تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 332 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

اگه بازی از این مشکلات هوش مصنوعی و باگ نداشته باشه به جرات میتونم بگم با این فیفا 14 کارنت جن رقابت میکنه.همه چیز که تا حالا خوب بوده.
    این جدا بودن پیراهن بازیکنا از بدنشون خیلی بازی رو واقعی تر کرده من که خیلی پسندیدم سیستم ادیت در PES که همیشه عالی بود من ساعتها در این قسمت خواهم بود....... حدث میزدم یه روزی بالاخره PES برمیگرده ...

2. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه بازی از این مشکلات هوش مصنوعی و باگ نداشته باشه به جرات میتونم بگم با این فیفا 14 کارنت جن رقابت میکنه.همه چیز که تا حالا خوب بوده.
    این جدا بودن پیراهن بازیکنا از بدنشون خیلی بازی رو واقعی تر کرده من که خیلی پسندیدم سیستم ادیت در PES که همیشه عالی بود من ساعتها در این قسمت خواهم بود....... حدث میزدم یه روزی بالاخره PES برمیگرده ...
    سباس افسانه ای رو دست کم نگیر ........خودش هم سال هاست که میخواد خیلی چیز ها رو ثابت کنه . به هر حال رقابت نزدیک این دو فوتبال به نفع ما گیمر هاست و درش شکی هم نیست .
    Last edited by romell; 16-06-2013 at 23:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

انیمیشن ها ها خیلی نرم تر و جالب تر شدن تو بازی و گرافیک هم خیلی بهتر از گذشته به نظر میاد...

فقط بزرگترین ایرادی که به این گیم پلی منتشر شده از بازی میشه گرفت هوش مصنوعی بازیکنها بود...نمی دونم چند تا گیم پلی از بازی تا حالا منتشر شده ولی من فقط یه قسمت از گیم پلی E3 رو دیدم که دو تیم بایرن مونیخ در مقابل هم بازی می کردن. اگه بخواید به عمق فاجعه پی ببرید می تونید دقایق7 تا 10 بازی رو که تیم سفید از گوشه سمت راست حمله می کنه رو ببنید. حرکات عجیب بازیکنان(به خصوص بازیکنان خودی) این تصور رو به وجود میاره که بازی دو تیم نابینایان داره صورت می گیره

البته فاصله زیادی تا زمان عرضه بازی مونده و چیزی که معلومه اکثر شرکت ها سعی می کنند یه چیزی سَر هم کنند تا بازیشون رو به نمایشگاه برسونند و مطمئناً بهبود زیادی در ادامه صورت خواهد گرفت ..فقط امیدوارم اون مشکلات آزار دهنده تغییر نسلی که در گذشته از PES6 به PES2008 به وجود اومد رو امسال دیگه شاهد نباشیم و باز بتونیم مثل گذشته های دور تو این سال های پایانیه عمرمون یه دَست PES همراه با لذت بزنیم

5. 3 کاربر از treason_boys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اقا خبری از become legend نیست؟
    کاش یه تغییرات اساسی تو این قسمت بدن که خیلی تکراری شده

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا خبری از become legend نیست؟
    کاش یه تغییرات اساسی تو این قسمت بدن که خیلی تکراری شده
    نه هنوز هیچ صحبتی در رابطه با این بخش نشده و فعلا باید منتظر موند ...............

8. این کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با درود فراوان ..............

به ادامه تحلیل و نقد هوش مصنوعی بازی pes 2014 میپردازیم که در صفحه 7 این تاپیک به اولین بخشش پرداختم . باز هم این اشاره مکرر رو بکنم که به هیچ وجه نمیشه از دیدن دو گیم پلی که اون هم در درجه هوش مصتوعی پایین نشان داده شده داوری درستی کرد و تا خود شخص به بازی کردن این بازی نپردازه هیچ درصدی نمیشه برای کیفیت هوش مصنوعی این بازی عنوان کرد ولی به هر حال میتوان نکاتی رواز همین صحنه های گیم پلی موجود بیرون بکشیم و با هم تحیلی داشته باشیم .

اول اشاره ای داشته باشم به کیفیت عکس که خودتون میدونید کیفیت گیم پلی هایی که بیرون میاد اصلا خوب نیست ولی باز هم من از سایت یوتیوب بالاترین کیفیت رو دانلود کردم و از این بهتر عکسی نمیشد گرفت و از کیفیت پایین عکس ها امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید.

1 : خوب میرسیم به اولین عکس بازی pes 2014 ، منظور من از گذاشتن این عکس به کیفیت بی نظیر لباس بازیکن ها هستش که کاملا از تن بازیکن جدا هستش و به صورت کاملا سه بعدی طراحی شده . واقعا هرچی از تکون خوردن شورت و پیرهن این بازی بگم کم گفتم و نمایش این کیفیت در این نسل برای خود من بسیار بسیار غافل گیر کننده بود . به هر حال میدونم از این عکس نمیشه چیز زیادی فهمید و تا به صورت تصویری مشاهده نکنید باورتون نمیشه . حتی در هنگام نمایش گیم پلی هم حرکت کردن پیرهن و شورت بازیکنان قابل مشاهده هستش که کیفیت بصری بازی رو به طرز چشمگیری بالا برده .

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

2 : نقد دیگه من به این عکس مربوط میشه بازیکن تیم سانتوس توپ رو در ختیار داره و قصد حرکت به سمت چپ و سعی در اختیار گذاشتن توپ برای نیمار بازیکن تکنیکی و سریع برزیلی داره ولی مارکوس آسانسائو هر چه سعی میکنه فضایی نمیبینه اون هم به یک دلیل هستش کوچک کردن زمین توسط تیم بایرن با تعداد بالای بازیکن و این که در یکی از این عکس ها میبینید که 4 بازیکن نیمار رو محاصره کردن و بواتنگ برای کوچک کردن هر چه بیشتر فضا به جلو میاد و یک بازیکن رو در آفساید میزاره و به همین سو وقتی آسانسائو میبینه که کاری نمیشه کرد یک پاس رو به عقب میده و بازیکن بعدی منطقه بازی رو برای باز کردن زمین عوض میکنه .

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

3 : عکس دیگه مربوط میشه به نحوه حرکت و دریبل فیلیپ لام که یک بازیکن رو دریبل میده . خوب دریبل دادن چیز عجیبی در یک بازی فوتبال نیست ولی دریبل دادن به صورت هوش انسانی و بسیار واقعی از طرف سی پی یو میتونه برای یوزر خیلی خیلی جالب و هیجان انگیز باشه . در این عکس فیلیپ لام به طرز بسیار واقعی بازیکن حریف رو دریبل میده . منظور اصلی من این هستش که دریبل به عبارتی ماشینی نیست چیزی که در بازی فیفا در بعضی مواقع اتفاق میفته .

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

4 : تحلیل بعدی بیشتر به پرسنالیتی یا همون مهارت های فردی یک بازیکن رو نشون میده . در این عکس توماس مولر رو نشون میده که ببینید تا کجای زمین اومده عقب خوب این یکی از مشخصه های بارز این بازیکن هستش که کلا هر جا توپ باشه سر و کله این بازیکن همون جا پیدا میشه بازیکنی انرژیک و دونده و در خدمت تیم .
    خوب عکس های بعدی هم داره خروج مانویل نویر و هوش مصنعوعی خوب دروازه بان در این صحنه رو نشون میده و وقتی بازیکن های هم تیمیش میفهمن که از دروازه برای گرفتتن تو پ بیرون اومده توپ رو ول میکنن تا نویر بگیره و جالبیش این هستش که نویر توپ رو با پرتاب بلند دست که از مشخصه های عالی این بازیکن هستش رو داره نشون میده توپ تا وسط زمین توسط نویر با دست پرتاب میشه که با چند پاسکاری همین توپ اتفاقا به گل هم تبدیل میشه .

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

5 : در این عکس به درک بازیکنان از یکدیگر میپردازم . در یک ضربه ایستگاهی بواتنگ توپ رو به صورت بلند برای مادزوکیج سرزن میفرسته و البته مادزوکیج نمیتونه از این توپ استفاده کنه ودفاع حریف توپ رو بالای سرش میزنه ولی توپ سوم رو مولر میگیره و یک شوت ناگهانی میزنه . البته توپ به اوت میره ولی یک توپ مرده داشت تبدیل به یک موقعیت گل میشد .
    واقعا خنده دار هستش که فکر کنیم تمامی این اتفاقات شانسی بوده .بله بواتنگ میدونست که مادزوکیچی در اون جلو هستش و همین طور مولری که برای توپ سوم کمین کرده بود .

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

• دوستان در بخش آخر هم چند قسمت دیگه درباره نکات خوب هوش مصنوعی و چند قسمتی که اشتباهات هوش مصنوعی یا همان باگز رو شامل میشه برای شما میزارم .........
    Last edited by romell; 18-06-2013 at 02:00.

10. 10 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان عزیز، محمود، آرمین، حسين و.....
    خبری از پیشنهاد دادن باشگاه های ديگه برای مربیگری در پایان فصل هست در این نسخه یا بازم از اول تا آخر باید با همون باشگاه که اولش انتخاب میکنیم، تا انتها ادامه بدیم؟؟؟
    جالب ترین نکته ی کریر مود فیفا بنظر من همین هست که متاسفانه pes نداره

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان عزیز، محمود، آرمین، حسين و.....
    خبری از پیشنهاد دادن باشگاه های ديگه برای مربیگری در پایان فصل هست در این نسخه یا بازم از اول تا آخر باید با همون باشگاه که اولش انتخاب میکنیم، تا انتها ادامه بدیم؟؟؟
    جالب ترین نکته ی کریر مود فیفا بنظر من همین هست که متاسفانه pes نداره

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
    هنوز هیچ خبری از مستر لیگ pes 2014 نشده و باید منتظر اطلاعات رسمی کونامی موند . من خودم هم مثل شما منتظرم ببینم امسال در مستر لیگ میشه مثل فیفا تیم عوض کرد یا نه . امیدوارم که بشه تیم های مختلف رو در یک مستر لیگ انتخاب کرد .

13. 3 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله هیچ گونه اخباری در مورد جزئیات در مورد لیگ های مجود هم درز نکرده یعنی دقیقا ما نمی دونیم حتی اگه استقلال و سپاهان و تراکتورسازی در صورت وجود داشتن فول لایسنس هستند یا به شکل فیک گنجونده خواهند شد. فکرش رو بکنید الان بیش از 4 فصل هست که چمپیونز لیگ در بازی لایسنس هست ولی هیچ ورژنی شامل تمام تیم ها به شکل لایسنس نیست. الان باید دید که آیا ایجنت های کونامی موفق به اخذ لایسنس تیم های آسیایی می شن یا خیر من موندم چه اورال هایی خواهند داشت تیم های آسیای شرقی! فکر کنید بازیکن ذخیره تیم بوریرام تایلند چه اورالی می تونه داشته باشه!

15. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فکر کنید بازیکن ذخیره تیم بوریرام تایلند چه اورالی می تونه داشته باشه!
    احتمالاً باید شاهد اورال های منفی هم باشیم در بازی جدید

17. این کاربر از treason_boys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •