مرسی حمید جان..
من الان بریج بستم یعنی هنوز براش کمه؟!
چون فکر کنم بالای 200 وات بهش دادما!(با توجه به قدرتی که اینفینیتی میده در حالت بریج)
مرسی حمید جان..
من الان بریج بستم یعنی هنوز براش کمه؟!
چون فکر کنم بالای 200 وات بهش دادما!(با توجه به قدرتی که اینفینیتی میده در حالت بریج)
سلام دوستان به نظرتون این mtx ها چه طورن به عنوان باندای ارزون به آشناها معرفی کنم بعد بودجشون رسید آمپ بگیرن
حمید آقا صدای mtx ها رو شنیدنین؟چه طورن اینا؟
به نظرتون کدوم یکی خوش صدا ترن بیس دلنشین تری دارن؟
TR694
RTC693
دوستان نگاه به لینکا بندازین نظرتونو بگین هر کس هم که صداشونو شنیده ممنون میشم بگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان عزیز
ایا میشه کواک gladen mc165 رو بدون هیچ تغییراتی برای درهای جلو 405 به کار برد؟ چون اینترنتی میخرم امکان تست کردنشو ندارم
با توجه به اینکه پخش ماشین کنوود 353 هست ایا امکانش هست یک جفت gladen mc609 برای استیج عقب و mc165 برای استیج جلو رو بدون امپ درایو کرد تا یکی دو ماه دیگه امپ جی وی سی 8004 تهیه کنم؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
از کدوم فروشگاه خرید میکنی داداش که گلیدن داره؟
دوستان اخرین قیمتی که از 1073 دارن را بگن
خیلی ممنون
آقا اگه من بخوام اون ساب 1242 آلپاین رو با این آمپLW1.1100 سانداستریم ببندم جواب میده؟این آمپ مونو هم هست فقط 2 اهم و 1 اهم هست در صورتی که 1242 فکر کنم 4 اهم باشه..
بچه ها من روی 405 خودم باند پایونییر 6994 دارم.ضبطمم پایونیره.میخوام تا 400 تومان آمپ بگیرم که در آینده ساب هم اضافه کنم.چی پیشنهاد میکنین؟
واسه باندات میتونی الان audio system mline60.2 تهیه کنی 2 تا 60 وات میده قیمت بین 370 تا 400
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساب گرفتی به فکر آمپ مونو باش برا سابت
اگه هم بازاری بخوای ببندی یه آمپ بهت میگن مثل 6500 پایونیر که دوتارو میدن به باندات هر کدوم 60 وات دوتا دیگه رو هم بریج میکنن برا ساب یه 120 واتی برا سابت کاریه که تو سیستمای دوستام دیدم اصلا هم خوب در نمیاد از آمپ 4 کانال استریو برا ساب استفاده کردن توانش کمه برا اکثر سابا مونو هم نیست حال نمیده ولی عوضش با 350 میتونی هم آمپ برا ساب داشته باشی هم باند
اگه خواستی به طریقه دومی ببندی رو این گزینه ها با دوستان مشورت کن
آمپ mtx RT604
387 ت
آمپ ساند TX1-1300D
400 ت
آمپ ساند PX1.2000D
340 ت
جی بی ال هم که قدرتی تره نسبت به بقیه
GTO-1201.1
410 ت
ساب ایندتو راحتر میتونه تکون بده
به نظرم خودم که کیفیت mtx بهتر از پایونیر وصد البته ساند هست
ولی بازم اون ادیو سیستم دوکانالو به نظرم بگیری بیشتر ارزش داره تا اینارو
![]()
Last edited by لنگرود1371; 08-06-2013 at 00:22.
یه سوال فنییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی
بعضی از fm پلیرا هستن خروجی aux دارن میشه کابل aux رو از fm پلیر به هدیونیت متصل کرد؟بعد یعنی اهنگو از طریق کابل میفرسته برا پخش؟یا نه این خروجی هست فقط برا هدفون
اگه بشه که خیلی خوب میشه نویزی که تو ارسال رادیویی هستش حذف میشه
میشه؟
هم استانی عزیزم.راستش چیز زیادی از حرفات نفهمیدم.اون آمپ mtx که گفتی چنده؟به نظر خودت کدوم رو بگیرم که بهتر جواب بده.برای باند و ساب 4کاناله باید گرفت یا 2 کاناله؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)