تا این امتیاز 16 خوب بودیم . امیدوارم در ادامه هم بتونیم به همین شکل ادامه بدیم .
دوستان عزیز از خود سایت fivb برای دیدن ریز نتایج و امار انلاین بازی کمک بگیرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوبه انصافا .
تا این امتیاز 16 خوب بودیم . امیدوارم در ادامه هم بتونیم به همین شکل ادامه بدیم .
دوستان عزیز از خود سایت fivb برای دیدن ریز نتایج و امار انلاین بازی کمک بگیرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوبه انصافا .
خوب بودیم ست اول و 25-20 بردیم غفور از همون امتیاز اول شروع کرد چشم بسته و محکم زدن رو و زود تعویض شد!باز حمزه بهتر از دیروزه و سرویسهای خوب کنترلی ... با همین روحیه ست دوم رو شروع کنیم!
متاسفانه حمزه بعد از 2 تا امتیاز سرویس گرفتن احساساتی شد و همینجور داره خراب میکنه بازیو...
باید تعویض بشه به نظر من...
فرهاد قائمی فکر کنم دستش شکست بنده خدا
دو تا گزارشگر داریم هنوز یه اشاره نکردند فرهاد قائمی مصدوم شده . فکر کنم بردنش بیمارستان . اگه بود مطمئنم تیم این ست رو نیمباخت . حیف
روحیه، اعتماد به نفس.
این دوتا رو شدیدا نیاز داریم.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
مباشری خیلی بازیکن ضعیفیه یک توپ راحت را نمیتونه رد کنه نمیدونم چرا از فیاضی استفاده نمیکنه
قائمی مصدم شد و تیم یکم افت کرده
خیلی بد ست دوم رو باختیم!واقعا سرویسهای خوبی میزنه این اتناسوویچ و البته شانس هم باهاش یار بود و اون شکلی توپ خوابید!!ست سوم رو هم باختیم و خیلی روحیه میخواد برگردوندن این بازی و حداقل 1-2 امتیاز گرفتن ...مصدومیت قائمی هم گرفتگی جزئی هست امیدوارم برسه به بازی های آینده واقعا اگه بود این نتیجه نمیشد ... بعد یک شروع خوب و گرفتن ست اول نمیدونم چی شد که به این شکل بازی رو رها کردیم!
![]()
بازیکن نادون همیشه وجود داره . موسوی با اینکه خودش هم میدونه از 10 تا سرویس پرششیش یکی شانسی از تور رد میشه میاد در امتیاز به این مهمی پرشی میزنه . ای خدا .
قائمی که مصدوم شد متاسفانه ایران دو ست رو الکی باخت .
ست دوم رو واقعا مفت از دست دادیم...
اشتباهات تیم وحشتناک بالاست....
حتی ست سوم رو هم با این همه اشتباه داشتیم برمیگردوندیم که جناب موسوی
کاش قائمی مصدوم نمیشد..
اگه از صربستان ضعیف بودیم و میباختیم ناراحتی نداشت اما واقعا فقط به اشتباهات خودمون داریم میبازیم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)