منم دقيقا ميخوام اين ساب رو بگيرم اما دنبال امپ ps1d يا x1d كنوود هستم واسش كه اصلا نيست دست دوش تو بازار ... يا امپ مونو خود اديوسيستم هم موجود نيست فقط آك هست 750 !!
جدا يه امپ مونو خوب واسه اين پيدا بشه كار منم راه ميفته![]()
منم دقيقا ميخوام اين ساب رو بگيرم اما دنبال امپ ps1d يا x1d كنوود هستم واسش كه اصلا نيست دست دوش تو بازار ... يا امپ مونو خود اديوسيستم هم موجود نيست فقط آك هست 750 !!
جدا يه امپ مونو خوب واسه اين پيدا بشه كار منم راه ميفته![]()
آمپ خوب برای mx12 میتونید رو 8105 کنوود فکر کنید.
منم از همین مارک دارم
من از توپخونه خریدمش 180
یه سوال
من یه mvh-155 خریدم و رو پراید نصبش کردم.ظاهرا بلندگوهای پراید براش ضعیفند و وقتی صدا رو بلند میکنم بلندگو خرخر میکنه.آیا میتونم سیستم بلندگو رو تقویت کنم تا بشه از تمام قدرت پخش استفاده کرد؟
بايد باندهاي فابريكي رو تعويض كنيد با باندهاي بهتر مثل سري co اوديوسيستم يا هرتز يا كاپا يا dls 1073 يا ... و از امپلي فاير استفاده كنيد براي تقويت صدا ... اما هزينه بالايي واستون خواهد داشت .یه سوال
من یه mvh-155 خریدم و رو پراید نصبش کردم.ظاهرا بلندگوهای پراید براش ضعیفند و وقتی صدا رو بلند میکنم بلندگو خرخر میکنه.آیا میتونم سیستم بلندگو رو تقویت کنم تا بشه از تمام قدرت پخش استفاده کرد؟
اگر ميخوايد كمتر هزينه كنيد يه باند واسه تاقچه عقب بدون امپ تهيه كنيد با اينكه زياد توصيه نميشه اما كار راه ميندازه ... ( اين روش زياد ديده ميشه معمولا هم 6975 يا كنوود 718 يا مارشال ميندازن اون پشت كه اصلا توصيه نميكنم !!)
محمد جان 8105 كم هست براي اين ساب (يك بار در پ خ راجبش صحبت كرديم و ازتون راهنمايي گرفتم)...آمپ خوب برای mx12 میتونید رو 8105 کنوود فکر کنید.
منم از همین مارک دارم
9105 هم ميگن زياد تعريفي نداره كلا كيفيت ساخت و ...
x1d و ps1d هم كه كم گير ميان ... آكبند هم واقعا گرون هستن اين دو مدل آخر !
قيمت نداره كسي اين دو مدل رو ؟
![]()
مبارکه
کی خریدی عزیز؟
من با 8105 دارم earthquake tremorx 15 رو تکون میدم کل ماشین به صدا افتاده
8105 عجیب آمپلی هست
قبلش هم rs12 freeair رو تکون میدادم که اخیراً پاره شد![]()
سلام
به این نوع پخش ها جی میگن؟؟
و ازرون ترینش چنده؟
![]()
[QUOTE=Mohammadkiller;7715019]آمپ خوب برای mx12 میتونید رو 8105 کنوود فکر کنید.
منم از همین مارک دارم[/QUOTEl
محمد rs12چیشد؟
من میخواستم بگیرم ولی میگن امپش گرونه واسه همین نخریدم
قیمت ای کنوود چنده؟
رفقا من هیچی از سیستم ماشین سر در نمیارم،هیچی که در مقابل شما البته،وگرنه اسماشونو حداقل میدونم!
الان واسه جمع کردن یه سیستم خوب چقد باید هزینه کرد؟
بعد سایتی جاییرو نمیشناسین که عکس و قیمتی از باندو پخشو ... گذاشته باشه؟و اطلاعاتمم بتونم تو این زمینه بیشتر کنم؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)