حدود 1 ملیون تومان
حدود 1 ملیون تومان
اگر در آلمان کسی رو سراغ دارید الان مدیا مارکت 360 حراج کرده 130 یورو .
سلام دوستان گلم
اول بگم من به هیچ وجه قصد خرید و فروش اینجا ندارم بخدا فقط میخوام یک تکونی به خودم بدم بدون اینکه سرم کلاه بره! قول میدم به هیچ یک از اعضا نفروشمش
من الان تغریبا 4 سالی هست یک ایکس باکس آرکید خریدم الان خسته شدم میخوام بفروشمش یک ps3 بخرم
مشخصاتش رو میدم بهم لطفا بگید چند بفروشمش خوبه
یک هارد 120
2 تا دسته
خیلی تمیز
جدیدترین اپدیت
90 تا بازی
این دستگاه رو چند بفروشمش؟
بعد میخوام یک ps3 بخرم خیلی فرق نمیکنه فت باشه یا اسلیم
فقط کپی خور باشه
الان مزنه چنده؟
از همه ممنونم لطفا این پست رو پاک نکنید مدیران محترم بخدا خرید و فروشی در این انجمن وجود نخواهد داشت
حدود 800 تومن منصفانه هستش..........
البته کسی که توی کاره کنسوله و مغازه داره این قیمت فکر نکنم خرید داشته باشه................
دوستان الان بخوام یه ps3 بگیرم + تمام بازی های انحصاری فقط ( gow1-2-3 - killzone - hevy rain - red dead - little big planet - the last of us ) به صورت کپی خور چند پاک در میاد ؟؟
الان بگیرم یا صبر کنم 4 بیاد بعد .. تنها دلیل خریدم بازی های انحصاریش هست.. همین...
سلام دوستان!
من میخوام یه کنسول واسه خودم جور کنم!
البته Xbox 360 داشتم،فروختم!
حالا هم بین Xbox One و Play Station 4 موندم!
نظر شما چیه؟
کدومو بخرم؟
خودم که بیشتر دلم Xbox میخواد!
یکی به من بگه صاف و روشن
ps3 بهتره یا x-box?
عجیب سردرگمم
از اونور میخوام ps3 بخرم بخاطر بازی های انحصاری عالیش از اونور خیلی گرونتره
امروز رفتم تمام مغازه ها رو دور زدم
ارزون ترینجایی که ps3 دسته دوم پیدا کردم 850-900 بود البته تمیز تمیز fat هم بود. ایکس باکس خودم هم دور بر 600-700 بیشتر نمیخرن؟!!!! عجیبه!!
چه کار کنم بنظر شما دوستان؟
هر دو مزایا های دارن مثلا PS4 ارزونتره ، نیاز به اتصال به اینترنت نداره
XBOX ONE امکانات خیلی زیادی داره بکه لایو رو داره
کلا به خودت بستگی داره مثلا من نسل قبل 90 درصد بازیهای که انجام دادم Gears of War بود و طبیعتا بیشتر تمایل به xbox one دارم
در کل به نظرم یک مدت صبر کن ببین کدوم بهتر هستن شاید یکیشون کپی خور شد
بستگی به سلیقه داره من هر دو کنسول رو دارم ولی ps3 من داره خاک می خوره..اگر بازی های xbox رو انجام دادی یک تجربه ای هم روی ps3 بکن بازیهاش کیفیت خوبی دارن.
Ps3 به نظر من خیلی بهتره . اکس باکسهای من دارن خاک میخورند .
اونقدری که من با ویی بازی کردم با 360 نکردم .
منتها کنسولی که امکان استفاده از قابلیتهای آنلاین رو نداشته باشه مفتش چیه ؟! گرونه .
یعنی Ps3 مود شده در مقابل 360 مود شده ارزش کمتری داره .
از اون طرف یک بیلبیلکی جدید اومده که میتونید باهاش بازیهای کپی رو روی Ps3 بدون ریختن فرمور کاستوم اجرا کنید که این یعنی به PSN دسترسی دارید این هم لینک سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیم سازندش هم جواب پس داده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)