خبری نشد؟؟؟
آقا اگه خبری شد یا چیزی پیدا کردی ما رو خبر کن.
منم این کد رو میخوام با زبان #C
خواهشا اگه میونید دریغ نکنید
دوست عزیز توی html یه کد frame داریم که قسمت از سایت دیگه رو روی سایت شما نشون میده
ولی اونیکه شما مثال زدید با استفاده از java , jquery نوشته میشه
مثلا من خودم یکی نوشتم میتونید از این سایت ببینید هواشناسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هواشناسی از یک سایت معتبر مثل یاهو یا weather یا هر هواشناسی معتبر که یک خروجی به developer ها میده که معمولا به صورت xml است و ما از خروجی استفاده میکنیم و یکی درست میکنیم
سایتتون خیلی خوشگل بود, آورین
راه اصولی برای این جور مسائل استفاده از وب سرویس هاست. عملا چیزی به اسم Frame در کار نیست. سایت های اصلی خدماتی رو به سایر وب سایت ها ارائه میدن که به وب سرویس معروفند, شما در صورتی که متدهای این وب سرویس رو بدونید می تونید با فراخوانی متدها و ارسال ارگومان های مورد نیاز (مثلا در مسائل هواشناسی میتونه طول و عرض جغرافیایی یا نام شهر خاصی باشه) در سایت خود نتیجه برگشتی رو که به صورت XML (XML تکنولوژی مستقل از پلت فرم و فریمورکه, به همین دلیل برای تبادل داده بین سیستم های مختلف بهترین گزینه است) هست در وب سایت خودتون نشون بدید. یا اصلا می تونید همچنین وب سرویسی را خودتان طراحی و متدهای اون رو در اختیار سایر افراد قرار بدید. یه ویدئو مربوط به Asp.net در سایت یوتیو*ب هست که می تونه مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک هم میتونه مفید باشه
ای خدا خیرت بده
یه توضیح میدی چه جوری؟
الان من می خوام اخبار این صفحه رو تو سایتم قرار بدم
RSS هم داره
الان من باید دقیقا چه کار کنم اگه بخوام اخبار روزانه ی این سایت ر در سایت خودم قرار بدم؟ میشه توضیح بدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)