تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: مشاوره برای خرید مانیتور با طول عمر وکیفیت خوب تا حدود قیمت700 تومان

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

تجربه ام.
    هم ال جی داشتم و هم سامسونگ.
    حتی از لحاظ روی کاغد هم اسوس سرتر هستش.
    اسوس نون کیفیتش رو میخوره ولی ال جی و سامسونگ نون سایر محصولاتش.
    بدین معنی که اگر مثلا فرض بر این بگیم که الان گوشی گلکسی بهترین گوشی حال حاضر است ( که نیست ) قرار نیست که مانینورهاش هم بهترین باشند چون اسم سامسونگ رو یدک میکشند.
    راستش به نظرم الان کلا اسوس تو هر زمینه از سخت افزار داره شبیه اپل کار میکنه. کم بزن ولی بهترین رو بزن.
    Last edited by OMiD.1080p; 29-05-2013 at 16:49.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تجربه ام.
    هم ال جی داشتم و هم سامسونگ.
    حتی از لحاظ روی کاغد هم اسوس سرتر هستش.
    اسوس نون کیفیتش رو میخوره ولی ال جی و سامسونگ نون سایر محصولاتش.
    بدین معنی که اگر مثلا فرض بر این بگیم که الان گوشی گلکسی بهترین گوشی حال حاضر است ( که نیست ) قرار نیست که مانینورهاش هم بهترین باشند چون اسم سامسونگ رو یدک میکشند.
    راستش به نظرم الان کلا اسوس تو هر زمینه از سخت افزار داره شبیه اپل کار میکنه. کم بزن ولی بهترین رو بزن.
    تجربه شخصی من و شما اونقدرها سیستم ارزشیابی قابل اعتمادی نیست که بر اساسش حرف هایی مثل "مانيتوز جز برند X يعني هيچ" بزنیم.

ASUS خودش سازنده پنل های مانیتور نیست، اتفاقا پنل های اکثر مانیتورهاش هم سامسونگ و ال جی هستند و اتفاقا امروز بهترین پنل های دنیا رو هم همین ال جی (IPS) و سامسونگ (PLS) تولید می کنند و محصولات حرفه ای برند های مطرح مثل Dell, HP, NEC, Eizo, BenQ, ViewSonic, Iiyama, Quato, Dell و ... تقریبا همیشه از پنل های همون دو شرکت استفاده می کنند (تقریبا 90 درصد از IPS های ال جی و 10 درصد از PLS های سامسونگ).

مانیتور خود من هم ASUS هست (PA238Q) که پنل LG داره، و الان پرچمدار مانیتورهای ASUS یعنی PB278Q هم از پنل های سامسونگ استفاده می کنه.الان هر مانیتور با کیفیت از هر برندی رو نگاه کنید بدون استثنا پنل های این دو رو دارند. همون اپل هم که شما ASUS رو بهش تشبیه کردید، در آیفون و آیپد و مک های خودش از پنل های سامسونگ و ال جی استفاده می کنه.

3. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

تجربه شخصی من و شما اونقدرها سیستم ارزشیابی قابل اعتمادی نیست که بر اساسش حرف هایی مثل "مانيتوز جز برند X يعني هيچ" بزنیم.

ASUS خودش سازنده پنل های مانیتور نیست، اتفاقا پنل های اکثر مانیتورهاش هم سامسونگ و ال جی هستند و اتفاقا امروز بهترین پنل های دنیا رو هم همین ال جی (IPS) و سامسونگ (PLS) تولید می کنند و محصولات حرفه ای برند های مطرح مثل Dell, HP, NEC, Eizo, BenQ, ViewSonic, Iiyama, Quato, Dell و ... تقریبا همیشه از پنل های همون دو شرکت استفاده می کنند (تقریبا 90 درصد از IPS های ال جی و 10 درصد از PLS های سامسونگ).

مانیتور خود من هم ASUS هست (PA238Q) که پنل LG داره، و الان پرچمدار مانیتورهای ASUS یعنی PB278Q هم از پنل های سامسونگ استفاده می کنه.الان هر مانیتور با کیفیت از هر برندی رو نگاه کنید بدون استثنا پنل های این دو رو دارند. همون اپل هم که شما ASUS رو بهش تشبیه کردید، در آیفون و آیپد و مک های خودش از پنل های سامسونگ و ال جی استفاده می کنه.
    ببین دوست عزیز من به طور عامیانه گفتم که جز اسوس مانیتور دیگه هیچ.
    الان هم هیچ اهمیتی نمیدم که سامسونگ و ال جی چه چیزهایی دارند و فلان و فلان.
    شما که تو ایران نیستی که ببینی مردم از چه برندهایی بیشتر استفاده میکنند. البته واسه مصارف حرفه ایی.
    طبق تجربه بنده و همچنین برادرم که مدیرفروش محصولات اسوس در کل استان خراسان رضوی هستش این موضوع بهمون ثابت شده که در گروه مصارف حرفه ایی و گیمینگ اسوس همیشه حرف اول رو زده. کاری به اینکه مواد اولیه اش از کجا تهیه میشه و ... رو ندارم. مهم اینکه آمار و ارقام چی میگند.
    که اونم چیز مشخصیه.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ببین دوست عزیز من به طور عامیانه گفتم که جز اسوس مانیتور دیگه هیچ.
    الان هم هیچ اهمیتی نمیدم که سامسونگ و ال جی چه چیزهایی دارند و فلان و فلان.
    شما که تو ایران نیستی که ببینی مردم از چه برندهایی بیشتر استفاده میکنند. البته واسه مصارف حرفه ایی.
    طبق تجربه بنده و همچنین برادرم که مدیرفروش محصولات اسوس در کل استان خراسان رضوی هستش این موضوع بهمون ثابت شده که در گروه مصارف حرفه ایی و گیمینگ اسوس همیشه حرف اول رو زده. کاری به اینکه مواد اولیه اش از کجا تهیه میشه و ... رو ندارم. مهم اینکه آمار و ارقام چی میگند.
    که اونم چیز مشخصیه.
    آمار و ارقام وقتی معنی داره که به طور صحیح گرفته شده باشه، آمار تجربی مدیر فروش محصولات ASUS خیلی چیز قابل اعتمادی نیست، مدیر فروش سامسونگ و ال جی حتما تجربیات متفاوتی با شما داشتند. در اینجا هدف اینه که مستقل از تبلیغات و صحبت های فروشنده ها و عوامل مرتبط با فروش به کاربرها کمک بشه، نه اینکه بر اساس تجربیات مدیر فروش یک برند، اون برند عالی باشه و "مانیتور به جز اون برند دیگه هیچ".

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •