دوست عزیز
منظور شما از معادل ها همان نام گذاری ایران و نام گذاری اصلی مدلهای سامسونگ است؟
دوست عزیز
منظور شما از معادل ها همان نام گذاری ایران و نام گذاری اصلی مدلهای سامسونگ است؟
مثل اينكه تفاوت هايي داره !!
مثلا پايه در اونور آب فلزيه و اينور آب پلاستيكي
حالا اينيكي قابل مشاهده است اينه و اون چيزي كه قابل مشاهده نيست خدا عالمه)
سلام
اگه بخوایم زیر نویس رو به رنگ زرد تغییر بدیم میتونیم؟؟؟
Plasma 3D 43e4950
دوست عزیز
بوسیله تلویزیون نمی توانید این کار را انجام بدهید . این کار را با نرم افزار های ساب تایتل یا همان برنامه ساخت زیر نویس انجام می دهند.
یه سوال
بعد از مدتی که از تلوزیون استفاده نمیکنم اصطلاحا میره اسکرین سیور و آرم سامسونگ رو نشون میده
میخواستم بدونم امکان تغییر این اسکرین سیور هست؟؟؟
دوست عزیز
خیر تا آنجا که من می دانم این لوگو یا همان آرم جز انحصارات سامسونگ است و فقط می شود آن را خاموش کرد.
دوستان من دو مشکل با 6950 دارم
اول اينکه ساعت برنامه هاي شبکه ديجيتال به وقت گرينويچ هست
دوم اينکه تلويزيون خيلي صداي تيک تيک انقباض انبساط داره تلويزيون رو با پايه ديواري به ديوار متصل کردم. آيا مشکل از پايه ديواري هست؟
مثلا تلويزيون که خاموشه کولر رو ميزنيم سرد ميشه صداي تيک ميده يا داري تلويزيون نگاه ميکنه يه صحنه تاريک نشون ميده صداي تيک انقباض و ...
Last edited by MicroSystem; 06-06-2013 at 10:49.
دوست عزیز
این روش در حالت خودکار بهترین روش و کارآمد ترین است
تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
منو ----> سیستم -----> زمان ---> ساعت ----> حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی -----> دستی ---> ok میکنید . و سپس در منوی دستی ----> GMT را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره آن وقت دیگر ساعت شما ساعت دقیق ایران خواهد بود.
سلام من یه مشکل با 6950 دارم
نمیدونم تازگی اینطوری شده یا از اول همینطوری بوده و من متوجه نشدم . توی بعضی تصاویر که طیف رنگی پیوسته ای داره (مثل یک کله کچل نورانیکه به دوربین نزدیکه ) رنگ تکه تکه میشه . یعنی از رنگ روشن به سمت رنگ تیره به صورت گسسته نشون میده و اصطلاحا رنگ تکه تکه میشه که حس میکنم به خاطر اینه که خیلی از رنگها رو نمیتونه نشون بده . شرمنده امکان گذاشتن عکس نداشتم وگرنه میذاشتم .
در حالی که تمام فیلم ها توی مانیتورم که lcd lg 22 هستش خوب نشون میده اما توی تلویزیون مشکل داره . توی تنظیمات پیشرفته طیف رنگی رو گذاشتم روی بومی بهتر شد اما باز هم کمی همچین مشکلی هست مخصوصا توی شب و توی تصویرهایی که سایه روشن دارن . وقتی هم کلا روشنایی رو کم میکنی بهتر میشه یا حتی درخشندگی . توی فیلمهای 1080 بهتره ولی توی 720 تو چشمه .
Last edited by Gregar; 06-06-2013 at 11:40.
به نظرم به کیفیت فیلم بیشتر بستگی داره اگرم امکانش هست از فریم مورد نظر فیلم یه عکس با kmplayer یا مدیا پلیر کلاسیک (یا نرم افزارهای دیگه) بگیرید و اینجا بذارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)