تیم ملی ایران توی تیم های ملی نیست!
اونوقت بیان فارسی بسازن؟!:|
تیم ملی ایران توی تیم های ملی نیست!
اونوقت بیان فارسی بسازن؟!:|
عزیز منظورم اینه که خودمون فارسیش کنیم
مثل pes که با گزارش مزدک اومده
ولی فکر کنم منظورش ساخته شدن توسط خود EASPORT هست!
نمیدونم ولی نمیدونم چرا Fifa 2013 به اندازه کافی پیشرفت نداشته .
در مواقعی fifa 2012 بهتره . من که 12 رو ترجیح میدم.
نه داداش منظورم مثل pes که با گزارش مزدک اومده هست
آخه فیفا به قول شما تیم ایران رو هم نمیزنه میاد فارسی کنه !!!!!!!
ولی فکر کنم باشه
من یه بار PES رو برای xBOX گرفتم چند روزه خراب شد![]()
منم یه بار رفتم فیفا رو گرفتم یه روزه خراب شد![]()
فیفا تیم ملی رو نذاشته ولی لیگ امارات و قطر و عربستان و امثال اینا رو گذاشته خدا کنه این مشکل رو تو بازی جدید برطرف کنند![]()
Last edited by CV30; 25-06-2013 at 19:15.
شما به اون میگی تیم ایران
آخه اون تیم ایران هست؟
همه بازیکن ها ساختگی ان!
تازه شاید امسال بذارن چون ایران رفته جام جهانی
بحث سیاستهای سودجویانه شرکتها چه ربطی به بازی داره . همینقدر هست که pesداغونه و واسه جلب مشتری مجبوره دست به این کاراش بزنه . EA همیشه به فکر سودش بوده و بس . هر وقت ببینه گذاشتن لیگ ایران و یا هر چیز ایرانی تو بازیش واسش سود میاره حتما همین کار رو میکنه ولی وقتی میبینه ایران وضعش اینطوریه همچین کاری نمیکنه . احترام به مشتری یا پلیر هم اصلا حالیش نیست . فقط فکر جیبشه . انتظار هم نداشته باشین که بیاد همچین کاری رو بکنه .
مثلا از وقتی اقتصاد ایتالیا در زمینه ورزش خراب شده برین لیگ دسته دو این کشور رو توی فیفا ببینین . انگار به زور گذاشتنشون توی فیفا . لباسشون عاری از هر گونه مارک تجاریه . حالا نمیدونم توی واقعیت هم همینطوره یا فیفاست فقط .
+
اقا من چند روزه سختی بازیم خیلی رفته بالا . یعنی تا همین دو سه روز پیش با یه تیم معمولی به راحتی توی وردکلاس میتونستم تیمهایی مثل رئال و ... رو شکست بدم توی کریر اونهم با اختلاف زیاد . اما حالا اومدم یه کریر جدید شروع کردم با چلسی با اینکه سختی بازی همون ورلد کلاسه اما به شدت سخت شده بازیها . طوری که یه دفعه از ویگان 5 تا خوردم .
همچین چیزی تا حالا دیده بودین که یه دفعه بازی سخت بشه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)