تا اونجایی که من شنیدم ظاهرا به دلیل استفاده از گوشی های قاچاق مثل اینکه قرار شده سیم کارتهایی رو که از این گوشی ها استفاده میکنند رو بسوزونند ومیگن قیمتشون خیلی میاد پایین آیا میخواستم بدونم samsung هم جزء همین دسته هست یا نه
تا اونجایی که من شنیدم ظاهرا به دلیل استفاده از گوشی های قاچاق مثل اینکه قرار شده سیم کارتهایی رو که از این گوشی ها استفاده میکنند رو بسوزونند ومیگن قیمتشون خیلی میاد پایین آیا میخواستم بدونم samsung هم جزء همین دسته هست یا نه
نه بابا شایعه هست اگه هم باشه برای همه ی گوشیاست
6280 ای سی مموریش خیلی ضعیفه و البته ریستییه.اگه تو این کلاس گوشی میخوای من بنا به تجربه کاری که دارم 6270 رو بهت ÷یشنهاد میکنم.
سامسونگ از لحاظ برنامه هایی که توش داره خیلی کامله. برخلاف ظاهر زیبا و ظریفش، بدنه واقعاً مقاومی داره. دوربین 1،3 مگاپیکسلی داره ولی کیفیتش اینقدر عالی هست که اگه ندونی امکان نداره بگی 1،3 است. من خودم یه عکس توی اتوبان در حال حرکت از ماشین بغلی انداختم که حداقل 100 تا سرعت داشت. قالپاق ماشین رو که نگاه کنی، انگار ماشین بی حرکت وایساده.
اگه خواستین اون عکس رو اینجا میذارم تا همه ببینن و قضاوت کنن.
در هر حال اول دقیقاً مقایسه کن و بعد بخر.
خوب آره سامسونگ برای دوربین گوشیاش تثبیت کننده ی عکس گذاشته ولی من روی سونی و نوکیا همچین چیزی ندیدم همون موقع که دکمه رو فشار میدی عکس میگیره که اون لحظه دست درحال حرکته و عکسها تار میشن
بعد میگن سرعت شاتر سامسونگ خیلی پایین نمیدونن که دوریین میخواد ثابت ترین حال رو انتخاب کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)