تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 1746 اولاول ... 5045050054054654754854955055155255355456060065010501550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 17454

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

پچ جدیدو من طراحی کردم واقعا بعضی از هیرو ها خیلی خطرناک بودن نرف کردم
    پس کار تو بوده؟
    بیشولول ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

داداش شما که خر و خورت میره تو ریوت میشه سفارش ما را بکنی که اکانتمونا آنبن کنند!!!

عجب بدبختی داریما برق خونه میره ریوت سه روز بن میکنه آخه یکمم باید درک کنند ما تو ایرانیم هنوز مشکلات که اون اوایل ادیسون داشت را ما داریم
    یه درخواست آنبن دادم ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشون گفتند بی هیچ وجه آنبن نداریم یا اینکه از تعداد روزهاتون کم نمیکنیم
    متن درخواستم:
    Hi
    I'm not a leaver
    Power loss at home is the reason to leave that game and now i'm baned for 3 days
    Please remove ban from my account
    Thank you
    Last edited by alone_son; 11-06-2013 at 12:42.

3. 3 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه League OF Legends's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مسکن-تنگه

پيش فرض

داداش شما که خر و خورت میره تو ریوت میشه سفارش ما را بکنی که اکانتمونا آنبن کنند!!!

عجب بدبختی داریما برق خونه میره ریوت سه روز بن میکنه آخه یکمم باید درک کنند ما تو ایرانیم هنوز مشکلات که اون اوایل ادیسون داشت را ما داریم
    یه درخواست آنبن دادم ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشون گفتند بی هیچ وجه آنبن نداریم یا اینکه از تعداد روزهاتون کم نمیکنیم
    متن درخواستم:
    Hi
    I'm not a leaver
    Power loss at home is the reason to leave that game and now i'm baned for 3 days
    Please remove ban from my account
    Thank you
    با سلام من درستش کردم

3 روز دیگه Unban میشید

5. 4 کاربر از League OF Legends بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

با سلام من درستش کردم

3 روز دیگه Unban میشید
    بابا دمت گرم ایول ریوت باید به داشتن مغز متفکری مثل تو افتخار کنه

7. 3 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

دادا خازیکس w نرف شده اونم تا حدودی یه مقدار دیمیجش اومده پایین الان قابلیت های دیگه ای داره ولی q رو باف کردن .rهم که الان بهتر شده 4 بار میتونی نامرئی بشی یعنی 4 ثانیه.در کل خازیکس یک خورده باف شده و باید روش بازی کردن باهاش عوض شه.الان یه دولیست اساسی شده.اساس رنگارو میزنه نابود میکنه.قبلا با w که AoEش با پسیو قاطی میشد دیمیج خفنی میداد بهش حسابی پک میکرد ولی اگه الان بخوای AoE داشته باشی دیگه دیمیج بالای گذشته خبری نیست پس w اونقدر اهمیت نداره که بگیریش اول از همهالان میتونی بابای رنگارو بیشتر در بیاری تو 1 به 1جانگلینگش هم خیلی توپ میشه.
    کی گفته رنگار از کازیکس میخوره ؟؟ برو Lore رو بخون دشمن اصلی کازیکس تو این بازی رنگار هست من که تاحالا از هیچ کازیکس بازی تو تاپ نخوردم !!!

9. 2 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اقا یه راه پیدا کردم پینگمو میکنه 330 ولی میشه بازی کرد.قطعی و... هم نداره فقط تنها مشکلی که داره اینه که مال West نمیگم تا بسوزینستاد حال گیری از معتادین league of legends
    330؟ پینگ معمولی من 180-280 زیاده بعد با 330 دقیقا چطور میشه بازی کرد
    برید با همون صربتسانی های ریتارد و لهستانی ای سوپر ریتارد بازی کنید که از اول بازی تا آخر اسپم میده PL? PL? PL? NO BALKAN? BALKAN? OMG PUSI KRUAC

ولی به خدا 10-20 تا پینگ پایین تر ارزش نداره توی East اعصابتونو خورد کنید. وست از نظر این جور چیزا بهتره. لاقل میدونید طرف فیدرهم باشه باز یه SS میگه. تو East اکثرا مثل گاو عمل میکنند کلا. میگی SS نمیدی؟ میگه "Serbian?"

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

330؟ پینگ معمولی من 180-280 زیاده بعد با 330 دقیقا چطور میشه بازی کرد
    برید با همون صربتسانی های ریتارد و لهستانی ای سوپر ریتارد بازی کنید که از اول بازی تا آخر اسپم میده PL? PL? PL? NO BALKAN? BALKAN? OMG PUSI KRUAC

ولی به خدا 10-20 تا پینگ پایین تر ارزش نداره توی East اعصابتونو خورد کنید. وست از نظر این جور چیزا بهتره. لاقل میدونید طرف فیدرهم باشه باز یه SS میگه. تو East اکثرا مثل گاو عمل میکنند کلا. میگی SS نمیدی؟ میگه "Serbian?"
    'گل گفتی ناموسن

12. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کی گفته رنگار از کازیکس میخوره ؟؟ برو Lore رو بخون دشمن اصلی کازیکس تو این بازی رنگار هست من که تاحالا از هیچ کازیکس بازی تو تاپ نخوردم !!!
    مطمئنی Lore رو خوندی چون اونجا نوشته خازیکس زده یه چشم رنگارو نابود کرده برو نگاه کن.دشمن اصلی رنگار هم خازیکس دیگه همچین میگه ...بعد از این پچ امید هست که رنگار از خازیکس حسابی کتک بخورهدرباره ی این چیزی هم که گفتم میشه بازی کرد یه نرم افزار فعلا زیاد باهاش ور نرفتم ببینم چطوریه حالا اگه خوب بود و کار کرد و باپینگ بهتری تونست بازی رو بیاره خبرتون میکنمدر ضمن من نگفتم تو east میشه بازی کرد با پینگ 330 گفتم تو west
    Last edited by daniel'; 11-06-2013 at 14:12.

14. این کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اقایی که پچ جدید رو طراحی کردی خوب همه چیه ریوت رو داری استخدام هم هستی مارو آنبن کن دیگه مغزه متفکر

اقایی حقیری که اولین تیم LoL رو لیدری شو می کردی اگه RP داری یه کم بده لازم داریم
    اقایی که 5 مسابقه خارج رفتی برای ما از اون جا یه دعوت نامه بفرست ما هم بریم مسابقه
    اقایی که Jungler هستی یه سرور ایران بزن برای League of Legends

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش میگه 3 روز دیگه آنبن میشم آنبنم کن اومده میگه درستش کردن 3 روز دیگه آنبن میشی

مردم تو گلوشون عقده گیر کرده میان چرت و پرت میگن
    Last edited by mehrankhanhoy; 11-06-2013 at 14:10. دليل: :|

16. 6 کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

مطمئنی Lore رو خوندی چون اونجا نوشته خازیکس زده یه چشم رنگارو نابود کرده برو نگاه کن.دشمن اصلی رنگار هم خازیکس دیگه همچین میگه ...بعد از این پچ امید هست که رنگار از خازیکس حسابی کتک بخورهدرباره ی این چیزی هم که گفتم میشه بازی کرد یه نرم افزار فعلا زیاد باهاش ور نرفتم ببینم چطوریه حالا اگه خوب بود و کار کرد و باپینگ بهتری تونست بازی رو بیاره خبرتون میکنمدر ضمن من نگفتم تو east میشه بازی کرد با پینگ 330 گفتم تو west
    شاید کازیکس تو تیمفایت بهتر باشه اما تو لاین تاپ جلو رنگار 1 فارمم نمیتونه بکنه نزدیکه بوش بشه میمیره بعدشم خازیکس نیست (کازیکس) هست
    Last edited by GL & HF; 11-06-2013 at 14:27.

18. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •