تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 301 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با اعلام نجف‌نژاد
    با تصمیم هیئت مدیره، فتح‌الله‌زاده در استقلال ماندنی شد
    هیئت مدیره باشگاه استقلال تاکید کردند علی فتح الله‌زاده در استقلال باقی بماند.

در جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال که ساعت ۱۶ در محل این باشگاه برگزار شد، علی فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل باقی ماند.

به گفته رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در جلسه امروز بار دیگر تاکید شد که وی به عنوان مدیرعامل در کار خود باقی بماند.

لیگ برتر فوتبال به تعویق افتاد/دوم مردادماه آغاز مسابقات

سیزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال از دوم مردادماه آغاز خواهد شد.

غلامرضا بهروان پس از جلسه هیئت رئیسه سازمان لیگ عنوان کرد: قرار شد مسابقات لیگ برتر از دوم مردادماه مصادف با 15 ماه مبارک رمضان آغاز شود. همچنین در این جلسه تصمیم گرفتیم تا تعطیلی رقابت‌ها را کمتر کنیم.

وی ادامه داد: همچنین پایان مسابقات نیز اوایل اردیبهشت خواهد بود.

فارس

پ.ن : خداروشکر لیگ 2 هفته عقب افتاد امیدوارم کادر فنی و مدیریت از این 2 هفته به خوبی استفاده کنه و تیم آماده بشه

2. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: شرایط‌مان این است، هر کسی می‌خواهد، برود/ التماس بازیکن نمی‌کنیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان این که خوش استعفا است، گفت: وزارت ورزش و جوانان تنها دو میلیارد به باشگاه داده که نمی‌توان با این مبلغ در آسیا قهرمان شد.

علی فتح‌الله‌زاده بعد از جلسه امروز هیات رییسه باشگاه در جمع خبرنگاران، گفت: مقداری عقب افتادگی داشتیم و برای جبرانش باید شبانه روزی تلاش کنیم تا به سایر تیم‌ها برسیم. ما روز سی ام با تایلندی بازی داریم که بر خلاف اعتقاد دوستان بازی سختی است. این تیم از سد تیم‌های ژاپنی و کره گذشته است و بنیادکار را هم حذف کرده است. قطعا حرفی برای گفتن دارد.

وی افزود: حریفانمان سه بازیکن اسپانیایی و دو ژاپنی دارد. الهلال و العین حذف شدند و تیم تایلندی بالا آمد. بنابراین قدرتمند هستند و ما باید هوشیارتر کار را تمام کنیم. اگر در آنجا نتیجه‌ گرفتیم که عالیست ، اما اگر مساوی کسب کردیم، باید در ایران با حمایت هواداران به برد دست یابیم تا به ستاره نزدیک شویم. این ستاره نورانی‌تر شده است .

مدیرعامل باشگاه استقلال همچنین در مورد استعفایش، ادامه داد: پیش از استعفا روزنامه‌ها هر روز یک نفر را به عنوان جانشینم معرفی می‌کردند و من احساس ‌می‌کردم که وزارت ورزش و جوانان کسی را در نظر گرفته است، اما با مخالفت شدید هیات مدیره روبرو شدم. وقتی گفتم 25 میلیارد تومان بدهی داریم بعضی از دوستان جو را بر هم زدند، اما اگر ما 25 میلیارد هم برای قهرمانی هزینه کرده باشیم، چیزی نبود. یک تیم تهرانی 30 میلیارد تومان هزینه کرد ، اما جامی هم نگرفت. روزی که من باشگاه آمدم، 20 میلیارد بدهی داشت، اما الان شش میلیارد هم طلبکاریم.

فتح‌الله‌زاده همچنین درباره مذاکراتش با بازیکنان، توضیح داد: دیروز با مهدی نظری، پژمان نوری و جمشیدیان و برهانی تمام کردیم و با بیگ زاده هم صحبتی انجام داده‌ام. همچنین با قاضی تقریبا تمام ‌کرده‌ایم و با یکی، دو بازیکن دیگر هم صحبتی داشته‌ایم که هنوز اسم‌شان را اعلام نمی‌کنیم. همچنین تا آخر هفته‌ بازیکنانی که امیر قلعه‌نویی خواسته است را جذب می‌کنیم. همچنین درباره جواد نکونام باید بگویم که او در تیم ملی بوده و بعد از بازگشت هم مدام ملاقا‌ت‌های فشرده داشته است، اما او در لیست ما قرار دارد و هفت بازیکن ملی‌پوشمان را برای تمدید در نظر داریم. از امروز هم مذاکره را شروع ‌کرده‌ایم و امروز یا فردا با نکونام ملاقات دارم.

وی همچنین درباره گرد و خاک تیم رقیب و گرفتن شبکه خصوصی و هواپیمای اختصاصی، تصریح کرد: ما هم شبکه خصوصی داریم. حتی هواپیمای اختصاصی هم داشتیم و با هواپیمای زاگرس به جده رفتیم، اما هیچ وقت آن را رسانه ای نکردیم. البته هواپیمای پرسپولیسی‌ها اجاره‌ای است، ولی برای ما ایر لاین است. یعنی هر وقت که بخواهیم می‌توانیم خطوط هواپیمایی راه‌ا‌ندازی کنیم. فعلا به حاشیه‌ها توجهی نداریم و به ستاره سوم فکر می‌کنیم که بیشتر از هواپیما و قایق می‌ارزد.

مدیرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که وزارت ورزش و جوانان چه مبلغی را به باشگاه کمک کرده است؟ توضیح داد: قرار است مبلغی را باشگاه و مقداری را هم وزارت ورزش و جوانان پرداخت کند، چون تیم برای آنهاست، اما اگر این را قبول ندارند من همیشه آماده پرواز هستم. هواپیمای ایرلاین هم که داریم. اما وزارتخانه تا الان یک میلیارد تومان کمک کرده است و یک میلیارد را هم قرار است در هفته‌ جاری واریز کنند. من به پنج – شش بازیکن چک داده‌ام البته حساب خودم را به خاطر برگشت چک‌ها بسته‌اند، اما از دوستانم چک گرفته‌ام و به بازیکنان داده‌ام .

فتح‌الله‌زاده همچنین درباره تمدید قرارداد مجتبی جباری و اظهارنظر تندی که امروز داشت، اظهار کرد: ما برای هیچ بازیکنی پیغام و پسغامی نمی‌فرستیم،‌ از همین جا اعلام می‌کنم شرایطمان این است، هر کسی دوست دارد، بماند و هر کسی که فکر می‌کند در تیم دیگری پول بیشتری می‌گیرد، برود. اینجا استقلال است و ما به هیچ کس التماس نمی‌کنیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال در پایان نیز درباره خوش استعفا بودنش، گفت: خوش استعفا هستم و هر وقتی که به من فشار وارد شود ، استعفا می‌دهم . اما این خوب نیست. من استعفا داده‌ام اما دو میلیارد گیرمان آمد. این مبلغ فقط پول دو بازیکن است. من باید 20 بازیکن بگیرم. هواداران از من انتظار قهرمانی آسیا دارند، آیا با دو میلیارد می‌توان قهرمان شد؟

Isna

4. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض قلعه‌نویی: نکونام باید یکسری مسائل را رعایت کند ؛ از جذب حسيني بي خبرم

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: «هر بازیکنی که با استقلال قرارداد امضا کرد و در تمرینات ما حضور پیدا کرد به ما پیوسته است جواد زحمت‌های زیادی کشیده اما یک سری مسائل است که باید رعایت می‌کرد.»

جام ورزشي؛ امیر قلعه‌نویی پس از حضور در باشگاه استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: «ابتدا به نوبه خودم نیمه شعبان را به تمام مسلمانان جهان تبریک می‌گویم. تبریک دوم من هم برای صعود تیم ملی به جام جهانی است. بدون شک نقش باشگاه استقلال و خانواده ما در این موفقیت بسیار پررنگ بوده و من این موفقیت را به خانواده استقلال تبریک می‌گویم.»

وی افزود: «همچنین تبریک ویژه‌ای را به والیبالیست‌های خوب کشورمان می‌گویم که در گیم پنجم در بازی حساس مقابل صربستان فقط چند قدم تا پیروزی کم آوردند.»

قلعه نویی ادامه داد: «ما در حال حاضر دو مشکل و یا همان بحث را داریم. ما درگیر تیم قهرمانان آسیا هستیم و باید بلافاصله بعد از بازی‌های تیم ملی تمریناتمان را دنبال کنیم اما امسال نسبت به سال گذشته دیرتر شروع کرده‌ایم.»

سرمربی استقلال یادآور شد: «بالاخره هر تیمی لیست مازاد دارد که جا دارد از این بازیکنان که مخلصانه و خالصانه در فوتبال زحمت کشیده‌اند تشکر ویژه کنم بالاخره ما باید تقویت شویم نقاط قوت را بیشتر به نقاط قوت‌‌تر تبدیل کنیم و نقاط ضعف هم بپوشانیم.»

وی افزود: «ما درصددیم طبق صحبت‌هایی که شده و ما می‌توانیم 21 بازیکن را داشته باشیم یک سری جوان و تازه وارد را برای رفع مشکلاتمان به استقلال بیاوریم که تا الان خوشبختانه بازیکنان خوبی را طبق خواسته‌مان جذب کرده‌ایم که انشاء‌الله از امروز هم برای تمدید قرارداد بازیکنان خودمان اقدام خواهیم کرد.»

قلعه‌نویی در خصوص نگرانی هواداران نیز گفت: «من همانطور که گفته‌ام ما دو بحث و یا مشکل داریم بالاخره باید قبول کنیم باید در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کنیم و از طرفی دیگر خانواده استقلال نقش بسزایی در موفقیت تیم ملی داشت خیلی‌ها زمانی که منتظری را در دفاع راست استفاده می‌کردم از من ایراد می‌گرفتند اما شما دیدید همانجا نقطه قوت تیم ملی شد من قول می‌دهم استقلال امسال به مراتب بهتر از سال گذشته است چون یارهای خوبی گرفتیم و از طرف دیگر من سال دومی است که در جمع آبی‌ها کار می‌کنم.»

قلعه‌نویی یادآور شد: «چیزی که الان مهم است همدلی در راس کار تا نفر آخر باشگاه است. مسئله‌ای که سال گذشته باعث قهرمانی ما شد خوشبختانه مشکل خاصی نداریم و انشاء الله هر چه سریعتر مشکلات مالی هم برطرف می‌شود تا با تیم کامل و قرعه‌ای که برای ما کشیده شده با جمع و جور شدن به فکر بازی با نماینده تایلند باشیم.»

سرمربی استقلال در مورد تأخیر در برگزاری لیگ نیز گفت: «من خبر ندارم اما تابع قانون هستم مثل اینکه الان مسائلی اعلام شده که من از آن خبر ندارم.اما از اینکه ملی پوشان استراحت می‌کنند خوشحالم.»

وی در مورد بازیکنان جذب شده آبی پوشان نیز گفت: «از 6 سهمیه‌ای که داشتیم 4 نفر را گرفتیم و فقط دو بازیکن مانده که ظرف سه روز آینده آن‌ها را پس از صحبت‌های نهایی جذب می‌کنیم الان دغدغه ما بازیکنان فصل گذشته هستند که باید حفظ شوند.»

وی در خصوص جواد نکونام نیز گفت: «هر بازیکنی که با استقلال قرارداد امضا کرد و در تمرینات ما حضور پیدا کرد به ما پیوسته است جواد زحمت‌های زیادی کشیده اما یک سری مسائل است که باید رعایت می‌کرد حالا باید ببینیم که خدا در آینده چه می‌خواهد.»

سرمربی استقلال در پایان درباره استراحت به ملی‌پوشان از سوی کی‌روش و جذب محمد حسینی نیز گفت: «این یک تصمیم منطقی است پس از یک سال پر فشار دو تا سه هفته بازیکنان تیم ملی استراحت کنند بالاخره نقش استقلال در موفقیت تیم ملی پررنگ بود و نباید نادیده گرفت من ضمن تایید این موضوع اعلام می‌کنم که در جریان جذب سید محمد حسینی نیز نیستم.»

6. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده همچنین درباره تمدید قرارداد مجتبی جباری و اظهارنظر تندی که امروز داشت، اظهار کرد: ما برای هیچ بازیکنی پیغام و پسغامی نمی‌فرستیم،‌ از همین جا اعلام می‌کنم شرایطمان این است، هر کسی دوست دارد، بماند و هر کسی که فکر می‌کند در تیم دیگری پول بیشتری می‌گیرد، برود. اینجا استقلال است و ما به هیچ کس التماس نمی‌کنیم.
    Isna
    یک کلام ختم کلام : اینجا استقلال است و ما به هیچ کس التماس نمی‌کنیم.

8. 6 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

استخوان‌بندي تيم ملي از استقلال است

عضو هيئت مديره باشگاه استقلال اعتقاد دارد استخوان‌بندي تيم ملي فوتبال از استقلال تشکيل شده است.

اميدوار رضايي پس از پايان جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال در جمع خبرنگاران گفت: هماهنگي کامل بين هيئت مديره وجود دارد با دلگرمي که به مديرعامل داديم کارها را با جديت دنبال مي‌کنيم. گزارش خوبي هم از نقل و انتقالات ارائه شد.

به نقل از فارس، وي در پاسخ به اين سوال که گفته مي‌شود پرسپوليس يارگيري خوبي داشته و همچنين اختصاص شبکه تلويزيوني و هواپيما به اين باشگاه، اظهار داشت: ما به پرسپوليس و تيم رقيب تبريک مي‌گوييم. سال گذشته از اين تبليغات زياد شد و همه فکر مي‌کردند استقلال در نقل و انتقالات عقب افتاده است اما حافظه رسانه‌ها خوب است. استقلال کارها را با صبر و آرامش و بدون حاشيه انجام مي‌دهد.

رضايي در پاسخ به اين سؤال که پرسپوليس امسال نسبت به سال گذشته آماده‌تر شده، گفت: وارد جزئيات نمي‌شويم اين تيم قابل احترام است اما ما به کار خودمان مي‌پردازيم و خوشبختانه کارهايمان را با قدرت انجام مي‌دهيم و به حواشي کاري نداريم. جايگاه استقلال را در آسيا شما مي‌بينيد و حتي استخوان‌بندي تيم ملي را استقلال تشکيل مي‌دهد.

عضو هيئت مديره باشگاه استقلال درباره مشکلات مالي اين باشگاه تصريح کرد: هر سال استقلال اين مشکل را دارد و اين مسئله به عادت تبديل شده است. 20 سال است که نداري‌ها جمع شده و به امروز رسيده اما راهکاري براي آن پيدا کرديم.

رضايي در پاسخ به اين سؤال که اين راهکارها چيست، گفت: برخي از اين راهکارها را نمي‌توانيم بگوييم زيرا مورد استفاده ديگران قرار مي‌گيرد. پيشنهادات داده شده و موافقات شفاهي گرفته شده اما تا به صورت کتبي نشود نمي‌توانيم کاري کنيم.

وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري که پرسيد آيا ممکن است با تغيير دولت آينده برنامه‌هاي شما هم دستخوش تغييرات شود، عنوان کرد: ما به اين موضوع فکر نمي‌کنيم هر دولتي بيايد بايد به مردم توجه کند. بخش عظيمي از مردم هوادار استقلال هستند و بايد به آنها توجه ويژه‌اي شود. شرايط حتما بهتر مي‌شود چرا که شعارهاي قوي‌تري براي ورزش و مردم داده شده است.

رضايي درباره بودجه استقلال گفت: بيش از 50 تا 60 درصد از بودجه را مديريت تعيين مي‌کند و اين مسئله را بايد از مديريت بپرسيم. 40 درصد باقيمانده از طريق بودجه تعيين مي‌شود.

وي در پاسخ به اين سوال که نجف نژاد اعلام کرده بودجه واريز شده گفت: قرار است واريز شود.

رضايي در پايان در مورد استعفاي فتح الله زاده گفت: آن را جدي نگيريد.

ورزش3

10. 5 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه جباری از اون دسته آدمایی که خود گنده بینی داره ! خیلی تهاجمی صحبت میکنه و فکر میکنه همیشه حق با اونه ! تو این که امسال خیلی زحمت کشید برای قهرمانی ولی باید بدونه که ، بدونه استقلال هیچی نیست و خیلی زود باید فوتبال رو ببوسه بزاره کنار ! من پارسال هم زیاد دوست نداشتم بمونه ! فتح الله زاده هم حرف قشنگی زده التماس کسی رو نباید بکنه !
    Last edited by امير موسر; 23-06-2013 at 07:21.

12. 5 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدیر برنامه های جباری گفته او در استقلال نمی مونه و از دوتیم داخلی دیگه پیشنهاد داره و حتی یه تیم حاضره دو برابر استقلال بهش پول بده.

خدایا خودت کمک کن استقلال رو .همه بازیکنامونو گرفتن که!

14. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تا بوده همین بوده و هست
    تو ایران اجازه ابرقدرت شدن یک تیم رو نمیدن ، مافیای فوتبال ایران این اجازه رو نمیده ، محدوده استقلال هم تا همین اندازه تعیین شده بوده
    هر از گاهی این قضیه پیش میاد و یک تیم تا مرز ایده آل پیش میره اما ترمزش رو میکشن
    اینبار هم برای استقلال با ندادن پول و بوجود آوردن مشکل مالی دارن کارشکنی میکنن
    ولی واقعا حیفه ، استقلال شرایط بی نظیری داشت و اگه ساپورت میکردن قطعاً شانس قهرمانی بالاتری تو جام باشگاه ها داشت

16. 9 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

والله دوستان چه توقعی دارند . وقتی از داخل خود خانواده استقلال هم ( برای مثال همین تاپیک ) به استقلال رحم نمیکنن دوستان چه انتظاری هست از حکومت و دولتی که سی و اندی ساله با انواع و اقسام روش ها سعی دارند به من و شما بفهمونن این تیم، تیم تاج ،تیم شاهه و مردم مخالف ! همین که گذاشتن بمونیم و منحل نشدیم باید دست بوسشون هم رفت ! ( رجوع شود به مصاحبه های رئیس سازمان درست بعد از انقلاب ! )

همیشه فشار های دولتی ، رسانه ای و ... و سنگ اندازی های این عزیزان بوده و با همین سنگ اندازی ها تیم به این موفقیت ها رسیده .
    افتخار افرینی های فراوان اسیایی و تبدیل شدن به یک برند در اسیا جوری که مجری مراسم قرعه کشی موقع اسم استقلال اشاره می کنه که " استقلال یک تیم تاریخی که با حضورش در این مسابقات اعتبار خاصی رو به جام بخشیده" ...

برای مثال تصور کنید ایجاد شبکه ماهواره ای که باشگاه محبوب رقیب انجام داده ، در واقع مدیرعامل رقیب انجام داده ، یک درصد این کار رو یکی از مدیران استقلالی می کرد ( نه حتی اسمش رو می اورد ) با انواع و اقسام اتهامات از جمله ضد انقلاب و ... مواجه می شد که وقتی ماهواره ممنوعه برای چه سازمان جاسوسی انگلیسی کار می کنی که اسمش رو در ایران می اری اقا ؟!

با این حال امیدوارم این اقدام خوب رویانیان رو فتح الله زاده یا دیگری انجام بده . جدای از جنبه اقتصادی ، جنبه فرهنگی خیلی خوبی هم داره . وقتی که یکی از خودشون این کار رو کرده باشه دیگه نمی تونن بهانه های الکی برای این گونه اقدامات بکنن . البته ...
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 23-06-2013 at 13:13. دليل: شکایت کاربران

18. 10 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لیگ برتر فوتبال با تاخیر 10 روزه از دوم مرداد آغاز می شود

به نفعِ ما شد

20. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •