تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1085 از 2365 اولاول ... 855859851035107510811082108310841085108610871088108910951135118515852085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,841 به 10,850 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

هم استانی عزیزم.راستش چیز زیادی از حرفات نفهمیدم.اون آمپ mtx که گفتی چنده؟به نظر خودت کدوم رو بگیرم که بهتر جواب بده.برای باند و ساب 4کاناله باید گرفت یا 2 کاناله؟
    میگم دوتا امپ بگیری بهتره یه آمپ دوکانال استریو برا باندات
    audio system mline60.2 پبشنهاد میکنم قیمت بین 370 تا 400 هست البته فکر نکنم گیلان باشه باید سفارش بدی برات بیارن
    بعد ساب گرفتی بسته به نوع سابت یه آمپ مونو برا سابت تهیه کن
    اما نمیخوای خرجت سنگین شه میتونی یه آمپ 4 کانال بگیری 2 تا استریو به باندات وصل میشه 2 تا دیگه هم بریج میشه میشه یه کانال وصل میشه به سابت ولی ضعیفه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم اگه بتونی تهیه کنی خیلی خوب میشه دوتا استریو میده برا باندت یه مونو هم میده برا ساب ایندت که 220 وات مونوش قیمت هم زیر 600 هست
    با بودجتون فکر کنم همین دی ال اس بهتر از بقیه کارتون راه بندازه چون هم مونو داری هم استریو
    قیمت mtx هم براتون نوشتم387 تومان
    والا میدونم بد توضیح میدم دوستان خودتون به نحو بهتر هم استانی مارو راهنمایی کنین مغز من نمیتونه کلماتو موشکافی کنه
    امتحانای فشرده امونمونو بریده
    Last edited by لنگرود1371; 08-06-2013 at 11:51.

2. 3 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان اخرین قیمتی که از 1073 دارن را بگن
    خیلی ممنون
    قیمتش رفته بالا پنجشنبه توپخونه بودم پاساز شیرازی فقط یه مغازه داشت گفت 520

ولی زیره 470 480 فکر نکنم پیدا بشه دیگه

4. 2 کاربر از Amir Sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دوستان اخرین قیمتی که از 1073 دارن را بگن
    خیلی ممنون
    470 برو بالا

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها من روی 405 خودم باند پایونییر 6994 دارم.ضبطمم پایونیره.میخوام تا 400 تومان آمپ بگیرم که در آینده ساب هم اضافه کنم.چی پیشنهاد میکنین؟
    اگه میخوای دوتا باند داشته باشی با یه ساب،مقرون به صرفه تره که آمپ 3کاناله همون که علی جان معرفی کرد رو بگیری.که دوتا خروجی واسه باندا و یکی هم واسه ساب داره.
    برای باند و ساب 4کاناله باید گرفت یا 2 کاناله؟
    اگه فقط میخوای باند عقب رو داشته باشی و یه ساب:
    یه آمپ دوکاناله واسه باندا،یه آمپ مونو واسه ساب.البته رو اون آمپی که علی گفتو یه خروجی واسه ساب داره هم میتونی فکر کنی

اگه میخوای 4تا باند داشته باشی(Front & Rear) با یه ساب:

یه آمپ 4کاناله واسه باندات نیاز داری و یه آمپ مونو واسه ساب

این کار رو هم میتونی کنی:
    یه آمپ 4کاناله JVC 8004 بخری که دوتا خروجیش میره واسه باندات و دوتا خروجی رو هم واسه ساب بریج میکنی.تا اینکه هروقت پول کافی دستت اومد آمپ مونو بخری.اگه نخریدی هم قشنگ جواب میده.قیمت این آمپ هم فکر کنم حدود 400 تا 420 باشه.
    یه سوال فنییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی
    بعضی از fm پلیرا هستن خروجی aux دارن میشه کابل aux رو از fm پلیر به هدیونیت متصل کرد؟بعد یعنی اهنگو از طریق کابل میفرسته برا پخش؟یا نه این خروجی هست فقط برا هدفون
    اگه بشه که خیلی خوب میشه نویزی که تو ارسال رادیویی هستش حذف میشه
    میشه؟
    سلام داش علی
    من که قدیما داشتم یادمه که اون خروجی نبود،ورودی بودش!
    یعنی از بیرون صدا رو میگرفتو رو FM پخش میکرد.
    شاید مال تو فرق کنه،خب وصل کن گوشیت امتحان کن دیگه تنبل خان

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا حمید شما فدایی داری
    واقعا از پیشنهادتون واسه کامپ ها ممنونم واقعا کیفیت و صدای واضحی دارن!

واسه سفارش ساب هم من اهوازم با t baxمیشه بفرستید؟
    حمید جان باکس با ساب 250؟اگه نه باکس چقدر میشه؟یه باکس جمع و جور.
    سلام.خواهشا منو شرمنده نفرمائيد.خدائيش منم همتون رو قلبا دوست دارم.خيلي آقائين همگيتون.
    حسين جان. قيمت ساب 12 اينچ 250 هست.سايز 10 هم 210 تومن.اگر با باكس فابريك بخواهي سايز 12 قيمتش 510 و سايز 10 هم 450 هست. البته تخفيف داره كه اگر خواستيد تو pmبفرمائيد كه عرض كنم.
    اين ساب12 بدون باكس:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اين هم داخل باكس فابريك:
    اگر هم بخواهيد خودتون باكس بسازيد ميتونم براتون اندازه هاش رو در بيارم و نقشه كارگاهيش رو براتون بفرستم همونجا بديد به نجاري براتون ميسازه.
    راه ديگه هم هست. همينجا بدم براتون بسازن آماده شده براتون ارسال كنم. باكس سيلد حدود 32 ليتري 85 تومن هزينه ساختش ميشه.
    مرسی حمید جان..
    من الان بریج بستم یعنی هنوز براش کمه؟!
    چون فکر کنم بالای 200 وات بهش دادما!(با توجه به قدرتی که اینفینیتی میده در حالت بریج)
    بريج بستيد ولي بازم از صدا راضي نيستيد.شايد بريج استريو نميده آمپتون. 7541 فكر كنم بريجش مونو هست.
    سلام دوستان به نظرتون این mtx ها چه طورن به عنوان باندای ارزون به آشناها معرفی کنم بعد بودجشون رسید آمپ بگیرن
    حمید آقا صدای mtx ها رو شنیدنین؟چه طورن اینا؟
    به نظرتون کدوم یکی خوش صدا ترن بیس دلنشین تری دارن؟
    TR694
    RTC693
    دوستان نگاه به لینکا بندازین نظرتونو بگین هر کس هم که صداشونو شنیده ممنون میشم بگه
    لنگردو جان. من صداي كامپوننتهاي سري بالاش رو شنيدم.خوب بودن.ولي قيمتشون به نظر من نصبت به صدا خيلي بالا بود اون موقع. الان كه ديگه نيست.
    اين دو مدل رو چند قيمت داري؟
    با سلام به دوستان عزیز

ایا میشه کواک gladen mc165 رو بدون هیچ تغییراتی برای درهای جلو 405 به کار برد؟ چون اینترنتی میخرم امکان تست کردنشو ندارم
    با توجه به اینکه پخش ماشین کنوود 353 هست ایا امکانش هست یک جفت gladen mc609 برای استیج عقب و mc165 برای استیج جلو رو بدون امپ درایو کرد تا یکی دو ماه دیگه امپ جی وی سی 8004 تهیه کنم؟

از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم

پیروز و پاینده باشید
    بله تو 405 راحت جا ميشه.بسگتهاشون استاندارد هستند.ولي چون 3 اهمي هستند بايد حتما با آمپليفاير درايو بشن. چون ممكنه به پخش آسيب برسونه.
    در ارتباط با پخشتون.اگر مدل 453 رو داشتيد بهتر بود. چرا؟چون 353 يه جفت خروجيRCA بيشتر نداره.معنيش اين هست كه فقط يك جفت اسپيكر رو ميتونه درايو كنه.مگر اينكه از تبديلهاي يك به دو استفاده كنيد براي هر دو استيج جلو و عقب.ولي خب كار اصولي نيست و مشكلات خودش رو داره.
    راستي قيمت چند داريد براي هر مدل؟
    آقا اگه من بخوام اون ساب 1242 آلپاین رو با این آمپ
    LW1.1100 سانداستریم ببندم جواب میده؟این آمپ مونو هم هست فقط 2 اهم و 1 اهم هست در صورتی که 1242 فکر کنم 4 اهم باشه..
    چه تايپي بود ؟R1242?
    دوتا كوئل 4 اهمي داره ديگه. موازي ببنديد ميشه 2 اهم.
    بچه ها من روی 405 خودم باند پایونییر 6994 دارم.ضبطمم پایونیره.میخوام تا 400 تومان آمپ بگیرم که در آینده ساب هم اضافه کنم.چی پیشنهاد میکنین؟
    با 420 ميتونم براتون JVC 8004 بگيرم.البته قيمت خريد قبل هست وگرنه الان بالاتر هستش.

8. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمتش رفته بالا پنجشنبه توپخونه بودم پاساز شیرازی فقط یه مغازه داشت گفت 520

ولی زیره 470 480 فکر نکنم پیدا بشه دیگه
    بله من هم 470 شنيده بودم.به نظر من خيلي هرچي براي اين اسپيكر هزينه بشه ارزش داره واقعا يه چيزي بين اسپيكر و ساب هست. البته هميشه گفتم آمپ خوب بايد براش تهيه بشه. آمپ خوب نه اينكه فقط وات بهش بده. نه همه چيز رو بايد با هم و با كيفيت بالا بهش بديد.
    تنها امپليفايري كه من تضميني ميتونم به دوستان شير دلپيشنهاد كنم،Gladen XL150C4 هست با 1.450.000 تومن قيمت.

قابل توجه دوست بسيار عزيزم جناب عليرضاخان 222 كه عرض كرده بودم خدمتتشون،طراحان گليدن هم برخيشون ماسكوني هستند گلم.

10. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بله من هم 470 شنيده بودم.به نظر من خيلي هرچي براي اين اسپيكر هزينه بشه ارزش داره واقعا يه چيزي بين اسپيكر و ساب هست. البته هميشه گفتم آمپ خوب بايد براش تهيه بشه. آمپ خوب نه اينكه فقط وات بهش بده. نه همه چيز رو بايد با هم و با كيفيت بالا بهش بديد.
    تنها امپليفايري كه من تضميني ميتونم به دوستان شير دلپيشنهاد كنم،Gladen XL150C4 هست با 1.450.000 تومن قيمت.

قابل توجه دوست بسيار عزيزم جناب عليرضاخان 222 كه عرض كرده بودم خدمتتشون،طراحان گليدن هم برخيشون ماسكوني هستند گلم.
    سلام اقا حمید...
    داداش یعنی بین pioneer 5500 که 300 با اینی که شما میگی 1400 هیچ چیزه دیگه ای برای 1073 نیست؟؟؟
    با piooner 5500 خوب جواب نمیده ؟

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بريج بستيد ولي بازم از صدا راضي نيستيد.شايد بريج استريو نميده آمپتون. 7541 فكر كنم بريجش مونو هست.

چه تايپي بود ؟R1242?
    دوتا كوئل 4 اهمي داره ديگه. موازي ببنديد ميشه 2 اهم.
    حمید جان نگفتم راضی نیستم که فقط میخوام ارتقا بدم..همین الانم همه فکر میکنن تو صندوق باکس دارم
    اون ساب هم تایپ ایکس بود..
    من از این اهمی که گفتی سر در نمیارم!
    لینکه مشخصات آمپ رو میدم یه زحمت بکش نگاه کن ببین به درده سابه 1242 تایپ ایکس میخوره...
    مرسی.

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

ممنون اقا حمید
    والا آقای همتی تو فروشگاشون
    TR694
    156 ت
    RTC693
    168 ت
    تو شهر خودمم مغازه دارا گفتن نداریم ولی بیانه میگیرن میارن RTC693 حدود دیویست تومن TR694 نزدیک دیویست تومن
    با توجه به قیمتای پایونیر الان تو بازار فکر کنم اینا قیمت خوبی دارن الان
    درسته؟
    بیس mtx رو تو یه تاکسی شنیدم که به پخش سونی جی تی 336 فکر کنم بود وصل کرده بود پرسیدم گفت آمپ ندارم باندشم گفتش 90 وات نیاز داره ولی چون تاکسی هست گفته ولوم نمیده صدا کم بسشه من عقب نشسته بودم انقدر صداش نرمو دلنشین بود مدل باندشو نپرسیدم ولی نرمی صداش مثل کامپای با کیفیت بود باندش ولی معلوم بود واسه چند سال پیشه پکیده بود قیافش بود با بیس نرمو ارومش خیلی حال کردم به خصوص اینکه تیوتراش اصلا گوشو یه ذره هم اذیت نمیکرد برند مورد علاقه من که شده mtx واقعا راست میگن سلیقه با سلیقه فرق میکنه باید صدارو مثل لباس انتخاب کرد از سیستمای یکی دو تومنی دوستامم بیشتر من تو این تاکسی حال کردم
    واقعا کیفیت mtx همشون همینجورین؟حمید اقا ساخت کجا هست mtx?
    Last edited by لنگرود1371; 08-06-2013 at 13:40.

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

هم استانی پیشنهاد حمید اقا رو جدی بگیری
    اینم لینک آمپ پیشنهادیشونه
    ایشالا رشت میتونی پیدا کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •