تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 72 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من روی خیلی از تصاویر sd مثل شبکه های ایران و ما . هو . ار. ه انگار روی تصویر ثابت یه حالتی هست. مثلا صورت مجری وقتی ثابته و وقتی حرکت می کنه فرق می کنه . وقتی ثابته حالت زبر تری داره و وقتی حرکت می کنه تصویر نرم تر می شه . تمامی ایتمها مثل موشن پلاس و اینها را هم خاموش و هم روشن امتحان کردم همینطوره . توی تصاویر فوتبال هم وقتی مثلا توپ رو شوت می کنه توی یک ثانیه اول تصویر توپ اثرش رو بجا می گذاره و بعد خوب می شه . شما هم همچین مشکلی دارین؟ تی وی من 46ES7770 هست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من روی خیلی از تصاویر sd مثل شبکه های ایران و ما . هو . ار. ه انگار روی تصویر ثابت یه حالتی هست. مثلا صورت مجری وقتی ثابته و وقتی حرکت می کنه فرق می کنه . وقتی ثابته حالت زبر تری داره و وقتی حرکت می کنه تصویر نرم تر می شه . تمامی ایتمها مثل موشن پلاس و اینها را هم خاموش و هم روشن امتحان کردم همینطوره . توی تصاویر فوتبال هم وقتی مثلا توپ رو شوت می کنه توی یک ثانیه اول تصویر توپ اثرش رو بجا می گذاره و بعد خوب می شه . شما هم همچین مشکلی دارین؟ تی وی من 46ES7770 هست.
    من هم این مشکل را داشتم با خاموش کردن موشن ها حل شد. البته یه رسی.و.ر معمولی با A/V وصل کردیم این مشکل به هیچ عنوان حل نشد ولی با رسی.و.ر HD همان برنامه هیچ مشکلی نبود یعنی مشکل از سورس هم می تونه باشه.
    (یادآوری: تنظیمات برای هر سورس جداگانه باید تنظیم شود)

------------------------

آپدیت جدید 1021 هم اومده ولی روی سایت هنوز نگذاشتند با tv خیلی طول می کشه :(

3. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به نظرم به کیفیت فیلم بیشتر بستگی داره اگرم امکانش هست از فریم مورد نظر فیلم یه عکس با kmplayer یا مدیا پلیر کلاسیک (یا نرم افزارهای دیگه) بگیرید و اینجا بذارید
    امروز یه تستی کردم . توی روز اصلا این قضیه به چشم نمیاد و تقریبا مثل تصویر توی کامپیوتره . کنتراست خیلی توی این قضیه تاثیر داره و همچنین نور محیط . حالا نمیدونم دلیلش چیه . کنتراست رو کم کردم تا جایی که نسبتا شد مثل تصویر مانیتور . همچنین اون طیف رنگ رو هم که گذاشتم روی بومی خیلی تاثیر داشت . کلا روز خیلی این مشکل وجود نداره و شب که چراغها کاملا خاموشه این مورد به چشم میاد .

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز و اساتید محترم
    من یه پلاسمای سامسونگ خریدم مدل ps43e400u1w
    ولی تو سایت سامسونگ که گشتم از لحاظ ضاهری همین پلاسما بود ولی ps43e400u1m بود یعنی سری m بود.
    پلاسمای من منو فارسی نداره میتونم نرم افزار سری m رو بگیرم و بریزم روش آیا راهی هست که من منوی فارسی بهش اضافه کنم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز و اساتید محترم
    من یه پلاسمای سامسونگ خریدم مدل ps43e400u1w
    ولی تو سایت سامسونگ که گشتم از لحاظ ضاهری همین پلاسما بود ولی ps43e400u1m بود یعنی سری m بود.
    پلاسمای من منو فارسی نداره میتونم نرم افزار سری m رو بگیرم و بریزم روش آیا راهی هست که من منوی فارسی بهش اضافه کنم؟
    دوست عزیز

در هیچ سایتی هنوز برای تلویزیون شما فریمور قرار ندادن فقط منوال تان را می توانید دانلود کنید. ولی از لحاظ سیستم هردو دارای دیجیتال هست شما می توانید از این مطلب استفاده کنید.همان مدل را با پسوند r یعنی ps43e400u1R را می توانید از این سایت دانلود کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 06-06-2013 at 17:26.

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز
    این روش در حالت خودکار بهترین روش و کارآمد ترین است
    تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
    منو ----> سیستم -----> زمان ---> ساعت ----> حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی -----> دستی ---> ok میکنید . و سپس در منوی دستی ----> GMT را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره آن وقت دیگر ساعت شما ساعت دقیق ایران خواهد بود.
    ممنون ولي مشکل اينجا است که چيزي به نام منطقه زماني توي منو نيست که بخوام تغييرش بدم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون ولي مشکل اينجا است که چيزي به نام منطقه زماني توي منو نيست که بخوام تغييرش بدم
    دوست عزیز
    از این مسیر بروید منو ----> کانال---> منطقه و سپس کشور ها را یکی یکی انتخاب و به این مسیر بروید . منو-->سیستم ---> زمان ---> ساعت نگاه کنید ببینید آیتم منطقه زمانی پیدا می شود اگرکه نه مجبورید دستی فعال کنید چون فعلا دیجیتال تان نسبت به منطقه زمانی جواب نمی دهد ولی ممکن است که بعدا فعال شود.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من اصلا نمیتونم به سامسونگ اپز متصل بشم
    و در ضمن مرورگر هم وصل نمیشه و ارور میده که اینترنت وصل نیست
    در صورتی که نت مشکل نداره و تی وی رو با خودش اپدیت کردم لطفا راهنمایی کنید
    6980

TAPATALK

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من اصلا نمیتونم به سامسونگ اپز متصل بشم
    و در ضمن مرورگر هم وصل نمیشه و ارور میده که اینترنت وصل نیست
    در صورتی که نت مشکل نداره و تی وی رو با خودش اپدیت کردم لطفا راهنمایی کنید
    6980

TAPATALK
    دوست عزیز
    تاریخ و ساعت تلویزیون تان را چک کنید که بروز باشد و سپس تنظیمات شبکه تان را چک کنید که شبکه تان به اینترنت وصل باشد آن وقت اگر حساب سامسونگ خود را در اسمارت هاب ثبت کرده باشید می توانید از آن بهره ببرید.

14. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    تاریخ و ساعت تلویزیون تان را چک کنید که بروز باشد و سپس تنظیمات شبکه تان را چک کنید که شبکه تان به اینترنت وصل باشد آن وقت اگر حساب سامسونگ خود را در اسمارت هاب ثبت کرده باشید می توانید از آن بهره ببرید.
    سلام تشکر
    باید به وقت خودمون باشه یا گرینویچ؟
    حساب سامسونگ هم ثبت شده

TAPATALK

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •