تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1070 از 2365 اولاول ... 705709701020106010661067106810691070107110721073107410801120117015702070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,691 به 10,700 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان انگار سوال من گم و گور شد
    من رفتم یک جفت باند JBL GTO947 خریدم ، مستقیم به پخش وصلش کردم. حالا قصد دارم یک آمپ هم بخرم و باند هارو بهش وصل کنم. چه آمپی مناسب این باند هست و قیمت؟
    من ساب نمی خوام ببندم چون پخشم خروجی ساب نداره فقط می تونم امپ بخرم.
    و سوال بعدی اینکه اگر امپ ببندم بیسش مثل الان که مستقیم به ضبط وصله اینقدر خوب و باحال خواهد بود؟
    سوال اخر : در کنار این باند JBL به نظرتون لازمه باند گرد هم بخرم برای جلو ؟ یا همون فابریکی هاش پراید باشه و فقط امپ و باند برای عقب باشه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان امپ fiusion چطور امپی ؟ خوبه؟
    یکی پیشنهاد داده audisonamo مدل sr4
    با fiusion مدل am series 3000 watt 4 channel
    عوض کنم نظرتون چیه؟
    سلام
    برند فيوژن رو يكي از دوستانم (آقا جاويد گل) آوردن.افشين خان مقدم هم با ايشون در ارتباط هستند. برند خوبيه ولي در حد و اندازه بالائي قرار نداره.به نظر من متوسط هستش.
    اديسان كجا اين برند كجا.كي همچين پيشنهادي داده. البته اگر منظورش قدرت كم اديسان بوده كه هيچ ولي از نظر متريال اصلا.
    دوستان در نظر داشته باشن كه آمپليفاير و قدرت خروجي واقعي يكي از پارامترها مي باشد. مهمترين فاكتور ابتدا متريال با كيفيت هست كه تو عمر مفيد و كارائي و دمپينگ فكتور و...... موثر هست.بعدا كيفيت ساخت و مونتاژقطعات هست و....
    شرمنده محمد جان
    شما که ساب RS 12 Free air دارید مگه نباید بالای 400 وات rms بهش توان داد ؟(500 تا عالی هست) کنوود 8105 که نهایت 300 وات هست جز اینه ؟
    آخه منم میخوام با بریج کردن آمپلی x41 خودم یکی بگیرم و راش بندازم اما RS 12 رو نه مدل Free air rs 12...
    راستی اینا چه فرق عمده ای با هم دارن ؟

بعد شما تو باکس گذاشتید ؟
    چه باکسی براشون خوبه ؟ آخه باکس های خودشون خیلی گرون هست ناچاری بی باکس فابریک باید بگیریم ... ( 380 ت فقط پول باکسش هست ! )
    بله مهمه ولي بايد به پارامترهاي درايورمون هم توجه كنيم. CMS و Sensitivity پارامترهائي هستند كه به ما ميگن كه چه ميزان قدرت براي درايو كردن ساب يا اسپيكرمون نياز هست.
    البته هميشه بهتره بالاتر از توان RMS درايور امپليفايرمون رو انتخاب نمائيم تا به اصطلاح با دست باز بتونه بهش نيرو وارد كنه.
    به نظر من که حمید آقا صحبت کنن با مدیر بهتره
    من آشنایی با مدیر ندارم
    بله تاپيكش رو دوستمون زحمت كشيدند قرار دادن. يا حسين خان گل هم بخير. منم دلم براي ايشون تنگ شده. نميدونم ايا پست بنده رو ميبينند يا خير. ولي همينجا به ايشون و همه عزيزاني كه قبلا افتخار آشنائي با ايشان رو داشتم، عرض سلام و ادب و احترام دارم.
    من به مدير ارشد محترم pm دادم منتظر پاسخ ايشون هستم.
    موجود هست ، البته چند سال پیش تاپیکش زده شده بود توسط یکی از کاربرای خیلی قدیمی ، حسین اپراتور عزیز دلم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون شما دوست عزيز
    3-4 پیش خریدم فقط توییتراش لق میزنن ! اینم عکس قوطیش !
    جالبه من هرچي گشتم همچين مدلي تو نت نيست.؟!!!!
    دوستان انگار سوال من گم و گور شد
    من رفتم یک جفت باند JBL GTO947 خریدم ، مستقیم به پخش وصلش کردم. حالا قصد دارم یک آمپ هم بخرم و باند هارو بهش وصل کنم. چه آمپی مناسب این باند هست و قیمت؟
    من ساب نمی خوام ببندم چون پخشم خروجی ساب نداره فقط می تونم امپ بخرم.
    و سوال بعدی اینکه اگر امپ ببندم بیسش مثل الان که مستقیم به ضبط وصله اینقدر خوب و باحال خواهد بود؟
    سوال اخر : در کنار این باند JBL به نظرتون لازمه باند گرد هم بخرم برای جلو ؟ یا همون فابریکی هاش پراید باشه و فقط امپ و باند برای عقب باشه؟
    فكر كنم يه 5500T براش كافي باشه.
    100% هم حجم صدا و هم كيفيت بالا ميره. البته اميدوارم اسپيكرتون فيك نباشه دوست عزيزم.
    مسلما اگر براي استيج جلو كامپوننت مناسب بگيرد Quality به مراتب بالاتر ميره.استيج هم از نظر رنج صدا كاملتر ميشه

3. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    آقایون میشه سریعا یه راهنمایی بمن بدید؟
    حدود 350 کواکسیال خوب که قدرت رو با کیفیت بده چی؟حسابی قفل کردم
    kappa 693.9i
    ecx 690.5/ecx 690.4
    دو اهم بودن کاپا به امپیلی فشار نمیاره؟
    تو این رنج قیمت چی خیلی خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شرمنده محمد جان
    شما که ساب RS 12 Free air دارید مگه نباید بالای 400 وات rms بهش توان داد ؟(500 تا عالی هست) کنوود 8105 که نهایت 300 وات هست جز اینه ؟
    آخه منم میخوام با بریج کردن آمپلی x41 خودم یکی بگیرم و راش بندازم اما RS 12 رو نه مدل Free air rs 12...
    راستی اینا چه فرق عمده ای با هم دارن ؟

بعد شما تو باکس گذاشتید ؟
    چه باکسی براشون خوبه ؟ آخه باکس های خودشون خیلی گرون هست ناچاری بی باکس فابریک باید بگیریم ... ( 380 ت فقط پول باکسش هست ! )
    بله مهمه ولي بايد به پارامترهاي درايورمون هم توجه كنيم. CMS و Sensitivity پارامترهائي هستند كه به ما ميگن كه چه ميزان قدرت براي درايو كردن ساب يا اسپيكرمون نياز هست.
    البته هميشه بهتره بالاتر از توان RMS درايور امپليفايرمون رو انتخاب نمائيم تا به اصطلاح با دست باز بتونه بهش نيرو وارد كنه.
    ممنون از جواب شما
    حميد خان با بريج كردن يه x41 ميشه 300 وات دقيقا مثل همون 8105 به ساب داد آيا ميتونم باهاش ساب RS 12 رو درايو كنم ؟ (تا 7 ، 8 ماه ديگه كه شايد واسش امپ مونو بگيرم)

در مورد تفاوت ساب rs 12 و rs 12 free air ميشه يه توضيح بديد ؟ ( چيزي كه واسه بنده ملموس باشه)
    در مورد باكس هم توضيح ميديد كه باكس رو چيكار كنيم ؟ چون باكس فابريك بگيرم گفتم 380 هزينش هست تقريبا كه ميشه با 50 تومن بهترين باكس وطني رو خريد ... شركت خاصي هست كه باكس با كيفيت بزنه و با محصولات گليدن صداي خوبي رو بده ؟ (پژواك و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخواستم يك پخش براي پرايد 141 بگيرم فقط USB خور باشه مثلا deh-4150sd
    باند و ساير موارد هم شما بگيد
    بودجه حداكثر بين 300 تا 400 (قيمت ندارم اگه كمه نخنديد)

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام
    kappa 693.9i
    ecx 690.5/ecx 690.4
    1073dls بیس خوبی داره و کیفیتش هم خوبه

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    kappa 693.9i
    ecx 690.5/ecx 690.4
    درووود به همه دوستان عزیز

انتخاب کواک مناسب بستگی به باقی قطعات سیستم داره

• اگر ساب دارید از برند هرتز سری ECX و HCX محصولات با کیفیتی داره، به نظر بنده HCX بهتره و فکر کنم رنج فرکانسی بالاتری رو نسبت به کاپا اجرا میکنه، فی حدود 350 نهایت 400

• اگر ساب ندارید DLS 1073 انتخاب خوبیه بخاطر حجم صدای بالای فرکانس های پایین، فی حدود 400

در مورد دو اهمی بودن کاپا ،اگر آمپ توی این امپدانس استیبل باشه فشاری بهش نمیاد. BE RELAX

9. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخواستم يك پخش براي پرايد 141 بگيرم فقط USB خور باشه مثلا deh-4150sd
    باند و ساير موارد هم شما بگيد
    بودجه حداكثر بين 300 تا 400 (قيمت ندارم اگه كمه نخنديد)
    سلام دوست عزیز

نه والا خنده کجا بود؟؟ به شخصه با توجه به قیمت ارز و شرایط بازار با شما همدری میکنم

ولی نگران نباش اینجا اولش همه اینجوری هستن، اما بعد از چند روز در کنار دوستان بتدریج میشن

قیمت اون مدل رو که فرمودید رو ندارم ، اما یه مدل از پایونیر به نام 155 هست که اونم فقط فلش میخوره وحدود 220 قیمت داره، در ادامه با 120 تومن هم میتونید باندهای پایونیر یا جی وی سی خریداری کنید که بطور کامل تر در پست های گذشته معرفی شدن.

11. 2 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خیلی از راهنمایی اساتید متشکرم
    خودمم با 1073 حال کردم ولی اینجا شیراز با بدبختی و هزار منت میخوان بهمون 475 پرتاب کنن، ببخشید بشینن!!!
    حالا ما دی ال اس گیرمون نمیاد امپمونم 7541 هست در چه حد ریلکس باشیم؟

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فكر كنم يه 5500T براش كافي باشه.
    100% هم حجم صدا و هم كيفيت بالا ميره. البته اميدوارم اسپيكرتون فيك نباشه دوست عزيزم.
    مسلما اگر براي استيج جلو كامپوننت مناسب بگيرد Quality به مراتب بالاتر ميره.استيج هم از نظر رنج صدا كاملتر ميشه
    درود خدمت آقا حمید گل!
    از کجا میشه فهمید فیک نیست؟ چون طرف یکی از آشنایان ما هست و با هزار اصرار و استواری این باندو بهم داد. گفت نخری ضرر کردی و فلان!! حالا راهش چیه فهمید فیک هست یا نیست که برم پوستشو بکنم
    و اون آمپی که معرفی کردید اسمش چیه؟ برم بهش بگم چی چیه 5500T بهم بده؟ من یکم تازه کارم تو این مسائل و قیمتش حدودا چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •