سلام
دوستان خواهشا کمک کنن
من فردا میخوام بیام تهران لطفا بگین چه طور باید خودمو برسونم به پاسداران گلستان هفتم
درضمن با قطار میخوام بیام
لطفا زودتر پاسخ دهید
راستی تا اینجاشا تو نقشه دیدم :
باید از مترو قلهک یا شریعتی پیاده شم بقیشو بلد نیستم؟
سلام
دوستان خواهشا کمک کنن
من فردا میخوام بیام تهران لطفا بگین چه طور باید خودمو برسونم به پاسداران گلستان هفتم
درضمن با قطار میخوام بیام
لطفا زودتر پاسخ دهید
راستی تا اینجاشا تو نقشه دیدم :
باید از مترو قلهک یا شریعتی پیاده شم بقیشو بلد نیستم؟
آقا داخل شهر تهران جای با صفا هست که هم محله گرون قیمتی باشه هم توش ویلا زیاد باشه ؟ کرج چطور ؟
اگه هست جزئیات بدین لطفا. مرسی
تو این گرمای زیاد با یه بچه زیر بغل به نظرتو کجا ها بهتره که بریم؟هفته پیش رفتیم چیتگر خیلی گرم بود و شلوغ
دیروز رفتیم کاخ سعد آباد بعد از 15 سال پیش که تنهایی رفتم اینبار با خانواده رفتیم.خیلی عالی بود
به خاطر وجود فضای سبز اصلاً احساس گرما نکردیم
فقط ضعفش در قسمت رفاهی بود جای زیادی برای استراحت نیست و اصلاً در مورد تغذیه هم فکری نشده.خوب یکی که بخواد تمام موزه ها رو بره از صبح شروع کنه تا بعد از ظهر طول می کشه
موزه کاخ سبز خیلی از اطاقاش رو بسته بودن
موزه ملل هم برای فیلم برداری بسته شده بود.
تجربه خیلی خوبیه حتی چندباره
از ترمینال جنوب میخوام برم دفتر سازگار ارقام که توی خیابان ناهید قرار داره
بهترین و نزدیکترین مسیر با مترو و اتوبوس کدام مسیره ؟
آدرس دفتر مرکزی سازگار ارقام :
تهران -خيابان ميرزاي شيرازي - بالاتر از خیابان مطهری - خیابان ناهید - پلاک 17
![]()
Last edited by Cyberlife; 25-06-2013 at 12:19.
سلام
می خوام از ترمینال جنوب برم مینی سیتی (ستاد کل نیروهای مسلح) ،از کجا باید شروع کنم ؟ با مترو با تاکسی یا پیاده ؟با دربستی تاکسی چقد میگیره ؟
محله ی شهرک غـــــــــرب
فاز 1 شهرک غرب کاملا ویلایی و عیونی نشین هست. ویلای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هوشمند ترین بنای ایران و هفتمین بنای هوشمند دنیا در این محله قرار دارد.
این ویلا ماله کیه دقیقا؟
نمیدونم والا خودمم دوست دارم بدونم. هرچند چه فرقی داره؟ حتما برای یکی از سران مم لک ت هست دیگه![]()
هم فاز 1 شهرک غرب و هم خیابان زر افشان که تو شهرک غرب هست بهترین ویلاها رو میتونید ببینید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)