تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در روشن شدن لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض مشکل در روشن شدن لپ تاپ

بچه ها کسی می تونه کمکم کنه! صبح با لپ تاپ کار میکردم خواستم زاویه led رو عوض کنم دیدم خود به خود خاموش شد بعد که دوباره روشن کردم و led رو دوباره باز و بسته کردم هیچ مشکلی پیش نیومد منم دیگه زیاد شک نکردم ولی شب که خواستم روشن کنم یه بار تا اینکه بالا اومد خاموش شد بعد اونم هرچی میزدم فقط چراغ روشن میشد مانیتورم هیچی نمیومد دوباره خاموش میشد مشکل از چیه؟ البته باتری رو یه بار درآوردم با آداپتور بالا اومد ولی دوباره خاموش شد. لپ تاپ دو ماه کارکرده کلا.
    Last edited by tohid1368; 23-06-2013 at 13:27.

داره خودمونی میشه ticktack1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لپ تاپ من الان چند وقته که وقتی روشنش می کنم تا اون صفحه ی مشکی که آرم ویندوز وسطش هست بالا میاد بعد یه صفحه ی سیاه میاد و همونطور می مونه. فرمتش کردم و ویدوزش رو هم ریکاور کردم(از روی سی دی خودش) ولی باز هم همین مشکل داره. چی کار کنم لطفا

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها کسی می تونه کمکم کنه! صبح با لپ تاپ کار میکردم خواستم زاویه led رو عوض کنم دیدم خود به خود خاموش شد بعد که دوباره روشن کردم و led رو دوباره باز و بسته کردم هیچ مشکلی پیش نیومد منم دیگه زیاد شک نکردم ولی شب که خواستم روشن کنم یه بار تا اینکه بالا اومد خاموش شد بعد اونم هرچی میزدم فقط چراغ روشن میشد مانیتورم هیچی نمیومد دوباره خاموش میشد مشکل از چیه؟ البته باتری رو یه بار درآوردم با آداپتور بالا اومد ولی دوباره خاموش شد. لپ تاپ دو ماه کارکرده کلا.
    اگه گارانتی داره ببرش گارانتیش ولی قبلش یک تست بزن دی وی دی بوتیبل بزار مثلا ویندوز ی چند مرجلرو برو بزار بمونه ببین خاموش میشه یا نه اگه بازم نشد مشکل سخت افزاریه و هرچه سریعتر برسونش گارانتی!
    احتمالا کابل فلت مشکل داره!

4. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •