من از اون اول که نسخه 6 اومد روی ویندوز 8 64 بیت نصب کردم و هیچ مشکلی هم از لحاظ بالا اومدن یا هنگ کردن سیستم نداشتم، تنظیمات هم همیشه روی Proactive بوده، تیک اون گزینه Enable Enhanced رو هم همیشه میزنم، من فکر میکنم مشکل از ویندوزتون باشه، من رو 2تا سیستم با ویندوز 8 64 بیتی دیگه هم نصب کردم واسه اونا هم اصلا مشکلی ایجاد نکرد
در مورد نسخه 64 و 32 بیتی هم بله خود کومودو 2 نسخه مجزا هم برای دانلود گذاشته، تو همین سایت های ایرانی هم وقتی رو لینک دانلود کلیک میکنید میبینید که مستقیم از خود سایت کومودو دانلود میشه، پس لینک معتبر هست
این لینک نسخه 64 بیت از خود سایت کومودو با حجم 52MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک نسخه 32 بیت از خود سایت کومودو با حجم 45MB
با سلام و تشکر
راستش من هم ابتدا که نسخه 6 اومد روی ویندوز 8 64 بیتی نصب کردم و مشکلی نداشتم اما از چند وقت پیش این مشکل شروع شده و تنها مشکل من هم نیست اگه پستهای قبلی رو بخونید متوجه میشید بعضی از دوستان هم مشکل من رو دارن
من ویندوزم نسخه rtm هست البته همه ابدیتها رو نصب کردم و تبدیل به نسخه gdr شده و الان ابدیت ابدیت هست حتی با کرک اکتیوش نکردم با اسکایب اکتیو کردم
حالا چرا این مشکل پیش میاد نمی دونم
امیدوارم علی این مشکل رو هم به کومودو گزارش بدن تا حل بشه
حالا در این حالتی که ما نمی تونیم پیکربنیدی رو به حالت proactive تغییر بدیم ایا از لحاظ امنیتی در سطح پایین تری هستیم نسبت به دوستانی که در پیکر بندی proactive هستن ؟
در کل من توصیه میکنم که بزارید روی outgoing only ، هر چند صرف وجود ارتباطات ورودی مورد مشکوک و خاصی نیست. بلکه باید دید مبدا چی هست.
در مورد System من توصیه نمیکنم که بزارید رویAllowed Application، توجه داشته باشد که قانون Allowed Application در فایروال میاد همه ورودی ها را هم مثل خروجی ها آزاد میزاره. که قشنگ نیست.
اگر نیازی به یک ارتباط ورودی دارید بهتره دقیقتر آدرس مبدا (آی-پی خارجی) را مشخص بکنید. که فقط با همون آدرس ارتباط شکل بگیره. برای آدرس دهی هم نیازی نیست که تقلا کنید و خودتون دستی آدرس بدهید. میتونید از طریق پیغامهایی که فایروال در این باره میده تیک remember را بزنید و بعد اجازه بدید.
آیا قرار دادن system روی outgoing only برای سیستمی که با چند تا سیستم دیگه شبکه هست هم مناسب هست ؟ چون من روی این حالت که قرار میدم هر یک ثانیه یک ارتباط رو بلاک میکنه که از سایر سیستمهای شبکه هست انگار
چرا در حالتی که system به صورت outgoing only هست inbound صفر هست در حالی که من دانلود دارم ؟
در این عکس این ادرسی که مشخص شده مک ادرس سیستم دیگه هست