تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 72 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام تشکر
    باید به وقت خودمون باشه یا گرینویچ؟
    حساب سامسونگ هم ثبت شده

TAPATALK
    دوست عزیز
    به وقت خودمان این روش در حالت خودکار بهترین روش و کارآمد ترین است
    تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
    منو ----> سیستم -----> زمان ---> ساعت ----> حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی -----> دستی ---> ok میکنید . و سپس در منوی دستی ----> GMT را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره آن وقت دیگر ساعت شما ساعت دقیق ایران خواهد بود.
    اما اگر آیتم منطقه زمانی موجود نبود بطور دستی ساعت را تنظیم کنید.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اقا میگم چجوری میشه pc رو به تی وی وصل کرد ؟ جوری که مثل مانیتور عمل کنه واسه کارایی مثل بازی کردن . ایا از طریق شبکه کردن امکان پذیره یا فقط باید از طریق HDMI این کار رو بکنم ؟ اگه فقط از طریق HDMI میشه کارت گرافیکم ورودی HDMI هم داره . میشه با HDMI دور سر وصل کرد به هم ؟ یا فقط با HDMI/DVI میشه ؟
    Last edited by Gregar; 06-06-2013 at 19:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز

در هیچ سایتی هنوز برای تلویزیون شما فریمور قرار ندادن فقط منوال تان را می توانید دانلود کنید. ولی از لحاظ سیستم هردو دارای دیجیتال هست شما می توانید از این مطلب استفاده کنید.همان مدل را با پسوند r یعنی ps43e400u1R را می توانید از این سایت دانلود کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست عزیز یعنی من میتونم فریموری که برای این مدل گذاشتن رو روی تی وی خودم نصب کنم یا نه؟
    میترسم نصب کنم و دیگه تیی وی روشن نشه
    ورژنی که تو سایت زده بود از مال من بالا تره.
    نمیدونم نصب کنم یا نه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقا میگم چجوری میشه pc رو به تی وی وصل کرد ؟ جوری که مثل مانیتور عمل کنه واسه کارایی مثل بازی کردن . ایا از طریق شبکه کردن امکان پذیره یا فقط باید از طریق HDMI این کار رو بکنم ؟ اگه فقط از طریق HDMI میشه کارت گرافیکم ورودی HDMI هم داره . میشه با HDMI دور سر وصل کرد به هم ؟ یا فقط با HDMI/DVI میشه ؟
    دوست عزیز
    با کابل hdmi می شود وصل شد به قسمت پورت بین دو پورت usb با HDMI/DVIمی شود وصل شد و با کابل لن هم میشود

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز یعنی من میتونم فریموری که برای این مدل گذاشتن رو روی تی وی خودم نصب کنم یا نه؟
    میترسم نصب کنم و دیگه تیی وی روشن نشه
    ورژنی که تو سایت زده بود از مال من بالا تره.
    نمیدونم نصب کنم یا نه
    دوست عزیز
    اگر نیاز به آبدیت ندارید ابدیت نکنید یعنی اگر سیستم شما مشگلی ندارد نیازی به آبدیت نیست.

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیز
    با کابل hdmi می شود وصل شد به قسمت پورت بین دو پورت usb با HDMI/DVIمی شود وصل شد و با کابل لن هم میشود
    تی وی خودش وای فای داره . حالا میگم اگه با وی فای شبکه کنم میشه همچین کاری کرد ؟ از لحاظ سرعت انتقال کم نمیاره واسه HD ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تی وی خودش وای فای داره . حالا میگم اگه با وی فای شبکه کنم میشه همچین کاری کرد ؟ از لحاظ سرعت انتقال کم نمیاره واسه HD ؟
    دوست عزیز
    برای کاربرد بهتر ازتلویزیون تان منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید
    منو-----> پشتیبانی -----> e-manual

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیز
    برای کاربرد بهتر ازتلویزیون تان منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید
    منو-----> پشتیبانی -----> e-manual
    ممنون خیلی کمک کردی . تا حالا ندیده بودمش . خیلی توضیحات کاملی داده . موندم چرا اصلا اومدم اینجا پست دادم و پرسیدم . تا وقتی منوال هست چه نیازی به تاپیک هست اره ؟

خوب عزیزم اگ اونجا چیزی داشت که اینجا نمیپرسیدم . کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون خیلی کمک کردی . تا حالا ندیده بودمش . خیلی توضیحات کاملی داده . موندم چرا اصلا اومدم اینجا پست دادم و پرسیدم . تا وقتی منوال هست چه نیازی به تاپیک هست اره ؟

خوب عزیزم اگ اونجا چیزی داشت که اینجا نمیپرسیدم . کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟
    دوست عزیز

در اولین پست تان وقتی که سوال کردید به آن پاسخ داده شد و در پست بعدی در رابطه با wifi سوال کردید که معمولا برای استفاده از موبایل طراحی شده ولی با برنامه خاص می شود استفاده دیگری نیز بردمثل برنامه زیر
    شیر کردن تلویزیون و کامپیوتر
    به وسیله این نرمافزار و wifi متوانید کامپیو تر و تلویزیونتان با هم شیر کنید
    راههای بسیار متعددی برای دسترسی به اینترنت وجود دارد و شما به صورت معمول فقط توسط یکی از راهکارهای معمول می توانید به اینترنت متصل شود , حال ما در این پست برایتان نرم افزار Connectify Dispatch را آماده کرده ایم , این نرم افزار با به کارگیری تمامی راهکارهای ممکن برای اتصال به اینترنت این امکان را فراهم می کند که با سرعت بسیار بالایی به اینترنت متصل شوید.
    از دیگر ویژگیهای این نرم افزار می توان به ویژگی ایجاد یک شبکه بین چندین کامپیوتر اشاره کرد که در این صورت می توانید با سرعت خیره کننده ای فایلهایتان را به کامپیوترهای مختلف انتقال دهید.
    آخرین ورژن از این نرم افزار را می توانید از سایت آریادانلود دریافت نمایید.

http://www.------.com/software/1863-...2-0-26-08.html

و اگر با کابل لن و برنامه all shear بخواهید وصل شوید که توضییح کامل آن در منوالتان هست برای استفاده از عملکرد شبکه AllShareبایستی نرم افزار ، شبکه را روی PC نصب نمائید.و اگر در رابطه با dlan و allshare مطلب کاملتری خواستی بگویید تا برایت تان بگذارم.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز
    از این مسیر بروید منو ----> کانال---> منطقه و سپس کشور ها را یکی یکی انتخاب و به این مسیر بروید . منو-->سیستم ---> زمان ---> ساعت نگاه کنید ببینید آیتم منطقه زمانی پیدا می شود اگرکه نه مجبورید دستی فعال کنید چون فعلا دیجیتال تان نسبت به منطقه زمانی جواب نمی دهد ولی ممکن است که بعدا فعال شود.
    درود
    همه کشورها رو انتخاب کردم نشد
    دستي چطور ميتونم فعال کنم؟ وقتي ساعت رو دستي تعيين ميکنم باز برنامه ها به وقت گرينويچ هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •