تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 380 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باسلام وعرض ادب ایا تا بحال تو ایران ال ای دی ال جی اس ال 90 42 اینچ رو کسی دیده کیفیت این مدل بالاست یا مدلهای دیگه اگه کسی عربی بلده لطف کنه از برادران متخصص کشورهای عربی بپرسه اونا جوابشو بلدن ممنونم.
    دوست عزیز

LG SL90 ==LG SL900
    تلويزيون LG SL90 LED ،مجهز به تكنولوژي Full HD مشخصات: • طراحي بدون لبه • کاملاً باريك با ضخامت 2.9 سانتيمتر • كنتراست 3,000,000:1 • قابلیت انطباق 120هرتزی ((100 HZ • کیفیت تصویر Full HD با وضوح 1920*1080 پیکسل • Picture Wizard • حالت AV • سينماي واقعي با قابلیت پخش 24 فریم در ثانیه • قابلیت بلوتوث • HD DivX • ورودی USB نسخۀ 2.0 • سنسورهوشمند II • صرفه جویی هوشمند در مصرف انرژی • قابلیت Clear Voice II • بلندگوهاي نامرئی
    از این سایت می توانید تمامی مشخصات این تلویزیون را مشاهده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و می توانید به این تایپیک هم سری بزنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

24 اینچ ایکس ویژن LE-24D20 با قیمت حدود 600

یا

22 سامسونگ مدل 22ES5550 با قیمت حدود 700
    یکی از دوستام یه تلویزیون میخواست که گاها" ازش به عنوان مانیتور هم استفاده کنه . همین 24d20 رو خریدم براش . البته اون زمان که من گرفتم براش توی فروش ویژه بود و قیمتش عالی بود . الان شده 600 تومن . مدل خوبیه . گیرنده دیجیتال داخلی داره واسه همین کیفیت تصویر تلویزیونشم خوبه . قابلیت پخش فیلم و موزیک و تصویر داره . قابلیت PVR داره . مجهز به ماشین زمان هست . full hd هست . یه چیز دیگه که دوستم ازش راضی بود زاویه دیدش هست.

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

دوست عزیز
    تا انجایی که من میدانم این مدل برای امریکا ساخته شده و در ایران وجود ندارد حتی در بانه و حتی معادلی در ایران ندارد نام این مدل UN49ES6100 که UN یعنی سفارش امریکا
    ممنونم دوست عزيزم ... اما تو شهر برازجان يكي از دوستان ادعا ميكنه كه از دوبي آورده و ميگه 3600000 بدون گارانتي .. ولي متاسفانه هيچ كجا نداره كه بشه مقايشه كرد قيمتش رو يا حتي نميدونم كيفيتش چطوره

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنونم دوست عزيزم ... اما تو شهر برازجان يكي از دوستان ادعا ميكنه كه از دوبي آورده و ميگه 3600000 بدون گارانتي .. ولي متاسفانه هيچ كجا نداره كه بشه مقايشه كرد قيمتش رو يا حتي نميدونم كيفيتش چطوره
    دوست عزیز

مدل تلویزیون شما با سه پیشوند UA آسیایی - UE اروپایی - UN امریکایی با پسوندهای مختلف هستند که هر کدام بسته به کارایی در منطقه سفارش شده آپشنی کم یا زیاد دارند که برای دیدن مشخصات به این سایت مراجعه کنید این مدل آسیایی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 11-06-2013 at 18:12.

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام .
    عزیز .چن تا سوال
    قیمت nx720 40 بدون گارانتیه با پایه و بی پایه رو می خاستم ؟
    مدل 720 بالاتره یا 650 ؟
    راسش من خودم nx720 مد نظرمه اونم بخاطر پایش و پنل شیشه ایش
    البته شدیدا به کیفیت تصویر و اینترنت و فرمت و تصاویر سه بعدیشم اهمیت میدم ولی چون هیچ کدوم از مدلهاش کامل نیست یکم گیج شدم و به همین 720 قانع شدم .بگذریم
    خلاصه پایه ریلی سونی به کدوم مدلها می خوره ؟ منظورم فقط 40 اینچاش هستش؟
    امروز من خودم رفته بودم سونی اکثر مدل هاشم دیدم حتی 925 رو . خیلی از لحاظ تصویر با هم فرقی نداشتن .از نظر من همش بازیه تا حقیقت
    نظر شما چیه ؟
    من کدوم مدل رو انتخاب کنم که هم 40 اینج باشه هم پایه خور و پنل شیشه ای داشته باشه .. و ایا محافظ پنلش ضد خشو ضد ضربس یا نه خیلی حساسه؟ و اگه بشکنه کل صفحه از بین میره یا فقط محافظش؟ و محافظش بعد از شکستن قابل تعویض هست یا یک بار مصرفه ؟
    و از طرفی ... هم سه بعدی و هم اسمارت و هم کیفیت تصویر خیلی خوبی داشته باشه . بخصوص برای پخش شبکه های استانی ؟پخش sd
    قیمتشم حدود 3 تومن باشه
    با تشکر
    Last edited by dollar; 12-06-2013 at 15:34.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت اساتید میخواستم تلوزیون sharp led 40 inch x8300 hd1 ogcp رو بخرم قیمتش حدودی چقدر هست؟ و این که با این بودجه ای که میخواد صرف خریدش شه منطقی هست خریدش؟ یا باید چیزه دیگه ای خرید راجعبه کیفیتشم بگید ممنون
    قیمتش حدود 2900 تومنه . خب این مدل یکی از 40 اینچهای شاخ بازاره چون پنل 4 رنگ یا به قول خودشون کواترون داره که رنگها رو طبیعی تر نشون میده . از طرفی پنل ژاپنیه و مسلما" توی کیفیت تصویر و دوام تلویزیون موثره . اکثر فرمتها رو با usb پخش میکنه . به نظرم انتخاب خوبیه . کیفیت تصویر سه بعدیشم خیلی خوبه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

زیر 2 تومن led 40 اینچ چی پیشنهاد میکنید ؟
    42KD40 ایکس ویژن بخر . 1900 تومنه .
    مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدل جدیدیم هست .
    ظاهر تلویزیونش هم باریک و قشنگه .

داره خودمونی میشه ramtinxz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پلاسمای 55-60 اینچ پاناسونیک میخوام بخرم.مدل ut50 توی بازار ما موجوده؟وضعیت گارانتی و قیمت رو هم میخوام بدونم.خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

داداش پس من چی؟ همچنان منتظرم . پست 3152
    Last edited by dollar; 12-06-2013 at 15:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قیمت sharp 8300 x ؟
    اگر 40 داره ؟
    آره داره 40 اینچ .
    قیمت 2900 تومان .

12. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •