ولی جالبه واسم که هنوز گرافیک این لپ تاپ به یه 4850 دسکتاپ نمیرسه ...![]()
ولی جالبه واسم که هنوز گرافیک این لپ تاپ به یه 4850 دسکتاپ نمیرسه ...![]()
شما راحت باش عزیزم![]()
عجیبه که گرافیک سری 6 انویدیا رو با سری 4 ATI مقایسه می کنید!
خطاب به استارتر تاپیک : من یه تاپیک توی پی تی سراغ دارم که همین لپتاپو نو با 24 گیگ رم میفروشن ، براتون پیام خصوصی میکنم لینکشو
آقای mohammad yek110 به نظرت
لپ تاپ alienware m18x با مشخصات
core i7 3840
dual nvidia gtx 680m sli
ram 16g
...
چطوره؟
الان با تخفیف 3200 دلاره (660دلار تخفیف داره)
به نظرت ارزش خرید داره؟
همه میگن لپ تاپ نگیر دسکتاپ بگیر ولی هرکاری می کنم این لپ تاپو بیشتر دوست دارم
البته alienware 1 دسکتاپ داره با گرافیک nvidia gtx680 dual با همین قیمت 3200 دلار
به نظرت کدوم بهتره؟ با در نظر گرفتن اینکه از لپ تاپ بیشتر خوشم می آد
hasan_bn بهتر بود یه تاپیک مجزا باز می کردید
اگه گیمر واقعی هستید ( منظورم اینه که به تنظیمات زیر الترا راضی نیستید) بهتره که دسکتاپ ببندید و چون بودجه قالب قبولی دارید سیستم قدرتمندی میشه جور کرد
لپ تاپ هر چه قدر هم که رو کاغد قوی باشه بالاخره داغ می کنه و کم میاره گرچه آلین وار های دل برای گیم ساخته شدن اما هر کاری هم که بکنید به دسکتاپ نمی رسن
در ظمن نمایش مدل های جدید با پردازنده های قوی تر که مصرف پایین تری هم دارن و قدرت بیشتر موجب شده که خیلی از خریدار ها صبر کنن.
به صاحب تاپیک :
توضیحات بالا در مورد شما هم صدق می کنه
در سته لپ تاب عمرا به پای دسکتاپ نمیرسه. یا ps4 یا دسکتاپ.ابته برای ps4 باید یه 6 ماهی صبر کرد!![]()
در ظمن یه مدت رو هم باید منتظر بمونیم تا این کنسول -- و کپی خور بشه
کنسول خوبیش اینه که همه بازیا رو خیالت راحته ساپورت میکنه و نگران سخت افزار پی سی یا لپتاپت نیستی ، اما تا یکی دوسال تاپ هستن اما بعدش؟!!!
الان ایکسباکس360 مثلا حرفی در برابر سخت افزار یه پی سی های-اند یا حتی چیزی بالاتر از میدرنج برای گفتن داره؟
عزیزم اگه میبینی ایکس باکس بازیا رو خوب اجرا کرده بخاطر اینه که مخصوصا واسه سیستم ایکس باس ادیت و طراحی شده
وگرنه از نظر گرافیک با یه سیستم فول اچ دی و قوی پی سی غیر قابل مقایسس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)