تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 162 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    1- من امروز یک چاپگر اپسون P50 خریدم. گفتم که تانک هم روش نصب کرده. چون از تهران خریدم تا دستم رسید دیدم نیاز به هواگیری داره. (چون اصلا چاپ نمی گرفت) بعد از هواگیری پرینتی که گرفته اینجوری بود.
    کار دیگه لازم دارم انجام بدم تا درست بشه یا مشکل از هدها هست.

2- برای چاپ روی سی دی نیاز به سینی خاصی داره چون توی دفترچه عکس یه سینی مخصوص سی دی داشت ولی توی جعبه پرینتر چیزی به اون شک نبود؟
    از راهنمایی تون ممنونم.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    1- من امروز یک چاپگر اپسون P50 خریدم. گفتم که تانک هم روش نصب کرده. چون از تهران خریدم تا دستم رسید دیدم نیاز به هواگیری داره. (چون اصلا چاپ نمی گرفت) بعد از هواگیری پرینتی که گرفته اینجوری بود.
    کار دیگه لازم دارم انجام بدم تا درست بشه یا مشکل از هدها هست.

2- برای چاپ روی سی دی نیاز به سینی خاصی داره چون توی دفترچه عکس یه سینی مخصوص سی دی داشت ولی توی جعبه پرینتر چیزی به اون شک نبود؟
    از راهنمایی تون ممنونم.
    سلام.
    1--مباركه. اگه نو گرفتيد هد مشكلي نداره فقط بايد يه سري كارها انجام بديد. تانك رو هم سطح پرينتر قرار بديد. هدكلين انجام بديد و بعد از چند هدكلين يك نازل چك بگيريد تا نتيجه رو ببينيد.اگه ديديد رو به بهبودي مي ره تا 20 يا 30 تا هدكلين هم موردي نداره.
    2-اون تري بايد باشه از فروشنده بخواهيد!

داره خودمونی میشه maleki reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یک اپسون p50دارم زمانی که میخواهم روی dvd چاپ بزنم صفحه قرار گیری dvd در داخل پرینتر در جا حرکت میکنه و داخل نمی ره و باید با حرکت دست صفحه رو به داخل راهنمایی کرد.حالا به نظر شما ممکنه مشکل به غلطکهای باشه که صفحه رو به داخل پرینتر میکشند باشه و کلاً کسی آموزشی در این زمینه داره که به چه صورت میشه اونهارو سرویس و تمیز کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

من یه پرینتر مدل Canon Pixma MG2140 جوهر افشان دارم یه تعداد سوال برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید.

1-چند بار میشه کارتریج ها رو شارژ کرد؟

2-من کارتریج رو برای شارژ به مغازه ای در یه پاساژی دادم و شارژ رو با سرنگ و سوراخ کردن سطح کارتریج انجام نداده بلکه سطح روی کارتریج رو کلا برداشته رنگ رو پر کرده و سطحش رو با چسب گرم چسبونده و هیچ جایی رو سوراخ نکرده من خودم برای شارژ باز سطحش رو بردارم و رنگ بریزم و ببندم ایا نیازی به سوراخ کردن نیست؟

4- اون سوراخ پایین کارتریج من بسته هست طرف هنگام شارژ کارتریج مرحله اخر رو که شما در کلیپ اموزشی با یه سرنگ خالی کمی رنگ از سوراخ پایین کشیدین بیرون رو چطوری انجام داده؟

5-قیمت رنگ ها هر 4 رنگ چند در میاد؟

ممنون میشم در مورد سوال ها راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    از لطفاتون ممنونم و اینکه سریع پاسخ دادید.
    تانک رو فروشنده کنار پرینتر چسبانده، منظور شما هم فکر کنم همین هست؟
    بعد از یک روز دفعه اول که نازل چک گرفتم مقداری مشکل داشت، هد کلین که زدم (4 یا 5 بار) خیلی افتضاء شد. به نظر شما تا 30 بار ادامه بدم درست می شه؟
    ممنون از راهنمایی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    مشکل من حل شد. البته با کمک مطالب این فروم.
    ولی به این نتیجه رسیدم که تا حدودی با آزمون و خطا آدم به نتیجه می رسه (در مورد این چاپگر).
    اگه دوستان یک لطفی بکنند و راهنمای خطاها و ارورهای این چاپگر رو یک لینکی بدهند ممنون می شم.
    باز هم از همه دوستان تشکر می کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام به استاد های زحمت کش

دوستان من یه پرینتر canon ip 4940 خریدم و ازش راضی هستم امروز جوهر رنگ قرمز و زرد تموم شد رفتم جوهر خریدم بعد اول هوا گیری کردم بعد جوهر ریختم و پر شد اما باز تو نرم افزار که نصب روی کامپیوتر این دو رنگ رو باز خالی نشون میده باید چیکار کنم ؟ آیا نیاز به ریست هست ؟ در ضمن 1 ساعت هم بیرون گذاشتم تا رنگ جذب ابر بشه .

لطفا راهنماییم کنید .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام به استاد های زحمت کش

دوستان من یه پرینتر canon ip 4940 خریدم و ازش راضی هستم امروز جوهر رنگ قرمز و زرد تموم شد رفتم جوهر خریدم بعد اول هوا گیری کردم بعد جوهر ریختم و پر شد اما باز تو نرم افزار که نصب روی کامپیوتر این دو رنگ رو باز خالی نشون میده باید چیکار کنم ؟ آیا نیاز به ریست هست ؟ در ضمن 1 ساعت هم بیرون گذاشتم تا رنگ جذب ابر بشه .

لطفا راهنماییم کنید .
    قبلا گفته شده كه هر كارتريج يك شمارشگر داره كه بر حسب تعداد پرينت بعد از مدتي نشون ميده كه خالي شده و با شارژ كارتريج كماكان كامپيوتر ميزان جوهر رو خالي نشون ميده و مشكلي نيست.
    فقط زماني مشكل وجود داره كه پرينت نكنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قبلا گفته شده كه هر كارتريج يك شمارشگر داره كه بر حسب تعداد پرينت بعد از مدتي نشون ميده كه خالي شده و با شارژ كارتريج كماكان كامپيوتر ميزان جوهر رو خالي نشون ميده و مشكلي نيست.
    فقط زماني مشكل وجود داره كه پرينت نكنه.
    با عرض سلام به آقا محمد .

عزیز من الان همین مشکل رو دارم پرینت نمیکنه خطا میده و یک عکس نشون میده میگه این دو رنگ یعنی قرمز و زرد خالی هستن

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با عرض سلام به آقا محمد .

عزیز من الان همین مشکل رو دارم پرینت نمیکنه خطا میده و یک عکس نشون میده میگه این دو رنگ یعنی قرمز و زرد خالی هستن

پس بايد كارتريج هاي مشكل دار تعويض بشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •