تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1072 از 2365 اولاول ... 725729721022106210681069107010711072107310741075107610821122117215722072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,711 به 10,720 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

یکی از فامیلا ال نود گرفته ماشین عقب باند نداره حاظر به بریدن طاقچه هم نیست به هیچ وج
    صدای بم هم تقریبا دوست داره
    میدونم از کامپوننت نباید همچین انتظاری داشت ولی میخواستم ببینم این کامپ ساندی که آقای همتی آوردن چه جوریاست تو عکسا که ابهتی داره برا خودش یعنی میتونی صدای قوی بمی داشته باشه ووفراش؟هم اندازه 6975 تو عکس
    میخوایم بکنیمش تو همون جای فابریکی طاقچه ال نود(با آمپ مارک متفرقه ی 2 کانال اسمشو نمیدونم ولی فکر کنم 100 خریده)
    فقط میخوام بدونم صداش خوبه؟ 200 ت می ارزه؟
    این لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مخلص شما، امیر هستم
    تو سایت که نمایندگیشو ذکرکرده، میتونی از تهران بپرسی (برات پ خ کردم)
    اگه هر دو برند اصل هستند ،خیلی فرق نمیکنه ، چون خودم هرتز رو تجربه کردم پیشنهاد میکنم، کاپا هم با این ویژگی ها بقول شما روی کاغذ خوب بنظر میاد، از دوستانی که تجربشو داشتن نظر خواهی کن حتما.
    بالاخره یه لینکی از این 7541 نذاشتی

سیم کشی و کابل برق خوب استفاده کن، ایشالا صدای خوب میگیری.
    امیر جان از لطف و همراهی و دلگرمی که درحق داداش کوچیکت کردی بازم ممنونم ،به پیشنهادت همون HCX رو گرفتم ...عامووو پشیمونم پشیــــــــــــــــــــــ ـــــــمون
    هنوز هیچی نشده مرضش گرفتتم دوس دارم برم جلو رو هم عوض کنم آخه احساس بالانس نبودن به ادم دس میده ، یه کمبود استریو !
    کابل و اینا mbacoustic پرتاب کردن بهمون. خود هرتز جون رو هم سیصد و هشتاد و پنج.
    یه استیکر خعلی باحالم تو کارتن کواکس بود که به خاطر اقا دزده نمیتونم بچسبونمش.
    از الان به فکر کااکات محسن باش یه چی هشتاد ار ام اسی ارزون بوجور که اصن پول ندارم

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

دوستان برای پخش تیبا بدون آمپ چه اسپیکری پیشنهاد میدین ؟
    قبلا 718ex رو زیاد شنیده بودم، میخوام بدونم گزینه دیگه چی هستش. ممنون میشم با قیمت لطف کنین .

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام حاج حمید گل ایشالا امتحانات رو با موفقیت داده باشی
    من بنا به دستور حمید خان یه 8019 و یه 1073 و یه آمپ کنوود 7205 گرفتم ولی نمی دونم صدا چرا جالب نشده هر کاری هم بگی کردم تمام قطعات هم اصل هستن به نظرت چه کنم ؟
    شاید باید آمپ پایونیر 5500 می گرفتم . مطمعنم از تنظیمات سیستم هستش که صدا جالب نیست بلد هم نیستم چطور تنطیمش کنم حمید جان اگه بتونی زحمتشو بکشی خیلی منت گذاشتی

یه سوال دیگه این پخش 8019 ما چرا از ولوم 30 به بعد هیچ گونه تغییر توی حجم صدا رخ نمیده (کلا 35 تا ولوم داره) ؟

5. این کاربر از nemesis_22044 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان برای پخش تیبا بدون آمپ چه اسپیکری پیشنهاد میدین ؟
    قبلا 718ex رو زیاد شنیده بودم، میخوام بدونم گزینه دیگه چی هستش. ممنون میشم با قیمت لطف کنین .
    سلام
    718 دیگه نمیشه...
    شما ابتدا سقف هزینه ت رو مشخص کن
    سلام
    من بنا به دستور حمید خان یه 8019 و یه 1073 و یه آمپ کنوود 7205 گرفتم ولی نمی دونم صدا چرا جالب نشده هر کاری هم بگی کردم تمام قطعات هم اصل هستن به نظرت چه کنم ؟
    شاید باید آمپ پایونیر 5500 می گرفتم . مطمعنم از تنظیمات سیستم هستش که صدا جالب نیست بلد هم نیستم چطور تنطیمش کنم حمید جان اگه بتونی زحمتشو بکشی خیلی منت گذاشتی
    سلام
    بله قطعا از تنظیمات هدیونیت و آمپلیت هستش.
    آمپلیت جواب میده فکر نکنم ایراد از 7205 باشه!
    اگه تازه سیستمو بستی حتما گینش رو نصاب تکون نداده داده فعلا آب بندی شه.اما از پخشت خیلی تنظیمات زیادی داریو دستت حسابی بازه تا بتونی به صدای مورد نظرت برسی و قطعا خواهی رسید...
    نمیدونم پخشتو تنظیماتشو چجوری تیون کردی،اما اینارو یه نگاهی بهش بنداز:
    Equaliser
    Bass Boost
    Highway sound
    تو قسمت car detail مشخصات اسپیکرت و نوع ماشینت رو درست وارد کن
    و ...
    با اینا بازی کن درست میشه دوست عزیز.جای نگرانی نیست اصلا

7. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

718 دیگه نمیشه...
    چرا نمیشه ! من یادمه که اون اوایل بدون آمپ میبستن. به هر حال یه جفت اسپیکر میخوام که با همین پخشهای مزخرف سایپا فعلا را بیفته. بودجه هم 100 تومن، حالا یکم بالا پایین. ممنونم .

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

چرا نمیشه ! من یادمه که اون اوایل بدون آمپ میبستن. به هر حال یه جفت اسپیکر میخوام که با همین پخشهای مزخرف سایپا فعلا را بیفته. بودجه هم 100 تومن، حالا یکم بالا پایین. ممنونم .
    کنوود 718 نیاز به آمپ داره
    6975 هم مردم بدون امپ میبندن ولی شمایی که میدونی دیگه نباید اینکارو بکنی که
    718 هم الان به بالای 300 رسیدی قیمت تهران ندارم ولی شهر من 470 هستش
    تا 100 فقط میتونی کواک پایونیر 6964 بگیری که نیازی به آمپ نداره با پخش فابریکی خیلی خوب جواب میده قیمت هم 120 ت
    اینم لینکش

10. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام حاج حمید گل ایشالا امتحانات رو با موفقیت داده باشی

یه سوال دیگه این پخش 8019 ما چرا از ولوم 30 به بعد هیچ گونه تغییر توی حجم صدا رخ نمیده (کلا 35 تا ولوم داره) ؟
    سلام
    منم چندی پیش باند CO609 و آمپ 7205 کنوود گرفتم ولی نمیدونم چرا هر کاری کردم صدای درست حسابی در نمیاورد. بچه های فروم هم در جریان قضیه ی من هستن. با وجود اینکه آمپ بسیار قوی ای هستش ولی صدایی که در میاورد از آمپ 3500 پایونیر هم کمتر بود . پیش چند نصاب هم بردم و کلی خرج کردم ولی اونها هم سر درنیاوردن مشکل از چیه و میگفتن آمپ و باند سالمه. حتی باند و آمپ رو پیش دوتا تعمیر کار هم بردم و امتحانشون کرد و گفت هم باند و هم آپ سالمه و وقتی میگفتم چرا صداشون درست حسابی نیست با توجه به قدرت اسمیشون میگفت اینا بیشتر از این صدا در نمیارن. آخرش هم این شد که مجبور شدم همون ست پایونیرم رو ببندم و CO609 و 7205 رو انداختم کنار. هنوزم هست اگر کسی خواست بگه.شما کدوم شهری ؟ آمپ رو چند خریدی؟

12. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه ماشین ام وی ام 530گرفتم که روش پخش فابریک ام وی ام نیست و یه پخش مانیتور دار روش نصب کردن که البته دورببن دنده عقب ، gps و ... داره ، ولی متاسفانه با اینترفیس ماشین ست نیست روش اسم هم نداره که عرض کنم خدمتتون .
    میخوام بدونم آیا میتونم یه پخش حرفه ای مانیتور دار که دور ببن دنده عقب داشته باشه و با اینترفیس ماشین هم ست باشه و صد البته بشه به آمپلی هم وصل کرد .
    ممنون از توجهتون.
    Sent from my GT-I9082 using Tapatalk 2

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه ماشین ام وی ام 530گرفتم که روش پخش فابریک ام وی ام نیست و یه پخش مانیتور دار روش نصب کردن که البته دورببن دنده عقب ، gps و ... داره ، ولی متاسفانه با اینترفیس ماشین ست نیست روش اسم هم نداره که عرض کنم خدمتتون .
    میخوام بدونم آیا میتونم یه پخش حرفه ای مانیتور دار که دور ببن دنده عقب داشته باشه و با اینترفیس ماشین هم ست باشه و صد البته بشه به آمپلی هم وصل کرد .
    ممنون از توجهتون.
    Sent from my GT-I9082 using Tapatalk 2
    شما بفرمائید بودجتون چقده چون اینجور پخش ها از400 تومن شروع میشه تا 4-5 میلیون و زمین تا آسمون با هم فرق دارن

سلام
    منم چندی پیش باند CO609 و آمپ 7205 کنوود گرفتم ولی نمیدونم چرا هر کاری کردم صدای درست حسابی در نمیاورد. بچه های فروم هم در جریان قضیه ی من هستن. با وجود اینکه آمپ بسیار قوی ای هستش ولی صدایی که در میاورد از آمپ 3500 پایونیر هم کمتر بود . پیش چند نصاب هم بردم و کلی خرج کردم ولی اونها هم سر درنیاوردن مشکل از چیه و میگفتن آمپ و باند سالمه. حتی باند و آمپ رو پیش دوتا تعمیر کار هم بردم و امتحانشون کرد و گفت هم باند و هم آپ سالمه و وقتی میگفتم چرا صداشون درست حسابی نیست با توجه به قدرت اسمیشون میگفت اینا بیشتر از این صدا در نمیارن. آخرش هم این شد که مجبور شدم همون ست پایونیرم رو ببندم و CO609 و 7205 رو انداختم کنار. هنوزم هست اگر کسی خواست بگه.شما کدوم شهری ؟ آمپ رو چند خریدی؟

خوب شما به جای اینکه مسئله رو حل کنید صورت مسئله رو عوض کردی عزیزم

میشه بست ولی اون صدایی که باید بده نمیده ، در ضمن تو طولانی مدت ممکنه اسپیکر آسیب ببینه
    با 100 تومن فقط میتونی باند های آشغال چینی بگیری
    الان اسپیکر خوب آمپلی خور از 300 به بالا هست ، همون اسپیکری که دوستمون معرفی کرد مناسب شما هست قیمتش هم 120 تومن هست ولی آمپلی خور نیست .

فقط تنظیمات
    باید تنظیمات رو چک کنی منم اولش همچین مشکلی داشتم ولی بعد از 1 هفته همه تنظیماتش اومد دستم و تنظیمش کردم و الان کاملا راضی هستم . یعنی عالیه
    تنظیمات نوع خودرو ، نوع اسپیکر ، سایز اسپیکر ، فاصله اسپیکر از شما ، اکولایزر و ... باید همشون رو درست تنظیم کنی

15. 3 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •