سلام !!!
چطوری میشه ویندوز لپ تاپ asus رو از روی درایو ریکاوری به حالتع اول خودش برگردوند ؟؟؟ هر کار میکنم نمیشه !!!
وقت بالا اومدن کلید f9 رو میزنم یه صفحه آبی میاد که اونجا فقط میتونی ویندوزه حاله حاضرو چک کنی ، اگه f8 رو بزنی میری توی advanced boot options که اونجا اولین گزینه repair your computer گزینه دوم اینام safe mode starrt windows normally هستش !!! قسمت اول رو که میزنم بعد از لود شدن صفحه system recovery options بالا میاد که اولین گزینه startup repair دومی system restore سومی system image recovery چهارمیم windows memory diagnostic پنجمیم command prompt هستش که اونطوری که ازش معلومه من گزینه سومی رو میزنم اما اونجا ارور میده که فایل ایمیجی یافت نشد و ازم آدرس یه فایل ایمیج میخواد که من ندارم و فقط درایو ریکاوریمه که اونم نمیدونم باید چیکارش کنم !!!!
از تو قسمت create system disk یا چیزی شبیه به اون ماله خوده ویندوز یه سی دی ساختم حجمشم شد 164 مگ که باز نمیدونم اونم به چه دردی میخوره اصلا باید چطوری اجراش کرد !!!
کسی میتونه کمک کنه که من باید این لپ تاپمو چطوری از روی درایو ریکاوری ویندوزشو به روزه اول برگردونم ؟؟؟؟
خیلی ممتونتون میشم هرکی اگه اطلاعی داره بگه![]()