تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 827 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555595645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

در آغاز فعالیت 1897-31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اين دماي 40 درجه (آنهم در زمان رايت) براي هارد 3.5 اينچي خيلي بالا نيست و مشكلي نداره . ولي اگر بيشتر ميشه ميتونيد از فن هم استفاده كنيد .
    ممنون از پاسختون. دمای هارد در استفاده طولانی تر ، بیشتر شد (تا 50 درجه) میشه لطفا راهنمایی کنید که چجوری از فن استفاده کنم؟ از ارسال های قبلیتون دیدم که گفته بودین میشه یه فن رو با فاصله پشت هارد گذاشت اما دقیقا نمیدونم چیکار کنم!

یه سوال دیگه هم اینکه اگه بخوام از تاندربولت استفاده کنم فقط به یه رابط (آداپتور) نیاز داره؟

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.
    Last edited by 1897-31; 12-06-2013 at 16:04.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسختون. دمای هارد در استفاده طولانی تر ، بیشتر شد (تا 50 درجه) میشه لطفا راهنمایی کنید که چجوری از فن استفاده کنم؟ از ارسال های قبلیتون دیدم که گفته بودین میشه یه فن رو با فاصله پشت هارد گذاشت اما دقیقا نمیدونم چیکار کنم!

یه سوال دیگه هم اینکه اگه بخوام از تاندربولت استفاده کنم فقط به یه رابط (آداپتور) نیاز داره؟

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.
    بستگي به سليقه و ابتكار خودتون داره و چندين راه حل وجود داره . ميتونيد از فنهاي 8 يا 12 سانتي كيس استفاده كنيد كه نياز به آداپتور برق 12 ولتي هست (ميتونيد از پاور كيس هم استفاده كنيد) . براي ثابت نگه داشتن اين فن بايد پايه درست كنيد و پشت هارد بذاريد طوريكه هوا از منافذ وارد باكس هارد بشه (به هارد نچسبونيد) . حتي ميتوني از هواكشهاي كوچك برقي و بيصدا استفاده كني كه نيازي به آداپتور برق 12 ولتي هم نيست . به هر حال بايد طوري ثابت بشوند كه با هارد اكسترنال تماسي نداشته باشند (جهت جلوگيري از انتقال لرزش يا سقوط هارد بعلت تكيه كردن به آن) .

علاوه بر كارتريج تاندبولت نياز به كابل مخصوص هست . سيستم هم بايد اين اينترفيس رو ساپورت كنه .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام . یک عدد WD mybook 2 tb به قیمت 370 هزار تومن خریداری شد ! یک سوال هارد های وسترن جدیدا ساخت کجان ؟؟؟ مال خودم که 1ترا بود تایلند بود !

5. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . یک عدد WD mybook 2 tb به قیمت 370 هزار تومن خریداری شد ! یک سوال هارد های وسترن جدیدا ساخت کجان ؟؟؟ مال خودم که 1ترا بود تایلند بود !
    بنظرم فرق زیادی در کیفیت ندارند بالاخره همه تحت لیسانس کمپانی مادر ساخته میشوند . من هم ساخت مالزی دارم هم ساخت تایلند ...

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان گل پی سی ورلد !

من قصد خرید یک عدد هارد 3 ترابایت را دارم ... امروز هم در بازار رضا با قیمت 490 برای My Book مواجه شدم !

فقط یه چیزی ! بین مدل ذکر شده و Back Up Plus گیر کردم !

کدوم رو بگیرم به نظرتون ؟

این مدل Segate Expansion Desktop با بک آپ پلاس چه فرقی می کند ؟

خواهشا یک انتخاب خوب را به همراه قیمت و گارانتی آن به من معرفی کنید ...
    دوست دارم در طولانی مدت هاردم سالم بماند و سرعت معقولی هم داشته باشد ...

ممنون .

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان هارد 1 ترابایت WD بهترین مدلش چیه؟
    قیمت بازارش چنده؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان گل پی سی ورلد !

من قصد خرید یک عدد هارد 3 ترابایت را دارم ... امروز هم در بازار رضا با قیمت 490 برای My Book مواجه شدم !

فقط یه چیزی ! بین مدل ذکر شده و Back Up Plus گیر کردم !

کدوم رو بگیرم به نظرتون ؟

این مدل Segate Expansion Desktop با بک آپ پلاس چه فرقی می کند ؟

خواهشا یک انتخاب خوب را به همراه قیمت و گارانتی آن به من معرفی کنید ...
    دوست دارم در طولانی مدت هاردم سالم بماند و سرعت معقولی هم داشته باشد ...

ممنون .
    سلام .

هارد اکسترنال Seagate Back Up Plus به خاطر استفاده از هارد 7200rpm سرعت بیشتری نسبت به WD my book داره ولی در عوض صدا و گرمای بیشتری تولید میکند ، اگر سرعت خیلی برای شما مهمه پس Seagate رو بخرید همچنین قابلیت hardware encryption هارد اکسترنال my book میتونه یه مزیت باشه .

Segate Expansion Desktop فاقد نرم افزار هست . البته بدون این نرم افزارها هارد اکسترنال بخوبی کار میکنه . این نرم افزارها بیشتر برای بکاپ گیری و مدیریت هارد و ... هست . در مورد هارد اینترنال استفاده شده تا اونجایی که میدونم هر دو از یک مدل استفاده میکنند (سری 7200.14) .

دوستان هارد 1 ترابایت WD بهترین مدلش چیه؟
    قیمت بازارش چنده؟
    ممنون
    آداپتوری WD my book
    پرتابل WD my passport

قیمت 1TB حدوداً 280 هزار تومن هست که البته قیمتها با توجه به گارانتی و مدل و ... متغیره . بهترین راه اینه که برید بازار و بگردید و ارزانترین رو با بهترین گارانتی بخرید .

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آداپتوری WD my book
    پرتابل WD my passport

قیمت 1TB حدوداً 280 هزار تومن هست که البته قیمتها با توجه به گارانتی و مدل و ... متغیره . بهترین راه اینه که برید بازار و بگردید و ارزانترین رو با بهترین گارانتی بخرید .
    مرسی
    حالا این آداپتوری با پرتابل چه فرقی میکنه؟
    من خودم میخوام پرتابل بگیرم
    برای یکی از رفیقام آداپتوری بود خیلی دردسر داره برای استفاده ازش

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هارد های پرتابل همانطور که از اسمش پیداست کوچک هستند و قابل حمل. برای وصل شدن به سیستم هم فقط از یک کابل USB استفاده میکنند.

ولی هاردهای آداپتوری، برای حمل و نقل اصلا مناسب نیستند. هم ابعادشان بزرگ است و هم اینکه علاوه بر کابل usb باید آداپتورش را هم همراه داشته باشی. یعنی کابل برق و usb جداگانه دارد.

قیمت هاردهای پرتابل، بیشتر از هاردهای آداپتوری است.

سرعت هاردهای پرتابل، معمولا کمتر از آداپتوری هاست.

در هاردهای پرتابل از هارد لپ تاپ ها استفاده میشود ولی در مدلهای آداپتوری از هارد های سیستم.

14. 3 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام .

هارد اکسترنال Seagate Back Up Plus به خاطر استفاده از هارد 7200rpm سرعت بیشتری نسبت به WD my book داره ولی در عوض صدا و گرمای بیشتری تولید میکند ، اگر سرعت خیلی برای شما مهمه پس Seagate رو بخرید همچنین قابلیت hardware encryption هارد اکسترنال my book میتونه یه مزیت باشه .

Segate Expansion Desktop فاقد نرم افزار هست . البته بدون این نرم افزارها هارد اکسترنال بخوبی کار میکنه . این نرم افزارها بیشتر برای بکاپ گیری و مدیریت هارد و ... هست . در مورد هارد اینترنال استفاده شده تا اونجایی که میدونم هر دو از یک مدل استفاده میکنند (سری 7200.14) .

آداپتوری WD my book
    پرتابل WD my passport

مطمئن هستید که هارد بکار رفته در Seagate Backup Plus سرعتش 7200rpm هستش؟
    چطوری میتونم اینو تست کنم؟
    چون هارد من Seagate Backup Plus هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •