سلام دوست عزیز کمی انتقاد که بد نیست .شما زود قاطی میکنی کمی صبر کنی بهتر هست. :Pنوشته شده توسط saman_uv
سلام دوست عزیز کمی انتقاد که بد نیست .شما زود قاطی میکنی کمی صبر کنی بهتر هست. :Pنوشته شده توسط saman_uv
اتفاقا من از معدود بچهاي صبورم اينو خودم نميگما همه ميگن انتقاد هم كسي نميگه بده به نظر من همه چيز با يد نقد بشه انتقاد عامله پيشرفته![]()
سلام والا من الان در یک جا دیگه هم دیدم که شما و یکی دیگه از کاربران قاطی کردید به خاطر همین گفتم .نوشته شده توسط saman_uv
اگه اینطوری هست که پس دم شما گرم.
آقا حالا سامان جان اين رو تا به حال نديده بوده! گناه كه نكرده! اين خيلي بده كه تا يك نفر يه چيزي مي گه همگي مي ريزيم روي سرش و از همه طرف مورد حمله قرارش مي ديم. البته اگه همه قوانين رو رعايت كنند و هر چيزي رو سرجاي خود بگويند بهتره و اين مشكلات پيش نمي آد.
------------------------
در مورد اينكه بهترين برنامه براي رايت چيه هم بايد بگم كه اكثرا نرو رو انتخاب مي كنند چون واقعا هم خوب است و هم خيلي كاركردن باهاش راحته و ظاهر قشنگي هم داره و امكاناتش هم بالاست
اما بهترين برنامه easy cd creator 7.5 هست كه همه برنامه هاي رايت رو مي خوره. امكانات وحشتناكي داره. اما حجمش خيلي بالاست. نسخه 7.5 كه تازه فشرده شده بود و يك سري از چيزهاي بيخودش هم حذف شده بود رو با حجم 167 مگابايت من دانلود كردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)