تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 611 از 755 اولاول ... 111511561601607608609610611612613614615621661711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,101 به 6,110 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    2 تا سوال داشتم
    1- آیا تونرهای چاپگرها به همدیگه میخورن؟ مثلا من اگه برای HP بگیرم میتونم توی چاپگر کنون یا سامسونگ هم استفاده کنم؟
    2- آیا جوهرها به همدیگه میخورن؟ مثلا HP به کنون میخوره؟ البته اپسون که هیچی.
    اگه لطف کنید جامع پاسخ بدید ممنون میشم.

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من در زمینه جوهر اطلاعاتی ندارم ولی فکر نمی کنم به هم بخورن
    حتی جوهر های hp هم به هم نمی خورن
    ولی در زمینه تونر، تونر های hp به هم می خورن بجز 85 که تونرش فرق می کنه
    تونرهای hp به کنن می خورن
    ولی سایر تونرها مال خودشونن

3. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با سلام
    برای چاپ عکس 3/4 به صورت 12 یا 36 تایی باید از چه نرم افزاری استفاده بکنم لطفا توضیح دهید

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون
    این 85 مدل پرینترش چیه؟ بعد یعنی برای سامسونگ حتما باید تونر جدا استفاده بشه؟
    راستی اچ پی و کنون که لازم نیست بعد شارژ چیپشون عوض بشه؟ فقط سامسونگ اینجوریه دیگه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان منظور از کارترچ طرح چیست؟ من خودم شنیدم که طراحی این نوع به شکلیه که بدون باز کردنش از یه دریچه میشه شارژش کرد درسته؟

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

1102
    اگر HP و Canon رنگی باید عوض کنی
    ولی برای تک رنگ معمولا لازم نمیشه ( برای بیشتر مواردش)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااامی گرم دارم به همه دوستان این تاپیک ....
    مدت خیلی زیادی میشه که من نیومده بودم ....
    حالا دوباره اومدم و در خدمت شماااام ....
    هر سوالی باشه در خدمتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

1

دوستان منظور از کارترچ طرح چیست؟ من خودم شنیدم که طراحی این نوع به شکلیه که بدون باز کردنش از یه دریچه میشه شارژش کرد درسته؟
    سلام

بطور کلی کارتریج ها 3 دسته (درجه) هستن :

کارتریج درجه :1
    بدلیل گران شدن قیمت دلار و افزایش تحریم ها برای حمایت از مصرف کننده کارتریج های چینی با کیفیتی بالا ودر حد کارتریج فابریک وبا درام وچیپست فابریک از کشور چین در بازار فروخته میشود که از نظر کیفیت بسیار بالا بوده و قطعات آن ساخت کشور ژاپن میباشد این کارتریج ها دارای تمامی استانداردهای کمپانی اچ پی میباشد و هیچگونه اسیبی به پرینتر نمیرساند و از نظر هزینه بسیار مرغوم به صرفه میباشد
    --------------------------------------------------------
    کارتریج درجه2 یا طرح
    این کارتریج ها نیز ساخت کشور چین میباشد اما موقع ثبت سفارش این مدل از کارتریج به خاطر کاهش دادن هزینه از طرف سفارش دهنده از کیفیت ان کاسته شده و بسیاری از قطعات موجود در کارتریج دارای کیفیت پایین میباشد و جوهر موجود در ان نا مرغوب میباشد و تعداد برگی که چاپ میکند بسیارکم میباشد و گاها پیش امده که برای پرینتر مشکل ساز بوده اند
    --------------------------------------------------------
    :کارتریج درجه 3
    این دسته از کارتریجها که به کارتریجهای شارژی نیز معروفند همان کارتریجهای مصرف شده میباشند که . این دسته از کارتریجها درون کارگاه های زیرزمینی شارژ شده و پس از قرار دادن نوار پلوم درون انها کارتریجها جعبه شده و به بازار فروش می ایند که گاها به خاطر اینکه قطعات کارتریج کارکرده میباشند تا انتهای کار نمیتواند مصرف کننده را یاری کند و باید دوباره کارتریج تهیه کنند

امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

راههای شناخت کارتریج فابریک واورجینال hp
    مشخصه اصلی شناخت کارتریج وجود هلوگرام ان بوده که ساخت ان اتمی بوده و هلوگرام چینی یا طرح کیفیت ان را ندارد .میشود گفت که هلوگرام فابریک را نمیتوان سالم از جعبه آن جدا نمود و هلوگرام مخدوش میشود ولی در نمونه چینی خاصیت هلوگرام را نداشته و بیشتر به برچسب شبیه میباشد که به راحتی از روی جعبه میتوان ان را جدا نمود. مشخصه بعدی که میتوان به ان اشاره نمود سریال پشت جعبه کارتریج میباشد که در نمونه کارتریج لیزری به صورت حک در پشت جعبه میباشد که در نمونه چینی یا طرح این سریال به صورت چاپ در پشت جعبه میباشد.(البته باید توجه داشت که سریال جعبه با کارتریج یکی باشد)

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

چاپگر سه کاره m1132 داریم ولی چند وقته ایراد پیدا کرده و گاهی وقتا قاط میزنه رو مانیتورش حرف E8 میزنه که هیچ اتفاقی نمیفته. نمیدونم مشکل چیه. E8 یعنی چی به نظرتون؟
    با سیستم پرینت نکردم فقط میخواستم از رو یه چیزی کپی کنم که اون چرخاننده که این طرف و اون طرف میره اصلا تکون نمیخوره. چیکارش کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •