پیکه: صحبت های اخیر مورینیو به خاطر این بود که احساس پایین تر بودن میکرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیکه در مصاحبه با دیلی میل به صحبت های اخیر مورینیو واکنش نشان داد و عنوان کرد که "ما بهتر و بالاتر از مادرید بودیم و توانستیم در این سال ها جام های زیادی را ببریم. مورینیو میخواد که بازی را از زمین خارج کند و من فکر میکنم این به خاطر احساس او است، زیرا او احساس میکند که پایین تر از ما است. "
او همچنین در مورد تنشی که مو میان بازیکنان اسپانیا ایجاد کرده بود هم صحبت کرد "آن زمان کار به جایی رسید که همه ما میگفتیم، دیگه کافیه. مورینیو بود که اینکارها را کرد و بازیکنان احساس میکردند که اوضاع خارج از کنترل شده است."
منبع: اسپورت
مصاحبه جدید یوهان کرویف :
1-.شرایطی به وجود آمده است هر کسی درباره او نقدی می نویسد و حرفی می زند. اینقد نباید به نیمار فشار آورده شود، اجازه دهید کارها پیش برود.اگر من می گویم نباید با مسی در یک تیم باشد ،بحث مشابه دو کمپانی نایک و آدیداس هست نه شخصیت این دو.امیدوارم و آرزو می کنم هیچ مشکلی به وجود نیاید.
2-مالیات مسی؟ همان قد که من از مالیات می دانم لئو هم سر از کارهای مالیاتی در می آورد.بله دقیقا صفر درصد.کسانی که پول گرفته اند و کارشان را انجام نداده اند باید پاسخگو باشند.
منبع:اسپورت
دیشب یکی از بازیکنایی که بازیش واقعا چشم نواز بود و با دریبلهاش به تیم ملی اسپانیا روح داد، اینیستا بود که بهترین بازیکن زمین هم شناخته شد .
پدرو درباره بازیش میگه:اینیستا یک بازیکن متفاوته.خیلی خوشانسیم که توی تیممون اون رو داریم و میتونیم از بازیش لذت ببریم.
بوسکتس:نیمه اول در برابر اروگوئه شگفت انگیز بود.یکی از بهترین بازی هایی که انجام داده بودیم .خوشانسیم که اینیستا یک اسپانیاییه

مطمئنی خانوم بودند؟