تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: وضعیتی پیچیده برای خرید کارت گرافیک

داره خودمونی میشه mdi_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض وضعیتی پیچیده برای خرید کارت گرافیک

سلام دوستان، من سه تا سیستم توی خونه دارم که دو تای اونها کارت گرافیک داره و می خوام برای اون یکی هم یک کارت گرافیک بگیرم و برای انتخاب اون از شما کمک می خوام. سیستم اول مال خودمه که خیلی باهاش بازی نمیکنم و فقط می خوام بازیهای nfs و pes با بهترین کیفیت روش اجرا بشه. سیستم دوم برای داداشمه که بیشترین کاربردش بازیه. سیستم سوم هم یه سیستم قدیمیه که میخوام فقط بالا بیاد و الان کارت گرافیک نداره! کارت گرافیک فعلی سیستم اول 4670 و کارت سیستم دوم 5750 هستش. الان تصمیم دارم یه کارت گرافیک بخرم و حداکثر بودجه ام 400 تومنه. می خواستم از شما کمک بگیرم که آیا با این بودجه می شه یه کارت خوب و بهتر از کارتهایی که دارم بخرم که این جدیده رو بدم به داداشم، مال اونو خودم وردارم و مال خودم رو ببندم رو سیستم قدیمیه یا یک کارت ارزون بخرم بندازم رو سیستم قدیمیه؟ممی دونم که وضعیت کمی پیچیده است ولی از دوستان خواهش می کنم کمکم کنند.

2. این کاربر از mdi_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با کمی هزینه بیشتر پیشنهاد میکنم Sapphire 7750 1GB DDR5 رو با قیمت تقریبی 450 تهیه کنین.
    پرفرمنسش از کارتهای فعلیتون بیشتره و کارت کم مصرفی هم هست و به نظر من ارزش خرید داره.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آیا اختلاف 7750 با 5750 اونقدر هست که من 450 تومن براش هزینه کنم؟!؟!؟ در نگاه اول که فقط Core Clock کمی بیشتره!

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

علاوه بر فرکانس بالاتر تکنولوژی ساخت بهتر و جدیدتر و مصرف کمتر.
    ممکنه اختاتف پرفرمنسشون خیلی زیاد نباشه ولی در این رنج قیمت یکی از بهترین انتخابهاست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز شما مسخصات دقیق سه تا سیستم رو میدین

اگر سیستم سوم خیلی قدیمیه بهتره کلا دورشو خط بکشی چون اگر بخوای کوچکترین قسمتشو عوض کنی باید کلشو عوض کنی

تو این رنج بودجه بهترین گرافیک 7750 هست و توی رزولوشن های بالاتر بهتر از 5750 عمل میکنه
    + مصرفش کمتره - حرارت کمتری تولید می کنه و بازدهی بهتری داره
    شما همین گرافیکو بگیرین و سیستم جدید رو بدین به داداشتون و خودتون همون سیستم با گرافیک 5750 رو بردارین که توانایی اجرای بازی های nfs و pes رو هم داره

8. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سیستم خودم: مادربرد asus p8z68-v ، سی پی یو core i5 2500k ، رم corsair 4G 1600 ، پاور green 535 . سیستم داداشم: مادربرد gigabyte ma770t-ud3p ، سی پی یو amd Phenom II x4 955 ، رم patriot 4G 1333 ، پاور green 585 . سیستم قدیمی: مادربرد gigabyte ga-k8nf-9 2.2 ، سی پی یو amd 3gh ، رم 1G .

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من سه سوال از دوستان دارم: اول اینکه آیا 4670 می تونه nfs و pes رو با بهترین کیفیت اجرا کنه؟ 5750 چطور؟ و آخر اینکه شما اگر جای من بودید یه 7750 با قیمت 450 تومن می خریدید یا یک کارت ارزان قیمت خدود 100 تومن برای سیستم قدیمی؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازیهای مد نظرتون نیاز به گرافیک قدرتمندی ندارن. به هرحال برای اینکه مطمئن بشین میتونین امتحان کنین و گرافیک رو روی سیستم مورد نظر تست کنین و ببینین بازیها در چه حدی اجرا میشن.
    اگر دیدین نیازتون بر طرف شده ، میتونین یه گرافیک ارزان قیمت که کار راه اندار باشه تهیه کنین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •