من قبلا ان90 داشتم که تو مدرسه همه مسخرش میکردن و میگفتن که از گوشی تلفن منزل ماهم بزرگتره
واقعا که باید یه زنبیل بگیری و بزاری توش (تورکون مثلی)
من قبلا ان90 داشتم که تو مدرسه همه مسخرش میکردن و میگفتن که از گوشی تلفن منزل ماهم بزرگتره
واقعا که باید یه زنبیل بگیری و بزاری توش (تورکون مثلی)
راستی اونهمه رو خودت تایپ کردی؟
واقعآ metal جان ازت ممنونم که این درباره این موضوع بحث کردی و ویه راهنمایی خوبی کردی
درباره ان 73 نظرتو قبول دارم ولی می خوام که منم درباره سونس اریکسون بگم که خودم و950 دارم واقعآ از همه نظر میتونم بگم گوشی های نوکیا رو قورت داده حتی ان 73 ای که نوکیا روش این همه وقت گذاشته.ای سی دی که واقعآ حرف نداره رم که 4 گیگ هستش و مثل نوکیا ان91 نیست که سخت دیسکی باشه و هنگ بکنه.تاچ اسکرین که هست و در نوع خودش جالبه.
به نظر من تو این یک سال اخیر نوکیا خیلی عقب مونده از سونی اریکسون چه از نظر طراحی چه از نظر کلی.درسته که در جدید ترین مطلبی که ارائه شده نوکیا بیشترین فروش رو توی 6 ماه اخیر داشته ولی این موضوع به قیمت گوشیهای نوکیا داره که تو بازار ارو÷ا قیمت سونی اریکسون خیلی بیشتره.
امیدوارم که حرفایی که گفتم مفید باشه
واقعا ممنون مطلب جالبي بود منم در تاييد حرفات ميگم كه خود چند وقت كلي گشتم و به اصطلاح تحقيق كردم و حالا با قاطعيت ميگم حاضم با هر كسي راجع به هر گوشي در برابر N73به جز N95 بحث كنم
چون واقعا گوشي شاهكاريه
بازم ممنون.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)