنگه نمیشه دکمه برنامه و زد تا ریست شه
    مشکلش چیه ؟؟؟؟
    تصاویر پیوست شده
    فکر کنم باید توسط نرم افزار ریست بشه بخاطر این که از خودم هم همینطور بود دیروز سرویسکار اومد ریست کرد و رفت!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •