ضمن خوش آمد گویی به شما باید عرض کنم که چند تا پست بالاتر فایل حاوی تنظیمات بازی رو گذاشتم. توی بازی MW3 هم تست شده و کار میکنه.
برای اطلاعات بیشتر پست اول تاپیک رو هم مرور بکنید.
ضمن خوش آمد گویی به شما باید عرض کنم که چند تا پست بالاتر فایل حاوی تنظیمات بازی رو گذاشتم. توی بازی MW3 هم تست شده و کار میکنه.
برای اطلاعات بیشتر پست اول تاپیک رو هم مرور بکنید.
بله اون فایل رو دانلود کردم همچیش اوکی بود الا این چرخش صفحه الان اونم خودم درست کردم بالا پایینش درسته ولی چپ و راستش بر عکسه میشه راه نمایی کنید چپ و راستشو رو کدوم بزارم اون غلتک سمت راستیه رو میگم
شما وقتی که شوک رو هم روشن میکنی همون جوریه ؟
چون من با همون تنظیمات راحت بازی کردم.
به هر حال با جابه جایی دکمه راحت میشه مشکل رو پیدا کرد.
این مورد رو از داخل بازی هم میشه درست کرد ،
گزینه ای مثل invert x axis رو توی بازی اگه روشنه خاموش و اگه خاموشه روشنش کنید...
چند ساله از این نرم افزار استفاده میکنم ... اما تو یه سری بازی ها مشکل مزخرفی دارم ... اونم افت فریم با این نرم افزاره که خیلی عجیبه برام !!
.
همین اواخر با بازی Dead Island Riptide برنامه داشتمبازی با نهایت تنظیمات 60 فریم اجرا میشه ... بعد که فایل های این نرم افزارو میریزی تو فولدر بازی و بازی رو اجرا میکنی و اون صدای Ding میاد ... میری تو بازی میبینی دسته کار میکنه اما فریم بازی 20 تا افت کرده و حدود 35 تا 40 میچرخه و گیم پد رو همون لحظه جدا میکنی میبینی دوباره شد 60 و بعد که وصل میکنی دوباره 40 که خیلی ازار دهندست
+
نمیدونم چه ربطی داره متصل بودن گیم پد به افت فریم بازی ها ...
+
کسی این مشکلو داشته و راه حلشو میدونه ؟!![]()
والا مشکل عجیبیه !
چون من که مشکلی ندارم !
یه فایل گذاشته بودم توی پست های قبلی. با اون امتحان کن ببین چطور میشه !
بالاخره بعد از سالیان سال کشف کردم برا چیه !! وقتی موس رو جدا میکنی و بعد وارد بازی میشی دیگه خبری از افت فریم نیست
البته فقط تو بعضی بازی ها و بعضی اوقات !! سواله برام چه رابطه ایه بین متصل بودن موس و افت فریم هست !!
![]()
+
تنها فرضیه ای که تو ذهنم شکل میگیره اینه که .... اختلال تو عملکرد cpu با این نرم افزار و متصل بودن همزمان گیم پد و موس و کیبورده !!![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 14-06-2013 at 13:17.
منم دقیقا این مشکلو با فیفا داشتم..ورژن جدیدش رو نصب کردم مشکل حل شد.
میشه بفرمایید این ورژن جدیدی که استفاده میکنید دقیقا چه ورژنیه ؟!
+
برا من اینه ... 2.0.2.102 (Beta 2)
از این جدید تر ؟!![]()
مال منم همین نسخه است. و هیچ مشکلی هم ندارم.
البته همون طور اون دوست دیگه گفت فکر کنم نسخه جدیدش هم باشه !
چون این نسخه فعلی خیلی قدیمیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)